shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk | Dunia sebenar Shida shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 23 March 2013

shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk

  Assalammualaikum, peace upon you.
esok shida sibuk sangat-sangat, malam nanti kalau kerja dah selesai baru shida mengadap blog ni. Hope ada lah orang yang rindu shida esok :p sayangnya nak tinggal blog walau sehari tapi apa nak kata shida ada tanggungjawab yang lebih besar esok dan wajib dilaksanakan. bye koranggg!!



24 Jari Ohsem:

trah zain said...

saya dah kembali bebas!!!hehe..
wish u luck shida ^__^

ANa Ahmad said...

x pe pejam celik pejam celik dah malam huhu :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Jangan tinggal kami lama2 yer...huhuhu :)

Harith Iskandar said...

ramai je yg rindu ehe :)

baby comel said...

kita pun sama je shida, sangat sibuk jugak sekarang ni. Jaga diri ye shida. moga semuanya dipermudahkan..

onie said...

yeahhhhhhhhhhhhh.... :D

Mrs Velentine said...

xpe dahulukan mana yang penting nnt baru bw

laskar pelangi said...

sibuk sibuk pun, jaga diri tau shida ;)

laskar pelangi said...

sibuk sibuk pun, jaga diri tau shida ;)

aisya said...

sama2 busy.. huhu

Seneorita Baharin said...

Will miss u akak.. :)
Semoga semuannya dipermudahkan la eyh sis ^______^

azizah :) said...

takpe yunk :) settlekan benda yg penting duluu then baru senang hati nak berblog :)

Azhafizah Md Nor said...

setia menanti shida (: take care dear.

diana said...

di sana menanti disini menunggu..pergila pada yang disana..disini menunggu je la.heheh

Nurul Faiz said...

akak pon bz shida. huhu.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Buat apa tu Shida.. :)
Buat mana yg penting dulu...moga dipermudahkan segalanye...

Cik Nur™ said...

samalah shida...
Nur pun bz gak ni....
esok pun bz...huhuh

Diari Si Froggie said...

wasalam.. shida bz? aida yang tak bz nie pun tak selesai2 lagi BW nya. haha.. tak pe shida selesaikan dulu benda penting :)

IntaNBerliaN said...

jlnkan tanggung jawab tu lg penting :-)

Nurul Aini said...

Saya pun sibuk sibuk sibuk..dah berapa hari tak update blog. Rindu nak komen blog akak..itu yang meroyan baca blog akak ni..hehe.

Nadia Johari said...

smela..kje punyer psl dengn line yang menyakitkan hati..blog pun terabai sekejp..sedih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun sibuk shida sbb tu lambat betol dpt bw...maaf yer shida lambat singgah sini

Ez Bil said...

Dahulukan tanggungjawab akk yer!!

Cik Fie said...

bahagikan masa untuk berblogging :)