Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 13 March 2013

Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan?

  Assalammualaikum, peace upon you.




33 comments:

  1. non smoker ! hitam nye hati tuu . eee

    ReplyDelete
  2. GRLPPPPPPPPPPPPPP..TAKUTNYA T_T

    ReplyDelete
  3. Ingatkan apa tadi ^_^ hee
    Saya pilih gambar kiri(non smoker) ;D

    ReplyDelete
  4. aduh abis hangit paru2 die..bt para perokok tegar

    ReplyDelete
  5. wuarghhh hati smoker tu scary tgok...huhu..
    semestinya hati non smoker menjadi pilihan :)

    ReplyDelete
  6. tp bg perokok tegar, hati mana pun dah tak kisah.

    ReplyDelete
  7. mestilah hati non smoker jd pilihan

    psstttt akak dh dpt hdiah dr shida..tengs tau

    ReplyDelete
  8. euww..hubby dulu seorang perokok..pas kawen tak sampai setahun..saya berjaya hentikan tabiat merokok dia tu..

    ReplyDelete
  9. pasti la yg merah.. lebih sihat dan bebas penyakit..

    ReplyDelete
  10. saya dulu pernah buat presenattion pasal gmbar ni yg membahaskan tajuk smokers bagai ni hahaha.
    walaupun bgitu masih ada lagi yg tetap merokok huhu

    ReplyDelete
  11. first baca tajuk kat bloglist ingat tentang story perasaan,alih2 bukak,terbeliak mata tengok gambor ni..hihihi

    sure la hati yang bersih suci murni..

    ReplyDelete
  12. eee...geli tgk...kita yg hidu asap rokok pon takut jd cenggini plak...

    ps: akak....thanks!!! dah jadi dah iklan free tue...hihi...

    ReplyDelete
  13. err..seram nur tgk..
    tentulah nak yg sihat .. :)

    ReplyDelete
  14. Takut tengok..berhentilah slow2, insyaAllah pasti berhasil. Lagi pun fatwa dah keluar yang merokok ini haram. Tak baik untuk kesihatan.

    ReplyDelete
  15. pastilah non smoker..nk shat! ^^

    ReplyDelete
  16. ishhh ingatkan apa td.. menakutkan

    ReplyDelete
  17. cantik je merahnya tp yg hitam tu.. hmmmm.. kesian..

    ReplyDelete
  18. harap-harap hati saya cantik macam gambar 1st tu. huhu.

    ReplyDelete
  19. takut pula bila ditengok......

    ReplyDelete
  20. eee..yarkkkk..mestila yang x smoker..tapi tunang smoke..suh bernti die xleh bernti..

    ReplyDelete
  21. Merokok membahayakan kesihatan..seram jer tengok..

    ReplyDelete
  22. menyeramkan je tengok yang hitam tu.awas ye perokok tegar..sila silalah berhenti merokok.

    ReplyDelete
  23. Buatlah pilihan buat yg merokok tu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.