Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 25 March 2013

Tahniah buat mereka | penambahan blog dalam bloglist shida

  Assalammualaikum, peace upon you.






tahniah buat mereka, inshaa allah jika ramai muka baru yang datang dengan kerap ke blog ini shida akan masukkan lagi dalam bloglist sehingga mencukupi 150 blog. Sekarang ruang masing banyak :) bloglist akan shida update/kemaskini dari masa ke semasa, bagi ruang dekat bogger yang benar-benar berminat dan pembaca setia :)


37 comments:

  1. assalamualaikum, taniah buat mereka semua, nory tu kawan sheila. hehehehe

    ReplyDelete
  2. thanks shida... appreciate it so much... ^_^... moga2 persahabatan kita ni akan berkekalan sehingga bila2... ^_^

    ReplyDelete
  3. *thanks tau shida utk maklumat tu.. akak baru tau.. sbb akak selama ni, hanya tau berblog je... kurang phm bab2 tu.. hihii...

    *shida, akak nk cdgkan nanti shida wat la entry pasal alexa ni.. psal kepentingan alexa ke.. psl fungsi alexa ke... akak byk lg xphm psl alexa ni...

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat semua. By the way kak, tajuk entri tu ada typo, perkataan 'buat' dah jadi 'buta'. Hehehe. :3

    ReplyDelete
  5. Salam Shida..terima kasih sebab sudi letak blog diana dalam bloglist shida..

    ReplyDelete
  6. tahniah buat mereka semua...
    ...masih menanti giliran :P

    ReplyDelete
  7. tahniah buat mereka.. teringin jugak nak masuk dlam bloglist dunia sebenar shida.. hehe :D

    ReplyDelete
  8. err... BUTA ke BUAT? Typo la tu.. :)

    ReplyDelete
  9. Tahniahh utk mereka! ^_____^

    ReplyDelete
  10. Hebat2 sumer nie...congrates!

    ReplyDelete
  11. nice one shida.. semakin besar network shida... heee

    ReplyDelete
  12. shida buta ke buat.. ehehe... tahniah..tahiah buat semua.. :P

    ReplyDelete
  13. Buta pun boleh .. Haha
    Typo disana . Ubah cepattt

    ReplyDelete
  14. Memula baca tajuk entri shida ni, tertanya2 siapa yg buta. owh. pastu faham dah. tahniah buat mereka semua tu =)

    ReplyDelete
  15. Waaahh terbaik.. tahniah kepada semua yang terpilih..

    ReplyDelete
  16. tahniah bt mereka...tersenarai sudah dlm bloglist :)

    ReplyDelete
  17. tahniah buat mereka.. moga terus menjadi pembaca setia :)

    ReplyDelete
  18. tahniah buat mereka yg terpilih.. :)

    ReplyDelete
  19. tahniah.ramai muka2 baru nampaknya dtg ke blog shida

    ReplyDelete
  20. tahniah buat mereka semua! tahniah2x....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.