Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 23 March 2013

shida sibuk sibuk sibuk dan sibuk

  Assalammualaikum, peace upon you.
esok shida sibuk sangat-sangat, malam nanti kalau kerja dah selesai baru shida mengadap blog ni. Hope ada lah orang yang rindu shida esok :p sayangnya nak tinggal blog walau sehari tapi apa nak kata shida ada tanggungjawab yang lebih besar esok dan wajib dilaksanakan. bye koranggg!!



24 comments:

  1. saya dah kembali bebas!!!hehe..
    wish u luck shida ^__^

    ReplyDelete
  2. x pe pejam celik pejam celik dah malam huhu :)

    ReplyDelete
  3. Jangan tinggal kami lama2 yer...huhuhu :)

    ReplyDelete
  4. kita pun sama je shida, sangat sibuk jugak sekarang ni. Jaga diri ye shida. moga semuanya dipermudahkan..

    ReplyDelete
  5. xpe dahulukan mana yang penting nnt baru bw

    ReplyDelete
  6. sibuk sibuk pun, jaga diri tau shida ;)

    ReplyDelete
  7. sibuk sibuk pun, jaga diri tau shida ;)

    ReplyDelete
  8. Will miss u akak.. :)
    Semoga semuannya dipermudahkan la eyh sis ^______^

    ReplyDelete
  9. takpe yunk :) settlekan benda yg penting duluu then baru senang hati nak berblog :)

    ReplyDelete
  10. setia menanti shida (: take care dear.

    ReplyDelete
  11. di sana menanti disini menunggu..pergila pada yang disana..disini menunggu je la.heheh

    ReplyDelete
  12. Buat apa tu Shida.. :)
    Buat mana yg penting dulu...moga dipermudahkan segalanye...

    ReplyDelete
  13. samalah shida...
    Nur pun bz gak ni....
    esok pun bz...huhuh

    ReplyDelete
  14. wasalam.. shida bz? aida yang tak bz nie pun tak selesai2 lagi BW nya. haha.. tak pe shida selesaikan dulu benda penting :)

    ReplyDelete
  15. jlnkan tanggung jawab tu lg penting :-)

    ReplyDelete
  16. Saya pun sibuk sibuk sibuk..dah berapa hari tak update blog. Rindu nak komen blog akak..itu yang meroyan baca blog akak ni..hehe.

    ReplyDelete
  17. smela..kje punyer psl dengn line yang menyakitkan hati..blog pun terabai sekejp..sedih

    ReplyDelete
  18. akak pun sibuk shida sbb tu lambat betol dpt bw...maaf yer shida lambat singgah sini

    ReplyDelete
  19. Dahulukan tanggungjawab akk yer!!

    ReplyDelete
  20. bahagikan masa untuk berblogging :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.