Shida nak online shopping di www.zalora.com.my | Dunia sebenar Shida Shida nak online shopping di www.zalora.com.my

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 9 March 2013

Shida nak online shopping di www.zalora.com.my

  Assalammualaikum, peace upon you.
Zalora Malaysia, kalau korang shopping dekat zalora jangan jerit-jerit macam dalam iklan tv tu tau, bingit telinga shida hehee.. dapat barang senyum sudah itu lagi baik, kalau barang tak dapat baru jerit ya! tiba-tiba cerita pasal online shopping ni kan. Sebenarnya zalora dan blog www.duniashida.com menjalinkan satu ikatan atau kerjasama dan kedua-dua belah pihak bersetuju, zalora team memberi shida voucher RM50 untuk shopping online dekat ZALORA. Memandangkan shida memang nak tukar purse so shida dah pilih-pilih purse mana yang shida rasa ok dan sesuai. Insyallah dalam masa terdekat ni memang nak beli cuma tinggal confirmation dari pihak zalora. Thanks Zalora Malaysia. Korang nak shopping juga?? jangan lupa shopping di www.zalora.com.my




23 Jari Ohsem:

nik ros said...

wah.seronok tu dpt baucer rm50.

Annyss Aleeya said...

tahniah kak Shida. Anys pun dapat jugak. :)

huny madu said...

ermm bestnya dpt voucher..

Aiman Aziz said...

Da dpt ek? Sila berterima kasih kpd aiman :p :P

NinaAz said...

Wahhh. Bestnya rm50 tuuuu

baby comel said...

Tahniah shida.. Hehehe xpernah shopping on9 zalora lagi

b0an said...

harap2 xjadi cam boan la..beli kasut sebelum raye...lpas raya haji xdpt2..pas2 g tanye diorang...stok abes..nasib bek duit dapt balik..huhu

Emas Putih said...

hehehehe nak jugak !

Kitty said...

Woot Kitty baru je purchased 2 pairs of flats from Zalora ;)

ANa Ahmad said...

nak nak juga hehe

Mia Liana said...

bestnya shida.... shopping time...

Sally Yatiey said...

Bestnya dapat baucer rm50 ^_^ Hee Tahniah kak! ;)

Cik Ezy said...

bestnye dpt baucer! jeles okeh..

Tinta Lana said...

Congrats shida..kalau dah purchase, jgn lupa tunjukkan pd kami kat sini, ^_^ hehehe

jaakechik said...

jaa pun dapat jugak. belum sempat nak shopping lagi ni. mujur ler dia bagi masa 14 hari utk wat entry...heee! malam ni baru nak usha..hihi...

Remy hazza said...

baru shopping kat zalora ptg tadi.... beli bag baru...... backpack lama dah koyak.....

Nadia Johari said...

waa untungnyer..mcm mn leh dpt voucher tu

Si Matatajam said...

Tak pernah lagi Shopping kat Zalora ni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...bestnyerrrr

Mrs Velentine said...

tahniah..Kak MV dah dapat dulu

IntaNBerliaN said...

syok shopping on9 kalau dpt baucer :-)

Ez Bil said...

Dpt jgk voucher RM50 dari Zalora tu. =D

Cik Fie said...

rambang mata :)