Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar) | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar)

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 27 March 2013

Wordless Wednesday | Arca Buku yang Awesome (11 gambar)

  Assalammualaikum, peace upon you.



click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

44 Jari Ohsem:

Miss N™ said...

tersangatlah kreatifkan.. :)

Unknown said...

masyallah... lawanya kak shida :)

Akupenghibur.com said...

wahhh cantikye .sangat kreatif

Emas Putih said...

awesome :)

Unknown said...

salam shida...:)

..yg naga tu ayie suka..cantik...:)

tapi syg gak buku tebal2 buat gitu kan? :P

shida..ayie dah publish senarai peserta GA...boleh laa semak... :)

Ezad Skytech said...

nampak real dan futuristik kan..:D

Farah Waheda Wahid said...

sangat creative dan awesome...suka tengok...best jadi orang creative ni...

Anonymous said...

owsome cretif sngat kn shida..

Aennathirah said...

Wah..Hebat lah...unik..

cci said...

fuh.. berdarah idung bila nengok..

Unknown said...

kasihan buku jadik macam tu..:C

Mrs Velentine said...

mmg ohsem lah shida

Unknown said...

pehh smartnya... camner dia buat tu..kreatif laa..

nuyui a.k.a miss YUI said...

menarik sgt..

Cik Nor said...

kreatif..:)

mama lynn said...

cantik , kagum kejap

Sukma said...

wowwww.....so fantastic...

Unknown said...

Memang ohsen dan kreatif..tapi sayang buku buat camtu..

Princess Syazliyana said...

cantiknya!!

Athirah said...

lawa..kreatif..cool.. semua ada..huhu

Unknown said...

Sgtla kagum sapa yg buat tu...kreatif!

Unknown said...

kreatif tapi syg pulak buku dibuat begitu.. hehe

AM said...

Kreatifnyaaa! Susah nak buat tue, kena betul-betul teliti. Nak gunting dan lipat-lipat. :D

maszull said...

assalamualaikum shida...cantik2 semuanya...:)

Unknown said...

perghh sangat awesomeeeee.. :D

fatihahfazlin said...

xoxo..ni dah lebih dari kreatif dah ni...:)

Zaza Iman said...

mak ai..kan best kalau dapat 1..lawa betul..

Unknown said...

Wauu kreatif bangat sih

Zaza Iman said...

lupa dah komen ke belum..haha..tapi mmg lawa gila la...rasa nak 1 je..hehe

Diari Si Froggie said...

kreatif betul depa kan.. ok yang labah2 tu menakutkan dan menggelikan.. hehe. :P

fieda said...

teruja tgk..

syiela said...

aduhai kreatif sungguh depa ni

cik lisa said...

menarik dan kreatif ^___^

Dayang Deno said...

wow! gila kratif!!!! :)

ayut said...

sgt kreatif...tp tu hasil dr buku yg bawh tu ke dia bt len ltak kat atas buku tu?hahaha..persoalan yg timbul bile tgk gmbr.hihihi

Unknown said...

Assalamualaikum :) Tolong Aya kejap ^_^

Pilihkan banner untuk Aya .. kejap jeh ..
http://ismy-maryam.blogspot.com/2013/03/tolong-pilihkan-banner-untuk-aya-boleh.html

Boleh like Banner kesukaan dekat FP AYa jugak ..
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.221915961283394.1073741825.172393589568965&type=3

-arya addin-

patriq said...

menariknya :)

mummyriena said...

awesome!

Anonymous said...

kreatif sungguh la..suka tengok hasil2 double wow ni..hihih

Nadia Johari said...

kalo buku kank2 di buat macm ni..mesti diaorng suka

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kretip habis la

Nur Nainis said...

Cantik..teringat waktu part 3..Kami kena buat typography, kawan saya buat benda macam ini lah..buat huruf dari buku.

Unknown said...

Betul2 awesome ni akk.

Cik Fie said...

pergh !! kreatifnya orang yang buat ni :)