Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 20 March 2013

Wordless Wednesday | Jari dan Situasi

  Assalammualaikum, peace upon you.
 kawan
 merompak
 cemburu
berkasih sayang
 berpoligami
 bergembira
bersantai
 nerd
 diculik

 membunuh
 bunuh diri
 marah




33 comments:

  1. haha kejam! :P

    p.s header dah tuka blk sbb yg biru aritu berat la..huhu lgpun tu header bln taun lepas..hehe saja bagi udara baru kat blog ;)

    ReplyDelete
  2. tersangat2 la kreatif sape yg buat ni..mcm real je...hee~

    ReplyDelete
  3. mmg seni kreatif ni...hahahaha...nerd tu alahaiii... :D

    ReplyDelete
  4. jari jadi mangsa..tapi keatif ler

    ReplyDelete
  5. kreatif lah... pandai org yg buat ni..

    ReplyDelete
  6. ehehehehehe, adoi, dengan jari pun boleh jadi kerja kan akak.. :D hihi..sgt kreatif ^_________^

    ReplyDelete
  7. hehehe comel gilaaa kot ! :)))

    ReplyDelete
  8. teringin nak buat..huhu
    amal follow sini

    ReplyDelete
  9. teringin nak buat..huhu
    amal follow sini

    ReplyDelete
  10. jari marah tu nampak macam geng gusti laa, hukk...

    ReplyDelete
  11. hahaha..comel2 dan kreatif sangat2. >__<

    ReplyDelete
  12. cutenya....setiap jari ada maksud sesuatu kreatif betul..

    ReplyDelete
  13. bunuh diri tu cam real je kan..sangat kreatif!

    ReplyDelete
  14. Again jari2 yg comel2.. hihi

    ReplyDelete
  15. hahahah jari2 yang comel :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.