Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #2 | Dunia sebenar Shida Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #2


Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 11 March 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #2

   Assalammualaikum, peace upon you.
Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #2
Ini bukan segmen tau, cuma satu aktiviti hanya untuk kita-kita je. Mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) Sesi soal jawab ni shida akan buat berkali-kali tapi tengoklah kekerapan macam mana mungkin sebulan 2 kali. Semua jawapan shida akan reply esoknya ikut kesempatan shida nak balas semua soalan tu. Semua soalan yang bakal korang tanya nanti akan shida jawab dont worry kecuali yang terlalu personal mybe shida fikir dulu :) so sedikit sebanyak korang akan tahu lah perihal shida dan blog ini :) tak perlu buat entri just leave ur comment ok. Kalau boleh seorang blogger satu atau dua soalan cukuplah :) "Selamat Bertanya"



 
click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

31 Jari Ohsem:

Aina Areen said...

macam mana atau siapa yang perkenalkan kak shida dengan dunia blogger ni ?

Unknown said...

Salam akak shida..
Nak tanya, macam mana akak handle Long Distance Relationship neh eyh?..ada tips2 yg nak dikongsikan x?heee.. ^_______^

mohd zuhri said...

shida mula blog bila ??
hehe

Miss N™ said...

Bila kita nak lepak sesama.. :)

err..boleh dikira soalan ke ni.?
hihihi

Anis Zainudin said...

salam kak shida :) anis nk tnye akak..rahsia akak dpt followers yg rmai mcm sekarang niey? hehe :)

Unknown said...

nak tanya shida dok teipin kat mana... manalah tahu..... kut2 sebelah rumah jer....he3

Unknown said...

Soalan:
Kak Shida suka makan apa? ^_^

Azhafizah MN said...

terfikir tak nak buat gathering untuk readers blog shida?ramai peminat shida ni.

Farah Waheda Wahid said...

Berapa umur Shida?

Unknown said...

macam mana nak bagi lawa blog mcm kak shida?

Emas Putih said...

sayang uzu tak ? wuerkkkkk :p

emylase. said...

Macam mane kak shida handle kekecewaan untuk tidak terus give up? Hehe tq.

nuyui a.k.a miss YUI said...

Macam mana cara shida spend masa untuk berblog?

Lepas kerja? atau dah masuk drfat? atau macam mana ? =)

Anonymous said...

salam..

nak tnya kak shida, akak amik tempahan header tak? teringin nak dapatkan sentuhan akak.. :D

tirahzairi said...

akak...nak mintak tlg ajar...buat kotak iklan macam akak...tp tirah nak buat yg free je...mksdnya tak berbayar...

Si Matatajam said...

Klik2 Ikea untuk Shida

Si Matatajam said...

Bila Shida nak mai Langkawi jumpa kak M

Unknown said...

shida adik beradik berapa orang? dan anak ke berapa?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm mn shida dpt idea nak update blog hihihi

Noor Atikah Ramli said...

bila kita nk jalan2 kat taiping tu ? hehehe

Mrs Velentine said...

Kak MV nak tanya mcm mn shida belajar edit blog??siapa blogger yg shida paling febret

ayut said...

nak taye.....berat shida berapa ek? <-- blh ke taye ni?hihihi

Nur Nainis said...

Macam mana akak shida boleh terjebak dalam dunia blog ini? hehe.

Cik Fie said...

macam mana blog akak boleh jadi terkenal ? ada tips x ? hehe :)

Unknown said...

salam.kak shida,asal kak shida kurang expose gambaq real kak shida ek??hehehe..tu la soklan yg selama nih syirah nak tanya :P
harap sudi jawab taw :)

Cikrosecute said...

Akak nak tanya apa erk?Emmm...Pernah pergi lata Kinjang Tak? hihihi

Dayang Deno said...

tak senpat nak bertanya pada kak shida... tp nak tanay jugak, kak shida pernah datang terengganu?

IntaNBerliaN said...

xsempat nak rtanya

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Lain kali nak tanya.. :)

Nadia Johari said...

nak tnyer nant nad kawin shida dtg x..hahahaa..

Unknown said...

Nanti adar next part nk join yer.. =D