Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 29 March 2013

Tahniah! anak pertama Irma Hasmi dan Redza Syah Azmeer

  Assalammualaikum, peace upon you.

Anak yang soleh! gambar dari Redza Syah Azmeer. Tahniah shida ucapkan kepada pasangan ini :)
sumber : Abang Nara :)




27 comments:

  1. SubhanaAllah chomellnyaa....semoga menjadi anak yg soleh.. :)

    ReplyDelete
  2. SubhanaAllah chomellnyaa....semoga menjadi anak yg soleh.. :)

    ReplyDelete
  3. tadi ad nmpk kat F jugak...tahniah bt mereka.. :) alhamdulillah...selamat dh..

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum, alhamdulillah syukur. dah selamat keluar babynya. comel!

    ReplyDelete
  5. Allhamdullilah suka pasangan ni..jumpa kat Tanah Suci..dapat anak hari Jumaat..bestnya..

    bila la turn mas...
    ehhh silap...
    bila la turn shida..hihihihi

    ReplyDelete
  6. semoga anak irma and reza menjadi anak yg soleh . amin .. comellnyee baby diorg .:D

    ReplyDelete
  7. Comel! Semoga menjadi anak yang soleh dan menjadi kebanggaan ibu bapa. Insyallah. :)

    ReplyDelete
  8. comel kan..secomel mak dan ayahnya :)

    ReplyDelete
  9. comel macam ibu ayah dia,...:)

    ReplyDelete
  10. comelnya...!
    nanti besar, hensem ikut ayah dia...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. :) Comel sangat anaknya.. :)

    ReplyDelete
  12. Subhanallah comeynya.. moga menjadi anak yg soleh..

    ReplyDelete
  13. comelnye..tahniah buat irma & suami...

    ReplyDelete
  14. tahniah irma n suami...comey la baby dia

    ReplyDelete
  15. Tahniah...comel sangat2..Tahniah buat kedua2 artis irma dan juga ayu raudah.

    ReplyDelete
  16. Tahniah irma. Baby tu syomel2 sgt..

    ReplyDelete
  17. Tahniah Irma Hasmi dan Redza Syah Azmeer :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.