siapa nak sila komen | Dunia sebenar Shida siapa nak sila komen


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 9 March 2013

siapa nak sila komen

  Assalammualaikum, peace upon you.
Korang nak? komen "saya nak bookmarks dari shida" yang bertuah nanti shida akan keluarkan entri pada hari ahad. Semua undian shida menggunakan random, nasiblah siapa yang dapat ya. Yang tak dapat janganlah rasa kecil hati pula, banyak lagi hadiah yang shida sediakan untuk korang. Cuma korang kena selalulah jenguk ke blog shida untuk rebut hadiah-hadiah limited edition dari shida ni. Shida ikhlas beri kepada pengunjung setia blog shida. Yang bertuah nanti jangan lupa PM shida NAMA+ALAMAT+URLBLOG di facebook atau fanpage sahaja ok. Masa diberi untuk claim hadiah ni adalah 24jam pada hari ahad dan sehingga jam 12:00am isnin tiada yang tuntut shida random lagi sekali :) terima kasih semua, sayang korang :)




click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

52 Jari Ohsem:

Unknown said...

saya nak bookmarks dari shida

-www.aimancool.com-

Unknown said...

saya nak bookmarks dari shida

Unknown said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Aina Areen said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Emas Putih said...

nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak

Unknown said...

As salam akak shida... :) Wahh meriah bookmarks tu...

p.s~"saya nak bookmarks dari shida"
^_________^

Izzat Syahir said...

wah...

"saya nak bookmarks dari shida

Elih Japahar said...

Nampak cantik..hehe...komen je boleh dapat dah ke? :P

Mek Onie said...

saya nak bookmarks dari shida

Nur Nainis said...

saya nak bookmarks dari shida

Unknown said...

Saya nak! Saya nak! ^_^

saya nak bookmarks dari shida :D hehe

Asmar Arafad said...

saya nak bookmarks dari shida

Annyss Aleeya said...

"saya nak bookmarks dari shida"

Cik Fie said...

saya nak bookmarks dari shida

Awesome dreamer said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Fatin Diana said...

saya nak bookmarks dari shida

aisyah humaira' said...

saya nak bookmarks dari shida

www.aisyahhumaira.com

ZaridaIshak said...

saya nak bookmarks dari shida

10q

Ain Nadia said...

"saya nak bookmarks dari shida"

Dokbua said...

huihssss,cek nak! *lambai tangan ,hahahaha

Dokbua said...

eh silap komen , saya nak bookmarks dari shida , eh baru betul, heheh

✿ Hasnie Adda ✿ said...

akak . adda nak jugakk :)

Nabellaヅ™ said...

saya nak bookmarks dari shida

Shad said...

"saya nak bookmarks dari shida"

cik violet said...

Hai..

"saya nak bookmarks dari shida"

:)

Unknown said...

"saya nak bookmarks dari shida"

BudakVanilla said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Maisarah Azmi said...

saya nak bookmarks dari shida

Unknown said...

saya nak bookmarks dari shida

Unknown said...

saya nak bookmarks dari shida

zakieazid said...

saya nak bookmarks dari shida *mencuba

Mia Liana said...

kak mia nakkkkkkk.... heheheh muka tak malu ni...

Sukma said...

semoga dapat buah tangan dari shida..hu hu hu...

Unknown said...

abdul hadi

km 14.5 kampung umbai 77300 merlimau melaka

http://sucksoftware.blogspot.com/

jaakechik said...

"saya nak bookmarks dari shida" hehhehheee....

Anonymous said...

saya nak bookmarks dari shida

hee., ^^

Mama4hero said...

saya pun nk jugak..ngee~

Akupenghibur.com said...

saya nak bookmarks dari shida ...nak jgk !

tashira sha said...

saya nak bookmarks dari Shida :)

Unknown said...

kakak..nak..kakak..nak...hihih.....cantikk...suke....mardiyanhani.blogspot.com

Sheila Salim said...

assalamualaikum awak, sheila nak bookmark awak tu. cute and very limited edition. heheheee ♥

Nadia Johari said...

saya nak bookmarks dari shida

nak jugk..hhee

Aimacomel said...

Dah lambat kalau nk tu hehe. Tp cantik la bookmark shida

syiela said...

dah terlewat ... tak sempat hehehe

aman_arab said...

aku pun saja menyibuk nak jugak bookmark hang tu...boleh!

Unknown said...

kalau ada lebih remy nak jugak....he3

Si Matatajam said...

Alahai akak dah terlepas la plak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala telepas sudah

Mrs Velentine said...

terlepas tp dah dapat kot yg hari tue shida kirim

ayut said...

tlpas sudah bookmarks....

IntaNBerliaN said...

xsempat nak join...

Unknown said...

Nak jgk akk!! :D biru yg cool!!.