Top Komen Januari 2013 www.kisahemasputih.com | Dunia sebenar Shida Top Komen Januari 2013 www.kisahemasputih.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 21 March 2013

Top Komen Januari 2013 www.kisahemasputih.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Thanks Blogger Emas Putih owner blog www.kisahemasputih.com atas sijil penghargaan yang diberi sebagai TOP KOMEN JAN 2013, sampai dalam keadaan elok cuma biasalah kena lipat-lipat oleh "abg posmen" tapi uzu jangan risau ye shida dah laminated cantik-cantik nampak elok segak dah :) Thanks uzu beri shida penghargaan seperti ini. Jarang blogger buat selain Blogger HH (hazwanhairy) dah lama tak bertegur sapa dengan HH sibuk memanjang ya dengan bisnes sekarang :) nanti shida terjah blog awak ye. So korang boleh lah berkenalan dengan Blogger Emas Putih yang mana masih belum berkenalan dengan gadis sabah ni. Dia comel tau!! tak percaya? terjah lah dulu baru tahu heheee :)




38 Jari Ohsem:

Ezad Skytech said...

wahhh...siap ada sijil tu shida...terbaik la..:D

Remy hazza said...

tahniah shida.....

Solehah Shamsuddin said...

wah siap da sijil tu. tahniah akak :)

Seneorita Baharin said...

Wahh tahniah akak shida, siap dapat sijil lagi tu ^______^ hee

✿ Hasnie Adda ✿ said...

waa . siap ada sijil comel lg tuu . best nye :)

Cik Nur™ said...

wahhh..dapat sijil..
tahniah shida.. :)

Harith Iskandar said...

tahniah tahniah :)
sy nyer turn xtau la...ekeke :p

caliph shuriken said...

sy panggil emas putih tu EP saja ^^

yup, sy percaya dia comeii, hikk...

Emas Putih said...

nampak sangat SIGN tu kelam kabut hahaha

dEdEQ dE wIshEs said...

TAHNIAH KAKAK :)

Dianaa said...

fuyoo, dapat sijil tu. tahniah. hehe :D

Crew Fathi said...

Mak aii.. Siap ada sijil haa.. Muahahaha... Apa2 pon tahniah... ^_^

Nadia Johari said...

tahniah...terbaikla

onie said...

peh,ada sijil siap ! :D

Sally Yatiey said...

Tahniah kak..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. nice gila! ehehhee

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Diari Si Froggie said...

wah dapat sijil penghargaan.. dah macam menghadiri kursus or ceramah.. hehe.. tahniah shida.. shida memang rajin komen :) memang layak dapat sijil dari uzu..

*uzu memang comel.. sangat2 comel. :)

Sukma Haron said...

terbaik ...ada sijil lagi..

ayut said...

nak sijil...hihihi..tahniah shida..top komentar sudah :)

KorN said...

wah. dapa sijil lg tu... thniah kak

ayut said...

done clinique+twisties

mawar berduri said...

Tahniah...

azizah :) said...

terbaikk lah..siap ada sijil lagi..jgn main2..

Amer Amirah said...

ada sijil lagi jadi top comment , tahniah akk :)

Nory Zoulkefle said...

wahhhh bestnyer siap dapat sijil lagi...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah shida...siap dpt sijil tuh

IntaNBerliaN said...

tahniah shida :-)

myravea said...

Wahh. siap dapat sijil! hehe. Sooo sweet. :)

mummyriena said...

tahniah shida..

Nurul Aini said...

Tahniah kak.. ^___^

Nurul Aini said...

Tahniah kak.. ^___^

Che Rosliza Che Mat said...

Tahniah shida...boleh buat kenangan...

aisya said...

sijil tu.. tahniah... hehe

Azhafizah Md Nor said...

fuh fuh..siap ade sijil lagi tu.terbaiklah uzu!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Tahniah Shida..Bestnye..^^

Ez Bil said...

Cik posmwn mmg suker lipat surat2 kiter.. hihihi.. yang x tahan sijil selalu xcomel bila dh berlipat2.. T_T

Cik Fie said...

tahniah sebab dapat sijil tu :)