Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 March 2013

Wordless Wednesday | Agaknya korang ada hobi macam ni?

  Assalammualaikum, peace upon you.
transformers



34 comments:

  1. nak jadi pengumpul mcm ni..mmg byk berhabis duit...satu2 figura ni bukannya murah...ni entah berapa ribu agaknya semua koleksinya..huhu~

    ReplyDelete
  2. erk.. banyaknya.. hobi deno waktu lapang melukis.. hihi^^

    ReplyDelete
  3. Bukan main lagi banyak koleksinya. Oh! Sungguh fanatik si penyiman koleksi permainan itu.

    ReplyDelete
  4. Wohhhaaaaa... Wa suka kumpul duit.. Muehehehe.. =p

    ReplyDelete
  5. transformer, gundam, power rangers & robot2 dr siri tv jepun.. adoi.. mmg hobi zam gak ni.. tapi takdelah sehardcore mcm nih

    ReplyDelete
  6. bos onie punya hobi niiiiiii,kat umah dia banyak gila transformer...

    ReplyDelete
  7. makkkk aiii... fanatik betul ni..

    ReplyDelete
  8. WOW.. Bnyak giler koleksi robot.. huhu

    ReplyDelete
  9. amekaw nak sgt kan ahaha...faizal tahir pon suke hobi cmni tapi brg2 dia dah jual untuk sumbgn gaza ai 2

    ReplyDelete
  10. amboiii..banyaknyer...
    jom join GA nie

    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

    ReplyDelete
  11. dapat anak SOp abis nih..
    x jadi rupa trnasformers dah.. hehe

    ReplyDelete
  12. ni abg ayut suke la..tp dh kena bising ada koleksi tak lebih 10 jer..hahahha..klu tak bising mau berpuluh2x kot.. :D

    ReplyDelete
  13. xda hobi mcm ni..kalau mampus nak sediakan sen2..

    ReplyDelete
  14. wow... mmg peminat tegar zaman2 berzaman ni...

    ReplyDelete
  15. Byknyaaaaaaa.. biar betulllll

    ReplyDelete
  16. perghh,..ini betul2 fanatik ni....

    ReplyDelete
  17. perghhhhhhhh dasyat neh.....ni mmg obses n fanatik transformers ni..hehhe

    ReplyDelete
  18. wahh, so banyak laa ^^
    sy ada satu figura gundam saiz tapak tangan saja, huh...

    ReplyDelete
  19. banyaknya..klu dpt kt qalief mau dia kecamuk habis ni haha

    ReplyDelete
  20. Banyaknya...tak minat robot..hehe. Kumpul buku suka.

    ReplyDelete
  21. kemain banyak lagi.kalau ada duit banyak,nak jugak camni.

    ReplyDelete
  22. Bnyaknyer robot2 transfomer.. sy peminat buku!! =D

    ReplyDelete
  23. hobi saya suka kumpul duit banyak2 . hahaha XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.