Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 8 March 2013

Shida bakal terima Wang sebanyak RM1,500,000.00

  Assalammualaikum, peace upon you.
Seronoklah hidup kalau ada orang yang free-free nak bagi wang sejumlah itu tanpa menyertai mana-mana program atau aktiviti. Orang kalau nak menipu memang mudah, lagi-lagi penipuan dalam internet macam yang shida dapat ni, tengok email mereka pun lain dari yang lain, boleh dikatakan setiap hari shida dapat lucky draw. Hai~ bertuah lah badan kalau benda ni sahih kan ^_^ so korang beringat-ingat jangan mudah terpedaya dengan janji kosong. Shida ada pengalaman kes penipuan duit ni by fone! yang itu shida cerita dalam entri seterusnya ok tunggu... Salam Jumaat :)




46 comments:

  1. nory pon ada dapat email macam tu...

    nory ignore je sbb dah sah2 menda tu menipu...

    ingat senang2 ke org nak bagi duit sbanyak tu..huhu

    ReplyDelete
  2. Bnyak kali dpt yg cani. Naik bosan tngokkk . Ade gune nama islam tapi alamat email mcm org non muslim. Hahhaha

    ReplyDelete
  3. Wah senang je deme nk menipu eh. Ish ish.. Kena hati2 btl ni nmpaknya

    ReplyDelete
  4. saya pon bnyak dapat email mengarut ni..
    semua ini penipu je...

    ReplyDelete
  5. hahah uzu pun ada niat nak update benda ni tapi malas hehe. hari2 dapat kat email. myampah btul hehe

    ReplyDelete
  6. menipu je semua ni.. jangan la percaya..

    ReplyDelete
  7. betul tu,,, geng ni puak afrika selalu menipu... AA pernah dapat dan pernah dua kali kena tipu sebab ada keinginan nak try betul ke tak menantang haram ni :D lastly kena makan sendiri haduhh

    ReplyDelete
  8. Dengan duit, sesiapa sahaja boleh tertipu. Berhati-hati

    ReplyDelete
  9. penah dpt gak! tapi mlalui surat readers digest->>http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/05/hah-farisha-dapat-rm-225000-giler.html

    ReplyDelete
  10. Selalu jugak dapat email macam ni.. Tapi memang tak percayalah ^_^ hee

    ReplyDelete
  11. Betul..saya pun selalu dapat email tu..banyak kali pula tu. Kalau dah kumpul duit betul, jadi jutawan saya..hehe.

    ReplyDelete
  12. saya pun ada dapat e-mail sebegini...
    dorang tak jemu menghantar e-mail nie..

    ReplyDelete
  13. saya pernah dapat tawaran 2 juta.. haha. macam lah org nak percaya dengan lucky draw itu

    ReplyDelete
  14. selalu dah dpt e-mel2 yg mcm tu...menipu je keje...

    ReplyDelete
  15. perghhh kalo dapat mmg besttt la kan akak...hihihi..dok umah goyang kaki je laa.. :D dasar pembohongan..thank Q atas peringatan ni sis... ^_________^

    ReplyDelete
  16. yeke. uff.. takot je. tapi kdg2 kite da ckup hati2 jugak tapi kena.. sabor je la..

    ReplyDelete
  17. shida cik akak pun ada juga..huhu..siap call entah berkali-kali...huhu

    ReplyDelete
  18. sebenarnya benda ni mmg menipu. actually western union yg sah mmg da, tapi da yg menipu dgn menggunakan western union punya nama. kesian western union, xpsl2 nama diorg digunakan. dan sebenarnya da yang telah ditangkap kerana menyalahgunakan nama diorang. dan da sesetengah kes tu, polis masih mencari sebilangan yg masih terlibat dgn kes ni.

    ReplyDelete
  19. Oh, aku tertipu! :p

    Tapi memang selalu dapat emel2 spam, bagitau kita menang sekian-sekian. Lol. Tak ada kejayaan yang datang bergolek, melainkan itu cuma nasib. Tapi mengejar impian dengan usaha sendiri adalah lebih manis dan puas. :)

    ReplyDelete
  20. benda2 penipuan macam nie mmg mudah memerangkap sesiapa saje...

    mselim3

    pls:ingat2 betul2 td tu yg terjah nak tahu aper cer?...hehe...kalu dapat betul2 rezeki tu.

    ReplyDelete
  21. mmg berlambak lambak email macam tu sekarang ni.dah macam spam dah rasanya.nak kena delete satu per satu.leceh betol. sob3 -__-

    ReplyDelete
  22. the emerge of internet.. ada pros and contras

    ReplyDelete
  23. saya pon pernah dapat camtu. tp saya ignore jee hahaha

    ReplyDelete
  24. Asal saya bukak yahoo mail, mesti benda ni ada erghhh. tak larat nak delete -,-

    ReplyDelete
  25. akak pun ada dapat..tapi masuk spam..heheh..sah2 menipu..

    ReplyDelete
  26. bnyak gila dpt spam mcm ne.. xcaya la... hati2 dear

    ReplyDelete
  27. memang betul pun.. Tak mungkin dia nk bagi jumlah wang yang banyak macam tu je..

    http://pyqahfieka.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. slalu dpt sms simkard brtuah..serabut..mgarut je kn..

    ReplyDelete
  29. dh kerap sgt dapat emel cmni.. klau x silap dh berbelas kali, huh.. mmg kaya giler laa klau btul2 dapat kn :p

    ReplyDelete
  30. memang seronok bila berduit banyak.

    ReplyDelete
  31. byk sgt email yg mcm ni. baca tajuk jea terus delete.malas nak baca dah..hehe

    ReplyDelete
  32. melambak kat spam email... huhuhu tak yah percaya...

    ReplyDelete
  33. memang indah hidup dunia ini andai benarlah dengan senang hati ada orang sanggup bagi duit sebanyak tu... gerenti tak dak org miskin papa kedana... kan?

    ReplyDelete
  34. Yang lana tak faham, masih ada lagi yang mudah kena tipu..adeh

    Pakai logik je benda ni..mana ada org tetiba nak bagi duit berjuta2 kat kita tnpa sebab.

    ReplyDelete
  35. email mcm ni mmg sokmo jer ada kan... menang 1/2 juta la, apa laaa.... hrmmm...

    ReplyDelete
  36. kerap sangat terima spam duit nie kat email....sampai rasa nak percaya pun ada......he3

    ReplyDelete
  37. hahaha..tau xpe..nad penuh kat email tu..

    ReplyDelete
  38. deno pun selalu terima email mcm ni.. berpuuluh-puluh... bila mcm ni, dneo terus delete email tu...

    ReplyDelete
  39. Mmg banyak kes tipu camni...ignore ja..

    ReplyDelete
  40. malaslah kan dapat benda mcm ni

    ReplyDelete
  41. akak berlambak2 entry camgin... bosan je kan...

    ReplyDelete
  42. Yg peliknya. Ramai jgk yg percaya..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.