Top 10 Jari oh!sem pembaca setia www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Top 10 Jari oh!sem pembaca setia www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 3 March 2013

Top 10 Jari oh!sem pembaca setia www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah buat mereka yang menjadi Top 10 Komen bulanan shida. Seperti yang dijanjikan shida akan beri hadiah esklusif yang tak dapat dimana-mana kedai kecuali diblog picisan ini. Kepada yang tersenarai sila PM shida detail korang seperti Nama, Alamat dan No.Tel (jika ada) secepat yang mungkin. Insyallah selasa shida dah boleh proses penghantaran hadiah tersebut. Thanks :) bagi yang pernah beri shida alamat sebelum ni shida masih simpan. Tahniah ya korang! sayang you all :) bagi yang tak dapat jangan lah bersedih korang tetap ohsem k. Tunggu untuk bulanan seterusnya :) nak dapat hadiah limited edition shida ni senang saja, shida kadang tu buat aktiviti dekat fanpage juga. Aktiviti mudah cuma like then shida random siapa bertuah dapat hadiah. Kali ni mungkin akan buat lagi di fanpage, siapa nak boleh intai-intai fanpage shida nanti ok.




33 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

Ehh...ada nama Nur...
Terima kaseh Shida...

Nur nak kena bagi alamat ke..?
Kalau kita jumpa kat luar pun okaykan...

itupun kalau Shida sudi...
Heeeee.... :)

Nurul Aini said...

Tahniah pada semua. ^__^

Nur hanim said...

untungnya tahniah ye ! :D

mummyriena said...

tahniah yg mnjd top10 tu :)

Solehah Shamsuddin said...

tahniah untuk mereka. mmg banyak diorang mengomen ye :)

Afie Qaisarah said...

tahniahhhh !!

Afie Qaisarah said...

tahniahhhh !!

Afie Qaisarah said...

tahniahh !!

Nadia Johari said...

smoga shida murah reziki...thanks shida..

ejulz said...

alamak.. x tersenarai la pulak.. hehe

NinaAz said...

Bestnyaaaa... tahniah kepada pemenanggg

azizah :) said...

semua top2 yg komen... tahniah semua

Nory Zoulkefle said...

tahniah buat semua top 10 ....

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Leeza x ada!

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

tahniah bt semua

ANa Ahmad said...

wa tahniah semua :)

ms.antz said...

wah!!! bestnya.... tahniah untuk semua...
http://www.zahidahwahid.com/2013/03/mission-accomplished/

Remy hazza said...

mekasih shida...terselit juga nama remy disitu...... rasanya baru jer remy baut entry pasal shifda minggu lepas..... nie dapat lagi..alhamdulillah.....

Remy hazza said...

mekasih shida...terselit juga nama remy disitu...... rasanya baru jer remy baut entry pasal shifda minggu lepas..... nie dapat lagi..alhamdulillah.....

Aina Areen said...

wahh, tahniah yaa semua :) hehee

diana said...

tahniah pada yang tersenarai..memang rajin komen2 la depa nih...:)

Sally Yatiey said...

Tersenarai jugakkk ^^ Thanks kak :D

sa mic said...

taniah buat mereka yang bertuah, hehe

Nurul Faiz said...

yeay.. tak sabarnya nak dapat hadiah dari shida... rajin betul shida buat cabutan bertuah ye.

Ezad Skytech said...

tahniah buat mereka semua...:D

ayut said...

ehhhhhhhhhhhhhhhhh...ayut ada!!!hihihi...shida ad alamat kan? ^^ excited mnnt...hihihi

Che Rosliza Che Mat said...

tahniah..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nama akak ada...tengs shida

alamat akak shida ada lagi kan

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah buat yg tersenarai..

Mrs Velentine said...

ada nama Kak MV lah...nak kena bagi details lagi ker??hehehe

Seneorita Baharin said...

tahniah utk semua yg ada jari ohsem tu..hehehe :D

IntaNBerliaN said...

eh, nama akak ada la... hhii

thanks shida

Cik Fie said...

tahniah buat pengomen tegar :)