Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 11 March 2013

Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #2

   Assalammualaikum, peace upon you.
Soal Jawab : Anda Tanya Shida Jawab #2
Ini bukan segmen tau, cuma satu aktiviti hanya untuk kita-kita je. Mungkin ramai blogger yang nak tahu tentang shida atau blog dan tak kisahlah mengenai apa-apa, shida jawab dari segi apa saja soalan diajukan tapi biarlah yang logik sikit eh :) Sesi soal jawab ni shida akan buat berkali-kali tapi tengoklah kekerapan macam mana mungkin sebulan 2 kali. Semua jawapan shida akan reply esoknya ikut kesempatan shida nak balas semua soalan tu. Semua soalan yang bakal korang tanya nanti akan shida jawab dont worry kecuali yang terlalu personal mybe shida fikir dulu :) so sedikit sebanyak korang akan tahu lah perihal shida dan blog ini :) tak perlu buat entri just leave ur comment ok. Kalau boleh seorang blogger satu atau dua soalan cukuplah :) "Selamat Bertanya"



 

31 comments:

  1. macam mana atau siapa yang perkenalkan kak shida dengan dunia blogger ni ?

    ReplyDelete
  2. Salam akak shida..
    Nak tanya, macam mana akak handle Long Distance Relationship neh eyh?..ada tips2 yg nak dikongsikan x?heee.. ^_______^

    ReplyDelete
  3. Bila kita nak lepak sesama.. :)

    err..boleh dikira soalan ke ni.?
    hihihi

    ReplyDelete
  4. salam kak shida :) anis nk tnye akak..rahsia akak dpt followers yg rmai mcm sekarang niey? hehe :)

    ReplyDelete
  5. nak tanya shida dok teipin kat mana... manalah tahu..... kut2 sebelah rumah jer....he3

    ReplyDelete
  6. Soalan:
    Kak Shida suka makan apa? ^_^

    ReplyDelete
  7. terfikir tak nak buat gathering untuk readers blog shida?ramai peminat shida ni.

    ReplyDelete
  8. macam mana nak bagi lawa blog mcm kak shida?

    ReplyDelete
  9. sayang uzu tak ? wuerkkkkk :p

    ReplyDelete
  10. Macam mane kak shida handle kekecewaan untuk tidak terus give up? Hehe tq.

    ReplyDelete
  11. Macam mana cara shida spend masa untuk berblog?

    Lepas kerja? atau dah masuk drfat? atau macam mana ? =)

    ReplyDelete
  12. salam..

    nak tnya kak shida, akak amik tempahan header tak? teringin nak dapatkan sentuhan akak.. :D

    ReplyDelete
  13. akak...nak mintak tlg ajar...buat kotak iklan macam akak...tp tirah nak buat yg free je...mksdnya tak berbayar...

    ReplyDelete
  14. Bila Shida nak mai Langkawi jumpa kak M

    ReplyDelete
  15. shida adik beradik berapa orang? dan anak ke berapa?

    ReplyDelete
  16. mcm mn shida dpt idea nak update blog hihihi

    ReplyDelete
  17. bila kita nk jalan2 kat taiping tu ? hehehe

    ReplyDelete
  18. Kak MV nak tanya mcm mn shida belajar edit blog??siapa blogger yg shida paling febret

    ReplyDelete
  19. nak taye.....berat shida berapa ek? <-- blh ke taye ni?hihihi

    ReplyDelete
  20. Macam mana akak shida boleh terjebak dalam dunia blog ini? hehe.

    ReplyDelete
  21. macam mana blog akak boleh jadi terkenal ? ada tips x ? hehe :)

    ReplyDelete
  22. salam.kak shida,asal kak shida kurang expose gambaq real kak shida ek??hehehe..tu la soklan yg selama nih syirah nak tanya :P
    harap sudi jawab taw :)

    ReplyDelete
  23. Akak nak tanya apa erk?Emmm...Pernah pergi lata Kinjang Tak? hihihi

    ReplyDelete
  24. tak senpat nak bertanya pada kak shida... tp nak tanay jugak, kak shida pernah datang terengganu?

    ReplyDelete
  25. nak tnyer nant nad kawin shida dtg x..hahahaa..

    ReplyDelete
  26. Nanti adar next part nk join yer.. =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.