Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 March 2013

Seni menggunakan tangan memang awesome! (11 gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.
amacam?? menarik tak?? heheee :)



35 comments:

  1. yg gajah pnh tgk...yg lain2..memang hebat betul..kreatif sungguh..

    ReplyDelete
  2. wah menarik ni ...nak cuba buat la hihi ;D

    ReplyDelete
  3. perghhh memang sangattt awesomeee! :D

    ReplyDelete
  4. awesome! Kreatif sangat dorang ni lukis nampak real je.

    ReplyDelete
  5. Yang zirafah dengan harimau bintg tu, memg awesome!

    ReplyDelete
  6. ok, ini tersangat kreatif. nampak real :D

    ReplyDelete
  7. speechless jap.punyelaaa kreatif pale otak dorunkk nie.wuhuuu

    ReplyDelete
  8. perghhh!! mmg sgt AWESOME lar k.shida! nmpk sgt2 real!

    ReplyDelete
  9. wah mmg menarik btl. cantik2 semua lukisan tangan yg dibuat ni :)

    ReplyDelete
  10. Yuhuu...mmg sgt2 creatif. Byk masa diorg wat mcm tuh. :)

    ReplyDelete
  11. super duper ohsem.. tu la namanya kalau da kreatip.. :)

    ReplyDelete
  12. wowww awesomenya.. kreatif la...

    ReplyDelete
  13. kreatifnya. siapa la pencipta tu ye... hebat!!

    ReplyDelete
  14. kretip betul depa.. jenuh kot nak cat tangan tu.. nampak real sungguh.. teruja tengok gajah tu dengan zirafah tu. haha.

    ReplyDelete
  15. awat yg kreatip sgt dorg ni.. cantik!

    ReplyDelete
  16. tak nampak mcm tangan.. nampak real adalah..

    ReplyDelete
  17. Super duber kreatif.. >______<

    ReplyDelete
  18. Sgt awesome. . X terpikir pon nk buat cam tu.. :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.