Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 9 March 2013

siapa nak sila komen

  Assalammualaikum, peace upon you.
Korang nak? komen "saya nak bookmarks dari shida" yang bertuah nanti shida akan keluarkan entri pada hari ahad. Semua undian shida menggunakan random, nasiblah siapa yang dapat ya. Yang tak dapat janganlah rasa kecil hati pula, banyak lagi hadiah yang shida sediakan untuk korang. Cuma korang kena selalulah jenguk ke blog shida untuk rebut hadiah-hadiah limited edition dari shida ni. Shida ikhlas beri kepada pengunjung setia blog shida. Yang bertuah nanti jangan lupa PM shida NAMA+ALAMAT+URLBLOG di facebook atau fanpage sahaja ok. Masa diberi untuk claim hadiah ni adalah 24jam pada hari ahad dan sehingga jam 12:00am isnin tiada yang tuntut shida random lagi sekali :) terima kasih semua, sayang korang :)




52 comments:

  1. saya nak bookmarks dari shida

    -www.aimancool.com-

    ReplyDelete
  2. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  3. saya nak bookmarks dari shida :)

    ReplyDelete
  4. saya nak bookmarks dari shida :)

    ReplyDelete
  5. nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak

    ReplyDelete
  6. As salam akak shida... :) Wahh meriah bookmarks tu...

    p.s~"saya nak bookmarks dari shida"
    ^_________^

    ReplyDelete
  7. wah...

    "saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  8. Nampak cantik..hehe...komen je boleh dapat dah ke? :P

    ReplyDelete
  9. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  10. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  11. Saya nak! Saya nak! ^_^

    saya nak bookmarks dari shida :D hehe

    ReplyDelete
  12. "saya nak bookmarks dari shida"

    ReplyDelete
  13. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  14. saya nak bookmarks dari shida :)

    ReplyDelete
  15. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  16. saya nak bookmarks dari shida

    www.aisyahhumaira.com

    ReplyDelete
  17. saya nak bookmarks dari shida

    10q

    ReplyDelete
  18. "saya nak bookmarks dari shida"

    ReplyDelete
  19. huihssss,cek nak! *lambai tangan ,hahahaha

    ReplyDelete
  20. eh silap komen , saya nak bookmarks dari shida , eh baru betul, heheh

    ReplyDelete
  21. "saya nak bookmarks dari shida"

    ReplyDelete
  22. Hai..

    "saya nak bookmarks dari shida"

    :)

    ReplyDelete
  23. "saya nak bookmarks dari shida"

    ReplyDelete
  24. saya nak bookmarks dari shida :)

    ReplyDelete
  25. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  26. saya nak bookmarks dari shida

    ReplyDelete
  27. saya nak bookmarks dari shida *mencuba

    ReplyDelete
  28. kak mia nakkkkkkk.... heheheh muka tak malu ni...

    ReplyDelete
  29. semoga dapat buah tangan dari shida..hu hu hu...

    ReplyDelete
  30. abdul hadi

    km 14.5 kampung umbai 77300 merlimau melaka

    http://sucksoftware.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. "saya nak bookmarks dari shida" hehhehheee....

    ReplyDelete
  32. saya nak bookmarks dari shida

    hee., ^^

    ReplyDelete
  33. saya nak bookmarks dari shida ...nak jgk !

    ReplyDelete
  34. saya nak bookmarks dari Shida :)

    ReplyDelete
  35. kakak..nak..kakak..nak...hihih.....cantikk...suke....mardiyanhani.blogspot.com

    ReplyDelete
  36. assalamualaikum awak, sheila nak bookmark awak tu. cute and very limited edition. heheheee ♥

    ReplyDelete
  37. saya nak bookmarks dari shida

    nak jugk..hhee

    ReplyDelete
  38. Dah lambat kalau nk tu hehe. Tp cantik la bookmark shida

    ReplyDelete
  39. dah terlewat ... tak sempat hehehe

    ReplyDelete
  40. aku pun saja menyibuk nak jugak bookmark hang tu...boleh!

    ReplyDelete
  41. kalau ada lebih remy nak jugak....he3

    ReplyDelete
  42. Alahai akak dah terlepas la plak..

    ReplyDelete
  43. terlepas tp dah dapat kot yg hari tue shida kirim

    ReplyDelete
  44. tlpas sudah bookmarks....

    ReplyDelete
  45. Nak jgk akk!! :D biru yg cool!!.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.