Tahniah buat mereka | penambahan blog dalam bloglist shida | Dunia sebenar Shida Tahniah buat mereka | penambahan blog dalam bloglist shida

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 25 March 2013

Tahniah buat mereka | penambahan blog dalam bloglist shida

  Assalammualaikum, peace upon you.






tahniah buat mereka, inshaa allah jika ramai muka baru yang datang dengan kerap ke blog ini shida akan masukkan lagi dalam bloglist sehingga mencukupi 150 blog. Sekarang ruang masing banyak :) bloglist akan shida update/kemaskini dari masa ke semasa, bagi ruang dekat bogger yang benar-benar berminat dan pembaca setia :)


37 Jari Ohsem:

Sheila Salim said...

assalamualaikum, taniah buat mereka semua, nory tu kawan sheila. hehehehe

Emas Putih said...

heheh tahniah

Farah Waheda Wahid said...

thanks shida... appreciate it so much... ^_^... moga2 persahabatan kita ni akan berkekalan sehingga bila2... ^_^

IntaNBerliaN said...

tahniah utk mereka semua :)

IntaNBerliaN said...

*thanks tau shida utk maklumat tu.. akak baru tau.. sbb akak selama ni, hanya tau berblog je... kurang phm bab2 tu.. hihii...

*shida, akak nk cdgkan nanti shida wat la entry pasal alexa ni.. psal kepentingan alexa ke.. psl fungsi alexa ke... akak byk lg xphm psl alexa ni...

Nur hanim said...

wahhhhh tahniah2 :D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

alhamdullilah... nati nak terjah dorg

Faridzuan said...

Tahniah buat semua. By the way kak, tajuk entri tu ada typo, perkataan 'buat' dah jadi 'buta'. Hehehe. :3

Diana Azis said...

Salam Shida..terima kasih sebab sudi letak blog diana dalam bloglist shida..

yang baik Ishak said...

tahniah buat mereka semua...
...masih menanti giliran :P

y@N@^y@Ni said...

tittle tu typo error =)

sha dhira said...

tahniah buat mereka.. teringin jugak nak masuk dlam bloglist dunia sebenar shida.. hehe :D

Penjejak Mimpi said...

err... BUTA ke BUAT? Typo la tu.. :)

Farra Atiqah said...

tahniah :)

Seneorita Baharin said...

Tahniahh utk mereka! ^_____^

cynta ieda said...

tahniahhhhh....:)

Normi Nieza said...

tahniah smua..:)

ANa Ahmad said...

Tahniah semua .. :)

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Hebat2 sumer nie...congrates!

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nice one shida.. semakin besar network shida... heee

cci said...

shida buta ke buat.. ehehe... tahniah..tahiah buat semua.. :P

Aiman Aziz said...

Buta pun boleh .. Haha
Typo disana . Ubah cepattt

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH :) UNTUNG MEREKE

diana said...

tahniah untuk mereka..;)

laskar pelangi said...

tahniah semua^^

baby comel said...

Memula baca tajuk entri shida ni, tertanya2 siapa yg buta. owh. pastu faham dah. tahniah buat mereka semua tu =)

Irwan Alessa said...

Waaahh terbaik.. tahniah kepada semua yang terpilih..

Nurul Aini said...

Wah..tahniah2..

ayut said...

tahniah bt mereka...tersenarai sudah dlm bloglist :)

azizah :) said...

tahniah buat mereka.. moga terus menjadi pembaca setia :)

Cik Nur™ said...

tahniah buat mereka yg terpilih.. :)

Mrs Velentine said...

tahniah.ramai muka2 baru nampaknya dtg ke blog shida

aisya said...

tahniah buat mereka.. hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk mereka tau

jaakechik said...

tahniah buat mereka semua! tahniah2x....

Ez Bil said...

Tahniah yg berjaya!! :))

Cik Fie said...

tahniah buat mereka :)