Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan?

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 13 March 2013

Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan?

  Assalammualaikum, peace upon you.




33 Jari Ohsem:

✿ Hasnie Adda ✿ said...

non smoker ! hitam nye hati tuu . eee

Cik Nor said...

no smoker..:)

phat said...

non

Mek Onie said...

GRLPPPPPPPPPPPPPP..TAKUTNYA T_T

Unknown said...

Ingatkan apa tadi ^_^ hee
Saya pilih gambar kiri(non smoker) ;D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

aduh abis hangit paru2 die..bt para perokok tegar

Sukma said...

hati non smoking....

Unknown said...

wuarghhh hati smoker tu scary tgok...huhu..
semestinya hati non smoker menjadi pilihan :)

Mrs Velentine said...

nak yang merahlah..

Mrs Velentine said...

done colgate & hi shop

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp bg perokok tegar, hati mana pun dah tak kisah.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mestilah hati non smoker jd pilihan

psstttt akak dh dpt hdiah dr shida..tengs tau

Unknown said...

euww..hubby dulu seorang perokok..pas kawen tak sampai setahun..saya berjaya hentikan tabiat merokok dia tu..

Unknown said...

pasti la yg merah.. lebih sihat dan bebas penyakit..

FarhanahAdzlan said...

saya dulu pernah buat presenattion pasal gmbar ni yg membahaskan tajuk smokers bagai ni hahaha.
walaupun bgitu masih ada lagi yg tetap merokok huhu

Anonymous said...

first baca tajuk kat bloglist ingat tentang story perasaan,alih2 bukak,terbeliak mata tengok gambor ni..hihihi

sure la hati yang bersih suci murni..

tirahzairi said...

eee...geli tgk...kita yg hidu asap rokok pon takut jd cenggini plak...

ps: akak....thanks!!! dah jadi dah iklan free tue...hihi...

Miss N™ said...

err..seram nur tgk..
tentulah nak yg sihat .. :)

Ezad Skytech said...

katakan tak nak pada ROKOK...

Leeza Dayasari said...

mari berhenti merokok.

Unknown said...

Takut tengok..berhentilah slow2, insyaAllah pasti berhasil. Lagi pun fatwa dah keluar yang merokok ini haram. Tak baik untuk kesihatan.

ayut said...

pastilah non smoker..nk shat! ^^

Akupenghibur.com said...

ishhh ingatkan apa td.. menakutkan

Unknown said...

cantik je merahnya tp yg hitam tu.. hmmmm.. kesian..

Dingdang said...

harap-harap hati saya cantik macam gambar 1st tu. huhu.

mummyriena said...

of cos non smoking..

Unknown said...

takut pula bila ditengok......

Nadia Johari said...

eee..yarkkkk..mestila yang x smoker..tapi tunang smoke..suh bernti die xleh bernti..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Merokok membahayakan kesihatan..seram jer tengok..

Azhafizah MN said...

menyeramkan je tengok yang hitam tu.awas ye perokok tegar..sila silalah berhenti merokok.

IntaNBerliaN said...

rokok mmg bahaya!

Unknown said...

Buatlah pilihan buat yg merokok tu..

Cik Fie said...

non smoker :)