Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 6 March 2013

Wordless Wednesday | sms terakhir.....

  Assalammualaikum, peace upon you.

(credit) sebak shida bila baca sampai tak sedar air mata bergenang ;(



35 comments:

  1. wasiat terakhir ni mmg sedih sbb tak akan jumpa lagi lepas ni bila sudah pergi takkan kembali pulang... apa yg aku merepek ni?? huhu

    ReplyDelete
  2. Ya Allah sedihnya baca,..
    Alfatihah buat Arwah =(

    ReplyDelete
  3. :'( akak...sebak jgk sye baca ni..huhu...Al-Fatihah~

    ReplyDelete
  4. ya ALLAH . sedih nya . tapi dia pergi pon disebabkan mempertahankan negara . sungguh mulia .

    ReplyDelete
  5. akak pun sama sebaknya rasa..apatah lagi bahu yg memikul kan

    ReplyDelete
  6. berat lg mata memandang berat lagi bahu yg memikul....jasa dan pengorbanan mereka memang besar...

    ReplyDelete
  7. nory baca sambil tersedu sedann...

    sebakk btul...=(

    ReplyDelete
  8. dalam beberapa hari nie memang dalam mood sedih...hari-hari berita yang tak sanggup kita dengar...bergenang air mata....baru balik jumpa anak 02.03.2013 di kem pusasda...
    apa perasaan kita seandainya berlaku pada keluarga kita sendiri...!!!

    ReplyDelete
  9. Saya nak menangis dah setiap kali baca wasiat surat ni walaupun dah tersebar di media sosial dan surat khabar. Sesungguhnya jasa dan pengorbanan darah mereka tak ternilai. :( :( :(

    ReplyDelete
  10. Ya Allah..sedih sangat bila baca mesej ni..Kalau saya berada dekat tempat tu..rasa separuh gila kot. Allah, sabar itu separuh daripada iman. Semoga di kuatkan semangat para2 pejuang negara dan juga keluarga mereka.

    ReplyDelete
  11. sedihnya..:( smoga dia berada bersama org beriman dan syahid di syurga..

    ReplyDelete
  12. Huu~ sedihnya..

    http://pyqahfieka.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum shida....:.(

    ReplyDelete
  14. sebak sangat baca... suami jijah pon ada sms suruh jaga warisnya baik2.. wuaaa jijah sedihhh :(

    ReplyDelete
  15. sedih bila bc.. arwah sudah bersedia utk "pergi".

    ReplyDelete
  16. salam. jom follow blog saya www.hakimieinderaputra.blogspot.com
    thanks kawan-kawan. kalau dah follow mention kat komen or twitter eh..nak follow balik :)

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  18. Sedihnye...Moga mereka tabah...
    Al-Fatihah...

    ReplyDelete
  19. tu lah Allah maha adil... dia bg kita signal bila kita akan pergi supaya kita besiap... sebak baca... thanks ShidaR...
    moga adik sy dan smua pejuang selamat disana

    ReplyDelete
  20. terharu...... dia tahu kemungkinan perjuangan nya memerlukan pengorbanan.....

    ReplyDelete
  21. akak mula2 baca dulu pun sebak

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.