Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan? | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan?

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 13 March 2013

Wordless Wednesday | Hati mana menjadi pilihan?

  Assalammualaikum, peace upon you.




33 Jari Ohsem:

✿ Hasnie Adda ✿ said...

non smoker ! hitam nye hati tuu . eee

Normi Nieza said...

no smoker..:)

Phat said...

non

onie said...

GRLPPPPPPPPPPPPPP..TAKUTNYA T_T

Sally Yatiey said...

Ingatkan apa tadi ^_^ hee
Saya pilih gambar kiri(non smoker) ;D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

aduh abis hangit paru2 die..bt para perokok tegar

Sukma Haron said...

hati non smoking....

Seneorita Baharin said...

wuarghhh hati smoker tu scary tgok...huhu..
semestinya hati non smoker menjadi pilihan :)

Mrs Velentine said...

nak yang merahlah..

Mrs Velentine said...

done colgate & hi shop

nuyui a.k.a miss YUI said...

tp bg perokok tegar, hati mana pun dah tak kisah.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mestilah hati non smoker jd pilihan

psstttt akak dh dpt hdiah dr shida..tengs tau

fairus mohamad noor said...

euww..hubby dulu seorang perokok..pas kawen tak sampai setahun..saya berjaya hentikan tabiat merokok dia tu..

azizah :) said...

pasti la yg merah.. lebih sihat dan bebas penyakit..

FarhanahAdzlan said...

saya dulu pernah buat presenattion pasal gmbar ni yg membahaskan tajuk smokers bagai ni hahaha.
walaupun bgitu masih ada lagi yg tetap merokok huhu

MaYa MustWany said...

first baca tajuk kat bloglist ingat tentang story perasaan,alih2 bukak,terbeliak mata tengok gambor ni..hihihi

sure la hati yang bersih suci murni..

tirahzairi said...

eee...geli tgk...kita yg hidu asap rokok pon takut jd cenggini plak...

ps: akak....thanks!!! dah jadi dah iklan free tue...hihi...

Cik Nur™ said...

err..seram nur tgk..
tentulah nak yg sihat .. :)

Ezad Skytech said...

katakan tak nak pada ROKOK...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

mari berhenti merokok.

Nurul Aini said...

Takut tengok..berhentilah slow2, insyaAllah pasti berhasil. Lagi pun fatwa dah keluar yang merokok ini haram. Tak baik untuk kesihatan.

ayut said...

pastilah non smoker..nk shat! ^^

Aku Penghibur said...

ishhh ingatkan apa td.. menakutkan

aisya said...

cantik je merahnya tp yg hitam tu.. hmmmm.. kesian..

Nurul Faiz said...

harap-harap hati saya cantik macam gambar 1st tu. huhu.

mummyriena said...

of cos non smoking..

Remy hazza said...

takut pula bila ditengok......

Nadia Johari said...

eee..yarkkkk..mestila yang x smoker..tapi tunang smoke..suh bernti die xleh bernti..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Merokok membahayakan kesihatan..seram jer tengok..

Azhafizah Md Nor said...

menyeramkan je tengok yang hitam tu.awas ye perokok tegar..sila silalah berhenti merokok.

IntaNBerliaN said...

rokok mmg bahaya!

Ez Bil said...

Buatlah pilihan buat yg merokok tu..

Cik Fie said...

non smoker :)