Segmen: Saya nak doodle dari MH! | Dunia sebenar Shida Segmen: Saya nak doodle dari MH!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 28 March 2013

Segmen: Saya nak doodle dari MH!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Semua syarat-syarat seperti follow, like dan klik-klik shida dah buat! done!
and character doodle : nak dia pakai baju yang menutup aurat, of cos berhijab, yang lain-lain terserah pada yang pakar lah MH siapa lagi kan :) dan warna ini kod dia #56A5EC of cos biru!
Nak join boleh klik banner! hope sempat join sebelum 100 peserta!



21 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida...

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida...

ANa Ahmad said...

gud luck :D

Sally Yatiey said...

Goodluck kak! ;D

dEdEQ dE wIshEs said...

SELAMAT BERSEGMEN KAKAK :) NAK JOIN GAK LA :) DA LAME XJOIN .. HHIHI

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen shida...semoga berjaya... ^_^

Diana Azis said...

Cantik doodle dia..good luck shida :)

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

support :)

Diari Si Froggie said...

yang penting sekali doodle tu mesti kaler biru.. eh! :P Good luck shida.. rajin shida nie join segmen, GA dan contest kan? tabik!!

Sukma Haron said...

Good luck shida hope berjaya....

ayut said...

shida...gud luck... ^^ mcm byk dh ni shida join..moga melekat rezeki bt shida :)

azizah :) said...

comeynya doodle dia.. gudluck shida!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Good Luck Shida...

aisya said...

good luck.. =)

Mrs Velentine said...

good luck shida

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Nurul Aini said...

Doodle comel..Semoga berjaya kak. ^__^

Miraa Hussin said...

wah , tak sangka akak pun join segmen miraa TwT terima kasih

jaakechik said...

selamat bersegmen... gud luck shida!

Ez Bil said...

Good luck akk!! :))

Cik Fie said...

tak sempat nak join hehe :)