Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 16 March 2013

Zalora Malaysia | Pengalaman bersama ZALORA

  Assalammualaikum, peace upon you.
Zalora Malaysia | No.1 In Online Fashion

Ok di entri ini shida akan jawab beberapa soalan dari pengunjung-pengunjung blog shida yang bertanya tentang zalora ni. Mungkin ada yang tak tahu zalora kini sedang memantapkan servis dorang yang dulu desas desus kita dengar tentang feedback buruk dari pembeli online di zalora. Tapi bagi shida pembeli pengalaman pertama tak lah buruk mana cuma kita berurusan secara online caranya agak renyah atau susah kerana berhubung hanya secara online bukan berdepan. Ia bergantung juga mengikut keperluan dan kehendak masing-masing, kalau jenis yang simple shopping online mungkin mudah bagi mereka tapi jika orang yang agak cerewet lebih baik keluar dan shopping saja di Mall.

korang nak shopping juga boleh klik di www.zalora.com.my
sebarang pertanyaan boleh email pihak zalora ok zalorateam@zalora.com.my

32 comments:

  1. patutlah ramai blogger yang dapat kupon tu,hihi...

    ReplyDelete
  2. Ramai blogger dapat yang kupon rm50 tu ^_^ hee

    ReplyDelete
  3. wah..banyak jgk baca update bloger dpt kupon ni =)

    ReplyDelete
  4. nice sharing! bgus trutama bgi sya yg bru jer nk start shoppng on9 kt zalora nie.. hoho!! thanks!

    ReplyDelete
  5. Wah..bagusnya kak shida siap share lagi. Terima kasih kak. Boleh lah jenguk2, sebab saya tak pernah beli online dekat Zalora, tapi bila kak shida pun kata okay, gatal juga hati ni nak membeli..hehe.

    ReplyDelete
  6. TINGIN NAK SHOPING KAT ZALORA LA PLAK .. HIHI

    ReplyDelete
  7. Segmen nh Best . Boleh pilih-2 Hadiah pulak .. eii suka nya !! haha apa lagi tunggu ? Cepatlah Join . Nanti Terlambat :) dan Hadiah akan bertambah jika melebihi 200 Orang !!! Cepat !! :)

    http://www.cahayapermata.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  8. oh..camni...senang jelah nk dpt kupon2 tu..

    ReplyDelete
  9. ohhh....gitu...
    terima kaseh share shida.. :)

    ReplyDelete
  10. ohh patutla da yg senang2 dapat voucher rm50. hehe tq kak shida. nt solehah nk try mintak la :)

    ReplyDelete
  11. da lama tingin nak shoping kat situ..gara2 rambang terus terbatal.. :P

    ReplyDelete
  12. now i am in jmat cermat nye mood~ kadang2 geram bila dapat mail dari zalora pasal sale2 diorang, bukan geram pasai apa, geram nak shopping..hehehehehe

    ReplyDelete
  13. rasa my dah sign in tp tak dapat pon..huhu

    ReplyDelete
  14. betul kata shida......
    so far pengalaman remy dgn zalora...amat baik.....service pantas...

    ReplyDelete
  15. ramai blogger yang nak shoping zalora..hehee..shoping jgn x shoping..jgn lupe menjerit..hehe

    ReplyDelete
  16. yui dpt komen dari phk zalora..dah email depa..tunggu fdbAck je lg..hihi

    ReplyDelete
  17. Nice Sharing Shida..
    Akak lum pernah shopping baju online..takut size tak ngam..kalau tudung ada juga order online...

    ReplyDelete
  18. Tak tahu pulak ade kupon RM50 ni..wawawa..untungnye jadik blogger ^__^.thanks shida bgtau boleh shopping kat zalora pasni.

    ReplyDelete
  19. ooo patutlah yer ramai blogger bagi respon positif zalora ni..

    ReplyDelete
  20. alah blogger je ke hehee..aku penah try gak..

    ReplyDelete
  21. tima kasih share shida..akak nk try juga la hihi

    ReplyDelete
  22. kak MV mmg dapat tawaran daripada zalora..tue yg dapat voucher

    ReplyDelete
  23. ooo blh mintak ke... patut ramai blogger yg dpt

    ReplyDelete
  24. akak ketinggalan ni huhuhu

    ReplyDelete
  25. masih ada masa ker nak cuba nih ??

    ReplyDelete
  26. nak jerit mcm iklan zalora ler .... arghhhhhh .... hehehhh

    ReplyDelete
  27. Baru guna coupon RM 50 di Zalora tadi.. Nanti nk kena review barang dia org pulak.. ^_____^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.