Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | Dunia sebenar Shida Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 9 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

  Assalammualaikum, peace upon you.


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....




37 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen kak shida ;D

ANa Ahmad said...

gud luck :)

aisyah humaira' said...

niera pun join. selamat bersegmen :)

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

salam...selamat bersegmen,:)

Nadia Johari said...

selamt bersegmen..=)

Remy hazza said...

selamat bersegmen shida......

Nurul Aini said...

Selamat bersegmen kak..saya pun dah join. ^__^

Seneorita Baharin said...

Selamat bersegmen akak shida! :D kte pong dah join jgk ^_______^

baby comel said...

Selamat bersegmen Shida.. Nk join jgk nanti jp lg

cik laili said...

salam perkenalan dari ciklaili.com

* singgah dari segmen mialiana :)

deno said...

good luck kak shida.. deno pun ada join segmen kakmia nih :)

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen Shida...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Mrs Velentine said...

hi shida akak dr segmen yg sama

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

Ibu Amirul said...

Datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #4061

UmmiKami said...

Salam ziarah datang singgah :)

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

IntaNBerliaN said...

segmen ni best tp akak ni yg kekangan ms nak bw nanti

Farah Waheda Wahid said...

dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Khairil Mazri said...

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Rezatul Akma said...

singgah dari segmen yang sama .follow blog comel ni .jom singgah blog sy ;)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani said...

singgh sini kak..jmpot join..http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum...

mselim3 datang dari segmen yang sama...dah follow sini...k if u free follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #4079..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...

shad pun join segmen ni,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
already followed blog kak shida.

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aynora nur said...

dari segmen yg sama, Bw & Follow

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html