Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 24 March 2013

Weeehu! Giveaway PGGP & DAKU AMAT

  Assalammualaikum, peace upon you.
Daku Amat Menyintai Mu
 mula 13 mac 2013 tutup 2 april 2013 jam 12:00am
Sekali tengok banner macam komik pula kan, thanks to Blogger Aida sebab tag shida Giveaway dari Blogger Ayie ni dan juga penganjur lain (Daku Amat), dah lama shida tak dengar story dari ayie, tahu-tahu dah buat giveaway! yes!! shida mesti support dia. So Ayie segala syarat shida sudah penuhi hope lengkaplah ye :)  hadiah yang awesome! Ayie shida nak! hehee hadiah bagi pemenang adalah :

Daku Amat Menyintai Mu

 klik banner kalau nak join atau keterangan lebih lanjut tentang GA ini :)

Syarat-Syarat Penyertaan :
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang.
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.

SAIZ BANNER GIVEAWAY - SILA PILIH :  
BIG - 550X1082
 
MEDIUM - 450X885 
  
SMALL - 350X689
 

 
SAIZ GAMBAR HADIAH - SILA PILIH : 

BIG - 550X1202
 
 

MEDIUM - 450X983
 
 

SMALL - 350X765
 

 

6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.



22 comments:

  1. salam shida :)

    OPOCOTTT! terkejut mula2 terjah entry ternampak kepala dinosaur...beso....kekekeke :P

    terima kasih shida join GA ni..pastinya menambah 'seri' :)

    jeng3...sikit jer ayie nk tegur..leh kan? semua dah okey..cuma shida x masuk ke-8 syarat penyertaan spt yg disyaratkn...nanti ayie tgok balik :)

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen cik shida...gud luck yaa...semoga bertuah!!

    ReplyDelete
  3. wah.. gud luck shida.. :)

    ReplyDelete
  4. Tq shida sudi penuhi undangan aida.. hehe.. itu lah Ayie senyap je kan? hehe.. aida pun tertinggal 8 syarat hari tu.. sampai no 5 je aida buat. haha.. nasib baik ayie tegur. Apa2 pun good luck shida :)

    ReplyDelete
  5. salam shida :)

    fuhhh..tu laa klu blogger berpengalaman kan...entry yg cantik..dah mcm entry ayie dah tu..hehe :)

    lengkap dan sempurna :)

    ReplyDelete
  6. nah dinasour..hehehe..good luck shida

    ReplyDelete
  7. meriahnya hadiah dia..gud luck,...:)

    ReplyDelete
  8. selamat ber-ga :D Phewww hadiah gempakk!! boleh bagi mak..

    ReplyDelete
  9. Good luck akak shidaa! ^_____^

    ReplyDelete
  10. Nak join juga..tapi tak terbuat buat entry nya..hehe..Semoga berjaya kak. ^___^

    ReplyDelete
  11. shida.. moga ada rezeki kita dear! hehe

    ReplyDelete
  12. Terkejut tgk banner dinasor tu.. hihihi

    ReplyDelete
  13. Salam Sayyidul Ayyam..=)
    jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    maaf sebab amek masa nk jejak sini..
    x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

    ReplyDelete
  14. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.