Weeehu! Giveaway PGGP & DAKU AMAT | Dunia sebenar Shida Weeehu! Giveaway PGGP & DAKU AMAT

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 24 March 2013

Weeehu! Giveaway PGGP & DAKU AMAT

  Assalammualaikum, peace upon you.
Daku Amat Menyintai Mu
 mula 13 mac 2013 tutup 2 april 2013 jam 12:00am
Sekali tengok banner macam komik pula kan, thanks to Blogger Aida sebab tag shida Giveaway dari Blogger Ayie ni dan juga penganjur lain (Daku Amat), dah lama shida tak dengar story dari ayie, tahu-tahu dah buat giveaway! yes!! shida mesti support dia. So Ayie segala syarat shida sudah penuhi hope lengkaplah ye :)  hadiah yang awesome! Ayie shida nak! hehee hadiah bagi pemenang adalah :

Daku Amat Menyintai Mu

 klik banner kalau nak join atau keterangan lebih lanjut tentang GA ini :)

Syarat-Syarat Penyertaan :
1 - WAJIB follow blog PGGP & DAKU AMAT dan LIKE fanpage Facebook.
2 - Buat entry bertajuk - WEEEHU! GIVEAWAY PGGP & DAKU AMAT .
3 - Copy BANNER GA dan GAMBAR HADIAH dan paste ke dalam entry korang.
4 - Masukkan ke-8 syarat penyertaan di dalam entry korang.
MAKLUMAN PENTING TAK PERLU DISERTAKAN DI DALAM ENTRY.
5 - Saiz banner dan gambar hadiah MESTILAH saiz yang telah DITETAPKAN.

SAIZ BANNER GIVEAWAY - SILA PILIH :  
BIG - 550X1082
 
MEDIUM - 450X885 
  
SMALL - 350X689
 

 
SAIZ GAMBAR HADIAH - SILA PILIH : 

BIG - 550X1202
 
 

MEDIUM - 450X983
 
 

SMALL - 350X765
 

 

6 - Tag 5 rakan blogger lain (pastikan mereka tahu ditag).
7 - Tinggalkan URL entry yang dah siap dalam ruang komen GA penganjur.
8 - Terbuka kepada semua blogger warga Malaysia.



22 Jari Ohsem:

Ayie Abas said...

salam shida :)

OPOCOTTT! terkejut mula2 terjah entry ternampak kepala dinosaur...beso....kekekeke :P

terima kasih shida join GA ni..pastinya menambah 'seri' :)

jeng3...sikit jer ayie nk tegur..leh kan? semua dah okey..cuma shida x masuk ke-8 syarat penyertaan spt yg disyaratkn...nanti ayie tgok balik :)

jaakechik said...

selamat bersegmen cik shida...gud luck yaa...semoga bertuah!!

cci said...

wah.. gud luck shida.. :)

Sally Yatiey said...

Goodluck kak!!

zulhilmi tempoyak said...

best of luck semua.. :)

Diari Si Froggie said...

Tq shida sudi penuhi undangan aida.. hehe.. itu lah Ayie senyap je kan? hehe.. aida pun tertinggal 8 syarat hari tu.. sampai no 5 je aida buat. haha.. nasib baik ayie tegur. Apa2 pun good luck shida :)

Ayie Abas said...

salam shida :)

fuhhh..tu laa klu blogger berpengalaman kan...entry yg cantik..dah mcm entry ayie dah tu..hehe :)

lengkap dan sempurna :)

Nurmujahidah Ismail said...

ok,, nk join la ni,, hehe

Mrs Velentine said...

nah dinasour..hehehe..good luck shida

Normi Nieza said...

meriahnya hadiah dia..gud luck,...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

moga ada rezeki..

IntaNBerliaN said...

banner GA ni menariklah

aisya said...

goodluck.. :)

Farra Atiqah said...

selamat ber-ga :D Phewww hadiah gempakk!! boleh bagi mak..

Seneorita Baharin said...

Good luck akak shidaa! ^_____^

Nurul Aini said...

Nak join juga..tapi tak terbuat buat entry nya..hehe..Semoga berjaya kak. ^___^

azizah :) said...

shida.. moga ada rezeki kita dear! hehe

Nadia Johari said...

good luck

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck shida

Ez Bil said...

Terkejut tgk banner dinasor tu.. hihihi

husna zahidi said...

Salam Sayyidul Ayyam..=)
jenjalan sini..jg dr segmen yg sama..
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

maaf sebab amek masa nk jejak sini..
x salah kan nk singgah up trafik sini..huehuehau..=D

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html