Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 3 March 2013

Top 10 Jari oh!sem pembaca setia www.duniashida.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Tahniah buat mereka yang menjadi Top 10 Komen bulanan shida. Seperti yang dijanjikan shida akan beri hadiah esklusif yang tak dapat dimana-mana kedai kecuali diblog picisan ini. Kepada yang tersenarai sila PM shida detail korang seperti Nama, Alamat dan No.Tel (jika ada) secepat yang mungkin. Insyallah selasa shida dah boleh proses penghantaran hadiah tersebut. Thanks :) bagi yang pernah beri shida alamat sebelum ni shida masih simpan. Tahniah ya korang! sayang you all :) bagi yang tak dapat jangan lah bersedih korang tetap ohsem k. Tunggu untuk bulanan seterusnya :) nak dapat hadiah limited edition shida ni senang saja, shida kadang tu buat aktiviti dekat fanpage juga. Aktiviti mudah cuma like then shida random siapa bertuah dapat hadiah. Kali ni mungkin akan buat lagi di fanpage, siapa nak boleh intai-intai fanpage shida nanti ok.




33 comments:

  1. Ehh...ada nama Nur...
    Terima kaseh Shida...

    Nur nak kena bagi alamat ke..?
    Kalau kita jumpa kat luar pun okaykan...

    itupun kalau Shida sudi...
    Heeeee.... :)

    ReplyDelete
  2. tahniah untuk mereka. mmg banyak diorang mengomen ye :)

    ReplyDelete
  3. smoga shida murah reziki...thanks shida..

    ReplyDelete
  4. alamak.. x tersenarai la pulak.. hehe

    ReplyDelete
  5. Bestnyaaaa... tahniah kepada pemenanggg

    ReplyDelete
  6. semua top2 yg komen... tahniah semua

    ReplyDelete
  7. wah!!! bestnya.... tahniah untuk semua...
    http://www.zahidahwahid.com/2013/03/mission-accomplished/

    ReplyDelete
  8. mekasih shida...terselit juga nama remy disitu...... rasanya baru jer remy baut entry pasal shifda minggu lepas..... nie dapat lagi..alhamdulillah.....

    ReplyDelete
  9. mekasih shida...terselit juga nama remy disitu...... rasanya baru jer remy baut entry pasal shifda minggu lepas..... nie dapat lagi..alhamdulillah.....

    ReplyDelete
  10. wahh, tahniah yaa semua :) hehee

    ReplyDelete
  11. tahniah pada yang tersenarai..memang rajin komen2 la depa nih...:)

    ReplyDelete
  12. Tersenarai jugakkk ^^ Thanks kak :D

    ReplyDelete
  13. taniah buat mereka yang bertuah, hehe

    ReplyDelete
  14. yeay.. tak sabarnya nak dapat hadiah dari shida... rajin betul shida buat cabutan bertuah ye.

    ReplyDelete
  15. tahniah buat mereka semua...:D

    ReplyDelete
  16. ehhhhhhhhhhhhhhhhh...ayut ada!!!hihihi...shida ad alamat kan? ^^ excited mnnt...hihihi

    ReplyDelete
  17. nama akak ada...tengs shida

    alamat akak shida ada lagi kan

    ReplyDelete
  18. ada nama Kak MV lah...nak kena bagi details lagi ker??hehehe

    ReplyDelete
  19. tahniah utk semua yg ada jari ohsem tu..hehehe :D

    ReplyDelete
  20. eh, nama akak ada la... hhii

    thanks shida

    ReplyDelete
  21. tahniah buat pengomen tegar :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.