Zalora Malaysia | Pengalaman bersama ZALORA | Dunia sebenar Shida Zalora Malaysia | Pengalaman bersama ZALORA

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 16 March 2013

Zalora Malaysia | Pengalaman bersama ZALORA

  Assalammualaikum, peace upon you.
Zalora Malaysia | No.1 In Online Fashion

Ok di entri ini shida akan jawab beberapa soalan dari pengunjung-pengunjung blog shida yang bertanya tentang zalora ni. Mungkin ada yang tak tahu zalora kini sedang memantapkan servis dorang yang dulu desas desus kita dengar tentang feedback buruk dari pembeli online di zalora. Tapi bagi shida pembeli pengalaman pertama tak lah buruk mana cuma kita berurusan secara online caranya agak renyah atau susah kerana berhubung hanya secara online bukan berdepan. Ia bergantung juga mengikut keperluan dan kehendak masing-masing, kalau jenis yang simple shopping online mungkin mudah bagi mereka tapi jika orang yang agak cerewet lebih baik keluar dan shopping saja di Mall.

korang nak shopping juga boleh klik di www.zalora.com.my
sebarang pertanyaan boleh email pihak zalora ok zalorateam@zalora.com.my

32 Jari Ohsem:

onie said...

patutlah ramai blogger yang dapat kupon tu,hihi...

Sally Yatiey said...

Ramai blogger dapat yang kupon rm50 tu ^_^ hee

zaza =) said...

wah..banyak jgk baca update bloger dpt kupon ni =)

ANa Ahmad said...

ouh... thanks kak shida :)

Fakhruru said...

nice sharing! bgus trutama bgi sya yg bru jer nk start shoppng on9 kt zalora nie.. hoho!! thanks!

Nurul Aini said...

Wah..bagusnya kak shida siap share lagi. Terima kasih kak. Boleh lah jenguk2, sebab saya tak pernah beli online dekat Zalora, tapi bila kak shida pun kata okay, gatal juga hati ni nak membeli..hehe.

dEdEQ dE wIshEs said...

TINGIN NAK SHOPING KAT ZALORA LA PLAK .. HIHI

Nur Aljawahir Kamashah said...

Segmen nh Best . Boleh pilih-2 Hadiah pulak .. eii suka nya !! haha apa lagi tunggu ? Cepatlah Join . Nanti Terlambat :) dan Hadiah akan bertambah jika melebihi 200 Orang !!! Cepat !! :)

http://www.cahayapermata.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

patriq said...

oh..camni...senang jelah nk dpt kupon2 tu..

Cik Nur™ said...

ohhh....gitu...
terima kaseh share shida.. :)

Solehah Shamsuddin said...

ohh patutla da yg senang2 dapat voucher rm50. hehe tq kak shida. nt solehah nk try mintak la :)

cci said...

da lama tingin nak shoping kat situ..gara2 rambang terus terbatal.. :P

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

now i am in jmat cermat nye mood~ kadang2 geram bila dapat mail dari zalora pasal sale2 diorang, bukan geram pasai apa, geram nak shopping..hehehehehe

Normi Nieza said...

rasa my dah sign in tp tak dapat pon..huhu

Remy hazza said...

betul kata shida......
so far pengalaman remy dgn zalora...amat baik.....service pantas...

Nadia Johari said...

ramai blogger yang nak shoping zalora..hehee..shoping jgn x shoping..jgn lupe menjerit..hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui dpt komen dari phk zalora..dah email depa..tunggu fdbAck je lg..hihi

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nice Sharing Shida..
Akak lum pernah shopping baju online..takut size tak ngam..kalau tudung ada juga order online...

Azhafizah Md Nor said...

Tak tahu pulak ade kupon RM50 ni..wawawa..untungnye jadik blogger ^__^.thanks shida bgtau boleh shopping kat zalora pasni.

azizah :) said...

ooo patutlah yer ramai blogger bagi respon positif zalora ni..

mummyriena said...

alah blogger je ke hehee..aku penah try gak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tima kasih share shida..akak nk try juga la hihi

Mrs Velentine said...

kak MV mmg dapat tawaran daripada zalora..tue yg dapat voucher

IntaNBerliaN said...

ooo blh mintak ke... patut ramai blogger yg dpt

fairus mohamad noor said...

tq share..nak cuba nanti

syiela said...

akak ketinggalan ni huhuhu

izan mama mia said...

masih ada masa ker nak cuba nih ??

yana aina said...

nak jerit mcm iklan zalora ler .... arghhhhhh .... hehehhh

Yana Libra said...

ooo..mcm ni caranye ye~ :)

QA's ~ mamapapa said...

thanxs for sharing :)

Ez Bil said...

Baru guna coupon RM 50 di Zalora tadi.. Nanti nk kena review barang dia org pulak.. ^_____^

Cik Fie said...

nice sharing :)