Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 30 March 2013

Tahniah! Anak pertama Ayu Raudhah dan Zaquan Adha

  Assalammualaikum, peace upon you.
eh, eh pandai ke tu pegang hehee :)
comel je :) tahniah Ayu Raudhah dan Zaquan Adha!
sumber : blog fyna


23 comments:

  1. tahniah buat ayu & zaquan...alo lo lo...memang comel... ^_^

    ReplyDelete
  2. ala comelnye baby..
    leh jd geng ngn baby irma ni.. haha

    ReplyDelete
  3. baby depa comelll haih ... ^^

    suka tgk gaya aidil ajar zaquan dukung baby.. haha ^^

    ReplyDelete
  4. Chomell sangat kan anak ayu raudhah..geramm ceq tgok..hehe

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat mereka.. comelnya baby...

    ReplyDelete
  6. Bakal pemain bola kebangsaan suatu hari nanti..huhu.. Ka pelakon? :-)

    ReplyDelete
  7. Comelnya baby depa..tahniah Ayu & Zakuan

    ReplyDelete
  8. tahniah zaquan n ayu raudhah.. lebat n pacak rambut baby boy ni..geram je tgk tau!

    ReplyDelete
  9. tahniah ayu n suami..comey baby depa :-)

    ReplyDelete
  10. Wah..dapat t-shirt biru..saya suka biru..hehe.

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Selamat semuanya..

    ReplyDelete
  12. Tahniah! Ayu Raudhah dan Zaquan Adha :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.