Wordless Wednesday | sms terakhir..... | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | sms terakhir.....

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 6 March 2013

Wordless Wednesday | sms terakhir.....

  Assalammualaikum, peace upon you.

(credit) sebak shida bila baca sampai tak sedar air mata bergenang ;(



35 Jari Ohsem:

Unknown said...

wasiat terakhir ni mmg sedih sbb tak akan jumpa lagi lepas ni bila sudah pergi takkan kembali pulang... apa yg aku merepek ni?? huhu

Zaza Abdul Latif said...

Ya Allah sedihnya baca,..
Alfatihah buat Arwah =(

Unknown said...

:'( akak...sebak jgk sye baca ni..huhu...Al-Fatihah~

Cik Nor said...

takziah..al-fatihah

✿ Hasnie Adda ✿ said...

ya ALLAH . sedih nya . tapi dia pergi pon disebabkan mempertahankan negara . sungguh mulia .

kisah si dairy said...

sedih sesangat...

Unknown said...

akak pun sama sebaknya rasa..apatah lagi bahu yg memikul kan

ayut said...

berat lg mata memandang berat lagi bahu yg memikul....jasa dan pengorbanan mereka memang besar...

Nory Zoulkefle said...

nory baca sambil tersedu sedann...

sebakk btul...=(

Sukma said...

dalam beberapa hari nie memang dalam mood sedih...hari-hari berita yang tak sanggup kita dengar...bergenang air mata....baru balik jumpa anak 02.03.2013 di kem pusasda...
apa perasaan kita seandainya berlaku pada keluarga kita sendiri...!!!

Faridzuan said...

Saya nak menangis dah setiap kali baca wasiat surat ni walaupun dah tersebar di media sosial dan surat khabar. Sesungguhnya jasa dan pengorbanan darah mereka tak ternilai. :( :( :(

Mrs Velentine said...

sedih kan..huhu...done white

Nur Nainis said...

Ya Allah..sedih sangat bila baca mesej ni..Kalau saya berada dekat tempat tu..rasa separuh gila kot. Allah, sabar itu separuh daripada iman. Semoga di kuatkan semangat para2 pejuang negara dan juga keluarga mereka.

Unknown said...

Sebaknya.. Takziah :(

fardhila fawwazy blogspot said...

sedihnya..:( smoga dia berada bersama org beriman dan syahid di syurga..

Nur Syafiqah said...

Huu~ sedihnya..

http://pyqahfieka.blogspot.com

dEdEQ dE wIshEs said...

SEDIHNYE :(

cci said...

so sad..

maszull said...

assalamualaikum shida....:.(

Nadia Johari said...

Allahuakbar

Miss N™ said...

serius betul2 sebak..huhu

Dayang Deno said...

sedihnya,,,,,,,, :(

Unknown said...

sebak sangat baca... suami jijah pon ada sms suruh jaga warisnya baik2.. wuaaa jijah sedihhh :(

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedih bila bc.. arwah sudah bersedia utk "pergi".

Unknown said...

salam. jom follow blog saya www.hakimieinderaputra.blogspot.com
thanks kawan-kawan. kalau dah follow mention kat komen or twitter eh..nak follow balik :)

Mia Liana said...

alahai sedihnya...

mummyriena said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mummyriena said...

sebaknyer..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Sedihnye...Moga mereka tabah...
Al-Fatihah...

Potia Casadelarossa said...

tu lah Allah maha adil... dia bg kita signal bila kita akan pergi supaya kita besiap... sebak baca... thanks ShidaR...
moga adik sy dan smua pejuang selamat disana

caliph shuriken said...

so sad...

Unknown said...

terharu...... dia tahu kemungkinan perjuangan nya memerlukan pengorbanan.....

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

sedihnya.....

IntaNBerliaN said...

akak mula2 baca dulu pun sebak

Cik Fie said...

terharu :"(