Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 9 March 2013

Shida nak online shopping di www.zalora.com.my

  Assalammualaikum, peace upon you.
Zalora Malaysia, kalau korang shopping dekat zalora jangan jerit-jerit macam dalam iklan tv tu tau, bingit telinga shida hehee.. dapat barang senyum sudah itu lagi baik, kalau barang tak dapat baru jerit ya! tiba-tiba cerita pasal online shopping ni kan. Sebenarnya zalora dan blog www.duniashida.com menjalinkan satu ikatan atau kerjasama dan kedua-dua belah pihak bersetuju, zalora team memberi shida voucher RM50 untuk shopping online dekat ZALORA. Memandangkan shida memang nak tukar purse so shida dah pilih-pilih purse mana yang shida rasa ok dan sesuai. Insyallah dalam masa terdekat ni memang nak beli cuma tinggal confirmation dari pihak zalora. Thanks Zalora Malaysia. Korang nak shopping juga?? jangan lupa shopping di www.zalora.com.my




23 comments:

  1. wah.seronok tu dpt baucer rm50.

    ReplyDelete
  2. tahniah kak Shida. Anys pun dapat jugak. :)

    ReplyDelete
  3. ermm bestnya dpt voucher..

    ReplyDelete
  4. Da dpt ek? Sila berterima kasih kpd aiman :p :P

    ReplyDelete
  5. Tahniah shida.. Hehehe xpernah shopping on9 zalora lagi

    ReplyDelete
  6. harap2 xjadi cam boan la..beli kasut sebelum raye...lpas raya haji xdpt2..pas2 g tanye diorang...stok abes..nasib bek duit dapt balik..huhu

    ReplyDelete
  7. Woot Kitty baru je purchased 2 pairs of flats from Zalora ;)

    ReplyDelete
  8. bestnya shida.... shopping time...

    ReplyDelete
  9. Bestnya dapat baucer rm50 ^_^ Hee Tahniah kak! ;)

    ReplyDelete
  10. bestnye dpt baucer! jeles okeh..

    ReplyDelete
  11. Congrats shida..kalau dah purchase, jgn lupa tunjukkan pd kami kat sini, ^_^ hehehe

    ReplyDelete
  12. jaa pun dapat jugak. belum sempat nak shopping lagi ni. mujur ler dia bagi masa 14 hari utk wat entry...heee! malam ni baru nak usha..hihi...

    ReplyDelete
  13. baru shopping kat zalora ptg tadi.... beli bag baru...... backpack lama dah koyak.....

    ReplyDelete
  14. waa untungnyer..mcm mn leh dpt voucher tu

    ReplyDelete
  15. Tak pernah lagi Shopping kat Zalora ni

    ReplyDelete
  16. syok shopping on9 kalau dpt baucer :-)

    ReplyDelete
  17. Dpt jgk voucher RM50 dari Zalora tu. =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.