Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 3 March 2013

Tutorial (koding) : cara nak buat ayat blink-blink

  Assalammualaikum, peace upon you.
kalau korang perasan kan yang shida petakkan dengan warna merah tu tulisan dia kelip-kelip atau blink-blink. Nak buat dia senang je meh shida ajar korang ok. Korang boleh guna dalam entri, sidebar atau dimana-mana janji dalam blog. tulisan kelip-kelip 
<blink>ayat korang</blink>

selamat mencuba ^_^


 

18 comments:

  1. nk try lahhh.. tq for tuto..

    ReplyDelete
  2. thanks Shida share ajar coding ni... ^_^

    ReplyDelete
  3. koding yg simple hehe :D padat lg... thanks sis :)

    ReplyDelete
  4. senang je..hehe..thanks kak shida..

    ReplyDelete
  5. Senang dan mudah je kan. Terima kasih kak shida sebab share.

    ReplyDelete
  6. Senang je..Nanti azwa nak try buat juga. Thank You kak Shida!! >_<

    ReplyDelete
  7. thanks sharing kak, hehe .. jarang guna yang blink-blink ni.. nanti mata pun terikut blink sekali, hikhik

    ReplyDelete
  8. wahh..nanti boleh cuba ni... :)

    ReplyDelete
  9. rajin betul shida buat tuto..

    ReplyDelete
  10. senang je nak buat ayat blink2 nie...

    ReplyDelete
  11. Oh buat cmtu eyh? nnt nak try la..heee..thank Q akak shida for sharing dis..heee

    ReplyDelete
  12. menarik tutor ni shida.. boleh try ni..

    ReplyDelete
  13. nice tutor... nk cuba lah....

    ReplyDelete
  14. syok jd pandai koding cam shida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.