Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 4 March 2013

tahniah buat mereka | penambahan blog dalam bloglist

  Assalammualaikum, pece upon you.






bloglist baru untuk mereka yang rajin datang hari-hari komen, hari-hari baca entri-entri shida. Terima kasih tak terhingga so shida masukkan mereka dalam bloglist shida 1 dan 3 supaya shida juga tak terlepas dari update mereka. Insyallah mereka juga tersenarai dalam jari ohsem shida setiap bulan :) dah masuk dalam bloglist shida keraplah shida datang jengah mereka :) ada lagi beberapa blog yang shida masih memerhati :)



42 comments:

  1. Tahniah buat yang tersenarai ;D

    ReplyDelete
  2. blh la diba follow dorang nie.. tmbhkan kenalan.. tq shida

    ReplyDelete
  3. Eh blog header AA ada jgk la huhu terharu ni.. thanks kak shida :)

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum, taniah buat mereka, bestnya ♥

    ReplyDelete
  5. tahniahh.. hope sgt dpt masuk bloglist kak shida.. hihi

    ReplyDelete
  6. ada senarai baru...penambahan..tahniah bt mereka... :))

    ReplyDelete
  7. tahniah jugak untuk mereka...deno tue selalu jugak komen blog akak..

    ReplyDelete
  8. tahniah...
    dalam perhatian yerr... hikhikhik :P

    ReplyDelete
  9. waa.. bes2 dapat msuk lam bloglist blogger otai :)

    ReplyDelete
  10. wah kelassss gitu untung tau tersenarai dlm bloglist shida ;-)

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka! bertuah!

    ReplyDelete
  12. Dua blog tu Mieya selalu singgah. Tahniah :)

    ReplyDelete
  13. bertuah mereka dpt masuk bloglist blog shida...tahniah3..hee~

    ReplyDelete
  14. Aaa..nak terkelur mucus saya..hehe. Blog saya ada ye. Terima kasih kak shida..Baik terus demam saya kalau macam ni. Sayang kak shida. ^__^

    ReplyDelete
  15. semoga blog saya menjadi perhatian cik shida laks...hu hu hu
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/03/happy-bila-memenangi-segmen-2nd-year.html

    ReplyDelete
  16. bertuah diorang ni.. bila la agaknya boleh masuk dlm blglist sini ek.. hehe

    ReplyDelete
  17. wah wah..tahniah tuk mereka.. =)

    ReplyDelete
  18. Wahh terima kasih akak shida! :') Wahh terharunyaa....nak buat entry 1 kat akak lah! hee..

    ReplyDelete
  19. tahniah. makin ramai yg datang jenguk awak ye :)

    ReplyDelete
  20. akak shida! :D kte ada buat entry utk akak..hee ^__________^

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/terima-kasih-akak-shida-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  21. wahhh , aina pon ada :D thanks yee kak shida :D

    ReplyDelete
  22. Tahniah pada yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  23. tahniah pada blog yang tersenarai..:)

    ReplyDelete
  24. tahniah...
    bertuah mereka semua terpilih.. :)

    ReplyDelete
  25. eh? deno termasuk jugak?!wahhh... rasa mcm tak percaya kak shida pilih blog dygdeno... heeeee.... terima kasih kak shida!!!^^

    ReplyDelete
  26. tahniah buat mereka.. dan blog shida tak putus2 ramai yg masuk.. gudjob shida :)

    ReplyDelete
  27. tahniah buat mereka...terus suppoort shida seadanya.....

    ReplyDelete
  28. wah, siap wat pemerhatian yer.. :-)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.