Segmen Sabtu by Pn.Qalesyha & Emas Putih | Dunia sebenar Shida Segmen Sabtu by Pn.Qalesyha & Emas Putih

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 March 2013

Segmen Sabtu by Pn.Qalesyha & Emas Putih


Assalamualaikum

Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya simple. Dijemput semua join segmen ini.




Syarat
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih
2. Follow blog ini dan blog Emas Putih
3. Like fanpage ini Permata_Hati
4. Copy paste code entry di dalam di bawah ke ruangan HTML post.


Cara nak copy paste coding entry
1. Klik Html , 2. Copy paste coding 3. Tekan compose, Publish

Copypaste coding entry dicetuskan oleh Mialiana.com http://www.mialiana.com


5. Done? Hantarkan link anda ke ruangan komen.

Tarikh Segmen bermula 23 Mac 2013/3 Petang sehingga 24 Mac 2013/11:59 malam

Hadiah
Top up RM10 x 1Top Referral
Top up RM5 x 5 blogger bertuah by random

Segmen Sabtu ini dicetuskan bersama oleh Puan Qalesyha dan Emas Putih

Mudah kan? Sambil bersegmen sambil peluang menang topup. Tak rugi pun join.
Siap tahu tuah anda. Di jemput join semua. Jangan lupa ping entry anda untuk merebut peluang menjadi
top referral. Semoga segmen ini mengeratkan hubungan sesama blogger.

Salam sayang dari Puan Qalesya dan Emas Putih .
Assalamualaikum :)

20 Jari Ohsem:

Seneorita Baharin said...

Selamat bersegmen akak shida ^______^

ANa Ahmad said...

gud luck....

Nurul Faiz said...

semoga berjaya, shida. hehe.

Mohd Hakim said...

Selamat bersegmen n good luck

http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqaleshya-emas-putih.html

Mrs Velentine said...

good luck kak MV dr segmen sama

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck..^^

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen shida.. :)

azizah :) said...

wish u the best shida!

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen :)

Diari Si Froggie said...

nie untuk GA hari sabtu je eh shida? tak sempat nak join.. huhu.. :(

IntaNBerliaN said...

a'aa bagus ni.. 2 dalam 1 :-)

IntaNBerliaN said...

a'aa bagus ni.. 2 dalam 1 :-)

Qaleshya Umairah said...

terima kasih join. senarai peserta dah keluar. jemput BW kat semua peserta. pemenang segmen akan diumukan malam ini. terima kasih :)http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/03/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-pn.html

Qaleshya Umairah said...

terima kasih join. senarai peserta dah keluar. jemput BW kat semua peserta. pemenang segmen akan diumukan malam ini. terima kasih :)http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/03/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-pn.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

uMair said...

singgah dari segmen sama ^_^

allah yubarik !

http://nurmaira95.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

Nurul Aini said...

Selamat bersegmen kak. ^__^

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen shida

Ez Bil said...

:))