Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 27 March 2013

Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.



44 comments:

  1. tersangatlah kreatifkan.. :)

    ReplyDelete
  2. masyallah... lawanya kak shida :)

    ReplyDelete
  3. salam shida...:)

    ..yg naga tu ayie suka..cantik...:)

    tapi syg gak buku tebal2 buat gitu kan? :P

    shida..ayie dah publish senarai peserta GA...boleh laa semak... :)

    ReplyDelete
  4. nampak real dan futuristik kan..:D

    ReplyDelete
  5. sangat creative dan awesome...suka tengok...best jadi orang creative ni...

    ReplyDelete
  6. owsome cretif sngat kn shida..

    ReplyDelete
  7. fuh.. berdarah idung bila nengok..

    ReplyDelete
  8. kasihan buku jadik macam tu..:C

    ReplyDelete
  9. pehh smartnya... camner dia buat tu..kreatif laa..

    ReplyDelete
  10. wowwww.....so fantastic...

    ReplyDelete
  11. Memang ohsen dan kreatif..tapi sayang buku buat camtu..

    ReplyDelete
  12. lawa..kreatif..cool.. semua ada..huhu

    ReplyDelete
  13. Sgtla kagum sapa yg buat tu...kreatif!

    ReplyDelete
  14. kreatif tapi syg pulak buku dibuat begitu.. hehe

    ReplyDelete
  15. Kreatifnyaaa! Susah nak buat tue, kena betul-betul teliti. Nak gunting dan lipat-lipat. :D

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum shida...cantik2 semuanya...:)

    ReplyDelete
  17. perghh sangat awesomeeeee.. :D

    ReplyDelete
  18. xoxo..ni dah lebih dari kreatif dah ni...:)

    ReplyDelete
  19. mak ai..kan best kalau dapat 1..lawa betul..

    ReplyDelete
  20. lupa dah komen ke belum..haha..tapi mmg lawa gila la...rasa nak 1 je..hehe

    ReplyDelete
  21. kreatif betul depa kan.. ok yang labah2 tu menakutkan dan menggelikan.. hehe. :P

    ReplyDelete
  22. aduhai kreatif sungguh depa ni

    ReplyDelete
  23. sgt kreatif...tp tu hasil dr buku yg bawh tu ke dia bt len ltak kat atas buku tu?hahaha..persoalan yg timbul bile tgk gmbr.hihihi

    ReplyDelete
  24. Assalamualaikum :) Tolong Aya kejap ^_^

    Pilihkan banner untuk Aya .. kejap jeh ..
    http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/03/tolong-pilihkan-banner-untuk-aya-boleh.html

    Boleh like Banner kesukaan dekat FP AYa jugak ..
    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221915961283394.1073741825.172393589568965&type=3

    -arya addin-

    ReplyDelete
  25. kreatif sungguh la..suka tengok hasil2 double wow ni..hihih

    ReplyDelete
  26. kalo buku kank2 di buat macm ni..mesti diaorng suka

    ReplyDelete
  27. Cantik..teringat waktu part 3..Kami kena buat typography, kawan saya buat benda macam ini lah..buat huruf dari buku.

    ReplyDelete
  28. pergh !! kreatifnya orang yang buat ni :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.