shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk | Dunia sebenar Shida shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 23 March 2013

shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk

  Assalammualaikum, peace upon you.
esok shida sibuk sangat-sangat, malam nanti kalau kerja dah selesai baru shida mengadap blog ni. Hope ada lah orang yang rindu shida esok :p sayangnya nak tinggal blog walau sehari tapi apa nak kata shida ada tanggungjawab yang lebih besar esok dan wajib dilaksanakan. bye koranggg!!



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

24 Jari Ohsem:

Athirah said...

saya dah kembali bebas!!!hehe..
wish u luck shida ^__^

Unknown said...

x pe pejam celik pejam celik dah malam huhu :)

Unknown said...

Jangan tinggal kami lama2 yer...huhuhu :)

Unknown said...

ramai je yg rindu ehe :)

Aimacomel said...

kita pun sama je shida, sangat sibuk jugak sekarang ni. Jaga diri ye shida. moga semuanya dipermudahkan..

Mek Onie said...

yeahhhhhhhhhhhhh.... :D

Mrs Velentine said...

xpe dahulukan mana yang penting nnt baru bw

laskar pelangi said...

sibuk sibuk pun, jaga diri tau shida ;)

laskar pelangi said...

sibuk sibuk pun, jaga diri tau shida ;)

Unknown said...

sama2 busy.. huhu

Unknown said...

Will miss u akak.. :)
Semoga semuannya dipermudahkan la eyh sis ^______^

Unknown said...

takpe yunk :) settlekan benda yg penting duluu then baru senang hati nak berblog :)

Azhafizah MN said...

setia menanti shida (: take care dear.

Diana Rashid said...

di sana menanti disini menunggu..pergila pada yang disana..disini menunggu je la.heheh

Dingdang said...

akak pon bz shida. huhu.

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Buat apa tu Shida.. :)
Buat mana yg penting dulu...moga dipermudahkan segalanye...

Miss N™ said...

samalah shida...
Nur pun bz gak ni....
esok pun bz...huhuh

Diari Si Froggie said...

wasalam.. shida bz? aida yang tak bz nie pun tak selesai2 lagi BW nya. haha.. tak pe shida selesaikan dulu benda penting :)

IntaNBerliaN said...

jlnkan tanggung jawab tu lg penting :-)

Nur Nainis said...

Saya pun sibuk sibuk sibuk..dah berapa hari tak update blog. Rindu nak komen blog akak..itu yang meroyan baca blog akak ni..hehe.

Nadia Johari said...

smela..kje punyer psl dengn line yang menyakitkan hati..blog pun terabai sekejp..sedih

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak pun sibuk shida sbb tu lambat betol dpt bw...maaf yer shida lambat singgah sini

Unknown said...

Dahulukan tanggungjawab akk yer!!

Cik Fie said...

bahagikan masa untuk berblogging :)