Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 28 March 2013

Segmen: Saya nak doodle dari MH!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Semua syarat-syarat seperti follow, like dan klik-klik shida dah buat! done!
and character doodle : nak dia pakai baju yang menutup aurat, of cos berhijab, yang lain-lain terserah pada yang pakar lah MH siapa lagi kan :) dan warna ini kod dia #56A5EC of cos biru!
Nak join boleh klik banner! hope sempat join sebelum 100 peserta!



21 comments:

  1. SELAMAT BERSEGMEN KAKAK :) NAK JOIN GAK LA :) DA LAME XJOIN .. HHIHI

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen shida...semoga berjaya... ^_^

    ReplyDelete
  3. Cantik doodle dia..good luck shida :)

    ReplyDelete
  4. yang penting sekali doodle tu mesti kaler biru.. eh! :P Good luck shida.. rajin shida nie join segmen, GA dan contest kan? tabik!!

    ReplyDelete
  5. Good luck shida hope berjaya....

    ReplyDelete
  6. shida...gud luck... ^^ mcm byk dh ni shida join..moga melekat rezeki bt shida :)

    ReplyDelete
  7. comeynya doodle dia.. gudluck shida!

    ReplyDelete
  8. Doodle comel..Semoga berjaya kak. ^__^

    ReplyDelete
  9. wah , tak sangka akak pun join segmen miraa TwT terima kasih

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmen... gud luck shida!

    ReplyDelete
  11. tak sempat nak join hehe :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.