Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar) | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 27 March 2013

Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.



44 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

tersangatlah kreatifkan.. :)

ANa Ahmad said...

masyallah... lawanya kak shida :)

Aku Penghibur said...

wahhh cantikye .sangat kreatif

Emas Putih said...

awesome :)

Ayie Abas said...

salam shida...:)

..yg naga tu ayie suka..cantik...:)

tapi syg gak buku tebal2 buat gitu kan? :P

shida..ayie dah publish senarai peserta GA...boleh laa semak... :)

Ezad Skytech said...

nampak real dan futuristik kan..:D

Farah Waheda Wahid said...

sangat creative dan awesome...suka tengok...best jadi orang creative ni...

Sheda ucu said...

owsome cretif sngat kn shida..

Aenn Athirah said...

Wah..Hebat lah...unik..

cci said...

fuh.. berdarah idung bila nengok..

waddah jannah said...

kasihan buku jadik macam tu..:C

Mrs Velentine said...

mmg ohsem lah shida

azizah :) said...

pehh smartnya... camner dia buat tu..kreatif laa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik sgt..

Normi Nieza said...

kreatif..:)

lynn kamarul said...

cantik , kagum kejap

Sukma Haron said...

wowwww.....so fantastic...

Diana Azis said...

Memang ohsen dan kreatif..tapi sayang buku buat camtu..

Princess Syazliyana said...

cantiknya!!

trah zain said...

lawa..kreatif..cool.. semua ada..huhu

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Sgtla kagum sapa yg buat tu...kreatif!

aisya said...

kreatif tapi syg pulak buku dibuat begitu.. hehe

Arol Mubin said...

Kreatifnyaaa! Susah nak buat tue, kena betul-betul teliti. Nak gunting dan lipat-lipat. :D

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...cantik2 semuanya...:)

Seneorita Baharin said...

perghh sangat awesomeeeee.. :D

~N!k nURfAt!hAH hARun~ said...

xoxo..ni dah lebih dari kreatif dah ni...:)

zaza =) said...

mak ai..kan best kalau dapat 1..lawa betul..

Mieza Jhaa K said...

Wauu kreatif bangat sih

zaza =) said...

lupa dah komen ke belum..haha..tapi mmg lawa gila la...rasa nak 1 je..hehe

Diari Si Froggie said...

kreatif betul depa kan.. ok yang labah2 tu menakutkan dan menggelikan.. hehe. :P

fieda said...

teruja tgk..

syiela said...

aduhai kreatif sungguh depa ni

sa mic said...

menarik dan kreatif ^___^

deno said...

wow! gila kratif!!!! :)

ayut said...

sgt kreatif...tp tu hasil dr buku yg bawh tu ke dia bt len ltak kat atas buku tu?hahaha..persoalan yg timbul bile tgk gmbr.hihihi

Arya Addin said...

Assalamualaikum :) Tolong Aya kejap ^_^

Pilihkan banner untuk Aya .. kejap jeh ..
http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/03/tolong-pilihkan-banner-untuk-aya-boleh.html

Boleh like Banner kesukaan dekat FP AYa jugak ..
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221915961283394.1073741825.172393589568965&type=3

-arya addin-

patriq said...

menariknya :)

mummyriena said...

awesome!

MaYa MustWany said...

kreatif sungguh la..suka tengok hasil2 double wow ni..hihih

Nadia Johari said...

kalo buku kank2 di buat macm ni..mesti diaorng suka

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kretip habis la

Nurul Aini said...

Cantik..teringat waktu part 3..Kami kena buat typography, kawan saya buat benda macam ini lah..buat huruf dari buku.

Ez Bil said...

Betul2 awesome ni akk.

Cik Fie said...

pergh !! kreatifnya orang yang buat ni :)