Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 21 March 2013

Top Komen Januari 2013 www.kisahemasputih.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks Blogger Emas Putih owner blog www.kisahemasputih.com atas sijil penghargaan yang diberi sebagai TOP KOMEN JAN 2013, sampai dalam keadaan elok cuma biasalah kena lipat-lipat oleh "abg posmen" tapi uzu jangan risau ye shida dah laminated cantik-cantik nampak elok segak dah :) Thanks uzu beri shida penghargaan seperti ini. Jarang blogger buat selain Blogger HH (hazwanhairy) dah lama tak bertegur sapa dengan HH sibuk memanjang ya dengan bisnes sekarang :) nanti shida terjah blog awak ye. So korang boleh lah berkenalan dengan Blogger Emas Putih yang mana masih belum berkenalan dengan gadis sabah ni. Dia comel tau!! tak percaya? terjah lah dulu baru tahu heheee :)




38 comments:

  1. wahhh...siap ada sijil tu shida...terbaik la..:D

    ReplyDelete
  2. wah siap da sijil tu. tahniah akak :)

    ReplyDelete
  3. Wahh tahniah akak shida, siap dapat sijil lagi tu ^______^ hee

    ReplyDelete
  4. waa . siap ada sijil comel lg tuu . best nye :)

    ReplyDelete
  5. wahhh..dapat sijil..
    tahniah shida.. :)

    ReplyDelete
  6. tahniah tahniah :)
    sy nyer turn xtau la...ekeke :p

    ReplyDelete
  7. sy panggil emas putih tu EP saja ^^

    yup, sy percaya dia comeii, hikk...

    ReplyDelete
  8. nampak sangat SIGN tu kelam kabut hahaha

    ReplyDelete
  9. fuyoo, dapat sijil tu. tahniah. hehe :D

    ReplyDelete
  10. Mak aii.. Siap ada sijil haa.. Muahahaha... Apa2 pon tahniah... ^_^

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. nice gila! ehehhee

    ReplyDelete
  12. wah dapat sijil penghargaan.. dah macam menghadiri kursus or ceramah.. hehe.. tahniah shida.. shida memang rajin komen :) memang layak dapat sijil dari uzu..

    *uzu memang comel.. sangat2 comel. :)

    ReplyDelete
  13. terbaik ...ada sijil lagi..

    ReplyDelete
  14. nak sijil...hihihi..tahniah shida..top komentar sudah :)

    ReplyDelete
  15. wah. dapa sijil lg tu... thniah kak

    ReplyDelete
  16. terbaikk lah..siap ada sijil lagi..jgn main2..

    ReplyDelete
  17. ada sijil lagi jadi top comment , tahniah akk :)

    ReplyDelete
  18. wahhhh bestnyer siap dapat sijil lagi...

    ReplyDelete
  19. Wahh. siap dapat sijil! hehe. Sooo sweet. :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah shida...boleh buat kenangan...

    ReplyDelete
  21. fuh fuh..siap ade sijil lagi tu.terbaiklah uzu!

    ReplyDelete
  22. Cik posmwn mmg suker lipat surat2 kiter.. hihihi.. yang x tahan sijil selalu xcomel bila dh berlipat2.. T_T

    ReplyDelete
  23. tahniah sebab dapat sijil tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.