Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 23 March 2013

Segmen Sabtu by Pn.Qalesyha & Emas Putih


Assalamualaikum

Hari ni nak buat segmen simple yang mana bertujuan untuk mengeratkan silaturahim, menambah follower, meningkatkan pageview, dan lain-lain.. Caranya simple. Dijemput semua join segmen ini.




Syarat
1. Buat entry yang bertajuk Segmen Sabtu by Pn.Qaleshya & Emas Putih
2. Follow blog ini dan blog Emas Putih
3. Like fanpage ini Permata_Hati
4. Copy paste code entry di dalam di bawah ke ruangan HTML post.


Cara nak copy paste coding entry
1. Klik Html , 2. Copy paste coding 3. Tekan compose, Publish

Copypaste coding entry dicetuskan oleh Mialiana.com http://www.mialiana.com


5. Done? Hantarkan link anda ke ruangan komen.

Tarikh Segmen bermula 23 Mac 2013/3 Petang sehingga 24 Mac 2013/11:59 malam

Hadiah
Top up RM10 x 1Top Referral
Top up RM5 x 5 blogger bertuah by random

Segmen Sabtu ini dicetuskan bersama oleh Puan Qalesyha dan Emas Putih

Mudah kan? Sambil bersegmen sambil peluang menang topup. Tak rugi pun join.
Siap tahu tuah anda. Di jemput join semua. Jangan lupa ping entry anda untuk merebut peluang menjadi
top referral. Semoga segmen ini mengeratkan hubungan sesama blogger.

Salam sayang dari Puan Qalesya dan Emas Putih .
Assalamualaikum :)

20 comments:

  1. Selamat bersegmen akak shida ^______^

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya, shida. hehe.

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen n good luck

    http://www.mhakimfaiz.my/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqaleshya-emas-putih.html

    ReplyDelete
  4. good luck kak MV dr segmen sama

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen shida.. :)

    ReplyDelete
  6. nie untuk GA hari sabtu je eh shida? tak sempat nak join.. huhu.. :(

    ReplyDelete
  7. terima kasih join. senarai peserta dah keluar. jemput BW kat semua peserta. pemenang segmen akan diumukan malam ini. terima kasih :)http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/03/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-pn.html

    ReplyDelete
  8. terima kasih join. senarai peserta dah keluar. jemput BW kat semua peserta. pemenang segmen akan diumukan malam ini. terima kasih :)http://qaleshyaumairah.blogspot.com/2013/03/senarai-perserta-segmen-sabtu-by-pn.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama ^_^

    allah yubarik !

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-pnqalesyha-emas-putih.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.