Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 5 March 2013

sedih angka terkorban meningkat lagi | Al-fatihah buat Perwira Negara

  Assalammualaikum, peace upon you.
Sedih shida dengar khabar berita ini, shida doakan semoga perwira yang tersedia ada berada dalam keadaan selamat. Bila tengok raut wajah keluarga arwah menangis shida pun turut rasa sebak shida turut merasa kehilangan seorang perwira negara. Semoga mereka ditempatkan dikalangan orang yang beriman dan dicucuri rahmat darinya amin. Pray for Sabah!




31 comments:

  1. Al-Fatihah...
    Semoga semuannya selamat disana...Aamiin..Pray 4 Sabah...huhu...

    ReplyDelete
  2. taziah buat keluarga dan al-fatihah...

    ReplyDelete
  3. sebak bila terbayang perasaan isteri dan anak2 serta family yg diorang yg lain...

    ReplyDelete
  4. memang sedih bila lama kelamaan angka yang terkorban makin banyak..
    moga semuanya akan beransur seperti biasa insyallah..Amin

    ReplyDelete
  5. Semoga pejuang syahid ditempatkan dlm kalangan mereka yg beriman..

    ReplyDelete
  6. Gugur perwira negara di medan tempur adalah mulia dan syahid.. Gugur perempit kita di medan lumba haram adalah sia-sia.

    ReplyDelete
  7. mmg ngis smlm tgk rncgn khas pewira..

    ReplyDelete
  8. al-fatihah

    takziah buat keluarga mangsa..

    semoga tabah menjalani ujian Allah ni..

    ReplyDelete
  9. amin.. al - fatihah.. dieba pun sebak juga shida.. takziah buat keluarga..

    ReplyDelete
  10. amin . alfatihah untuk pejuang negara yang terkorban . sedih sangat2 . semoga keluarga arwah dapat kuatkan semangat . takziah .

    ReplyDelete
  11. semoga ahli keluarga mangsa terus tabah...nama mereka tersemat dalam lipatan sejarah negara dalam pertahankan malaysia...

    ReplyDelete
  12. untung mereka yg mati shahid... al-fatihah...

    ReplyDelete
  13. Allah..sedihnya..Semoga di tempatkan mereka di kalangan orang yang beriman. Takziah untuk keluarga mereka.

    ReplyDelete
  14. sedih bila dapat tahu..huhuhuu

    ReplyDelete
  15. mmg sgt sgt sedih.lagi2 bila tgk family mereka.
    mereka mempertahan kan negara,insyaAllah, jihad tu.beruntung mereka yg meninggal dlm keadaan begitu.

    ReplyDelete
  16. takziah buat semua keluarga perwira ni... betapa besarnya pengorbanan mereka menentang penceroboh..

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum shida...al-fatihah ...:(

    ReplyDelete
  18. mati shahid..berkorban demi negara

    ReplyDelete
  19. Sedih..dah lah dibunuh diperlakukan dengan kejam lagi...Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  20. alfatihah buat semua........

    ReplyDelete
  21. tu la... akak pun sedih... sebak je masa tau

    ReplyDelete
  22. ayah member saya pon ada kat lahad datu time tu . sekarang dah balik dah dengan selamat :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.