siapa nak sila komen | Dunia sebenar Shida siapa nak sila komen

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 9 March 2013

siapa nak sila komen

  Assalammualaikum, peace upon you.
Korang nak? komen "saya nak bookmarks dari shida" yang bertuah nanti shida akan keluarkan entri pada hari ahad. Semua undian shida menggunakan random, nasiblah siapa yang dapat ya. Yang tak dapat janganlah rasa kecil hati pula, banyak lagi hadiah yang shida sediakan untuk korang. Cuma korang kena selalulah jenguk ke blog shida untuk rebut hadiah-hadiah limited edition dari shida ni. Shida ikhlas beri kepada pengunjung setia blog shida. Yang bertuah nanti jangan lupa PM shida NAMA+ALAMAT+URLBLOG di facebook atau fanpage sahaja ok. Masa diberi untuk claim hadiah ni adalah 24jam pada hari ahad dan sehingga jam 12:00am isnin tiada yang tuntut shida random lagi sekali :) terima kasih semua, sayang korang :)




52 Jari Ohsem:

Aiman Aziz said...

saya nak bookmarks dari shida

-www.aimancool.com-

Amer Amirah said...

saya nak bookmarks dari shida

ANa Ahmad said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Aina Areen said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Emas Putih said...

nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak nak

Seneorita Baharin said...

As salam akak shida... :) Wahh meriah bookmarks tu...

p.s~"saya nak bookmarks dari shida"
^_________^

Ieyzartd Syahieyr said...

wah...

"saya nak bookmarks dari shida

Dunia Realiti said...

Nampak cantik..hehe...komen je boleh dapat dah ke? :P

onie said...

saya nak bookmarks dari shida

Nurul Aini said...

saya nak bookmarks dari shida

Sally Yatiey said...

Saya nak! Saya nak! ^_^

saya nak bookmarks dari shida :D hehe

Asmar Arafad said...

saya nak bookmarks dari shida

Annyss Aleeya said...

"saya nak bookmarks dari shida"

Cik Fie said...

saya nak bookmarks dari shida

Nurul Atiqah said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Dianaa said...

saya nak bookmarks dari shida

aisyah humaira' said...

saya nak bookmarks dari shida

www.aisyahhumaira.com

yang baik Ishak said...

saya nak bookmarks dari shida

10q

Ain Nadia said...

"saya nak bookmarks dari shida"

Lisa Kuci said...

huihssss,cek nak! *lambai tangan ,hahahaha

Lisa Kuci said...

eh silap komen , saya nak bookmarks dari shida , eh baru betul, heheh

✿ Hasnie Adda ✿ said...

akak . adda nak jugakk :)

Choi•Minhoヅ™ said...

saya nak bookmarks dari shida

sha dhira said...

"saya nak bookmarks dari shida"

cik violet said...

Hai..

"saya nak bookmarks dari shida"

:)

Sandra Fendra said...

"saya nak bookmarks dari shida"

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

saya nak bookmarks dari shida :)

Maisarah Azmi said...

saya nak bookmarks dari shida

siti zawiah said...

saya nak bookmarks dari shida

SLUMBER SAGUN said...

saya nak bookmarks dari shida

zakie 11 said...

saya nak bookmarks dari shida *mencuba

Mia Liana said...

kak mia nakkkkkkk.... heheheh muka tak malu ni...

Sukma Haron said...

semoga dapat buah tangan dari shida..hu hu hu...

sare sareare said...

abdul hadi

km 14.5 kampung umbai 77300 merlimau melaka

http://sucksoftware.blogspot.com/

jaakechik said...

"saya nak bookmarks dari shida" hehhehheee....

Lissa LaLissa said...

saya nak bookmarks dari shida

hee., ^^

fairus mohamad noor said...

saya pun nk jugak..ngee~

Aku Penghibur said...

saya nak bookmarks dari shida ...nak jgk !

Tashyra Sha said...

saya nak bookmarks dari Shida :)

Diyan Hani said...

kakak..nak..kakak..nak...hihih.....cantikk...suke....mardiyanhani.blogspot.com

Sheila Salim said...

assalamualaikum awak, sheila nak bookmark awak tu. cute and very limited edition. heheheee ♥

Nadia Johari said...

saya nak bookmarks dari shida

nak jugk..hhee

baby comel said...

Dah lambat kalau nk tu hehe. Tp cantik la bookmark shida

syiela said...

dah terlewat ... tak sempat hehehe

aman_arab said...

aku pun saja menyibuk nak jugak bookmark hang tu...boleh!

Remy hazza said...

kalau ada lebih remy nak jugak....he3

Si Matatajam said...

Alahai akak dah terlepas la plak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala telepas sudah

Mrs Velentine said...

terlepas tp dah dapat kot yg hari tue shida kirim

ayut said...

tlpas sudah bookmarks....

IntaNBerliaN said...

xsempat nak join...

Ez Bil said...

Nak jgk akk!! :D biru yg cool!!.