Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 19 April 2013

10 blogger bertuah cabutan dari shida, tahniah! | Blog 1000 Post

  Assalammualaikum, peace upon you.
1. Blogger Pertama Yang Komen Entri :
masa komen tepat jam 12am 17.4.2013 (1)

2. Blogger Terakhir Komen Entri :
masa komen 5.43pm 17.4.2013 (57)

Blogger-blogger cabutan dari shida sendiri :

bagi 10 blogger bertuah di atas tahniah!! tahniah!! korang diminta memberi detail (nama+alamat+no.tel+url blog) kepada shida ASAP ke email ini : admin@duniashida.com  Tahniah bagi yang bertuah yang lain-lain tu terima kasih kerana turut serta, inshaa allah ada rezeki shida boleh beri lagi hadiah yang lebih banyak, just doa-doakan lah shida selalu dilimpahkan rezeki melimpah ruah :) AMIN~


42 comments:

  1. asyik dapat hadiah je pembaca blog shida,, hee,, :D tahniah semua :D

    ReplyDelete
  2. wahhh...tahniah semua 10 blogger yg bertuah..:D

    takde rezeki nak dapat...hee (,^^)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah , yeahhh !! Alja tersenarai :D hehe . Terima Kasih Kak Shida ;)

    ReplyDelete
  4. Tahniah kepada para pemenang! :) Pantasnya blogger yang pertama tue komen.

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...
    mekasih shida

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua...rezeki tu..rajin betul Shida bagi hadiah kepada pembaca kan.. :)

    ReplyDelete
  7. eh, tak perasan la pulak.. kebetulan masuk2 je nampak entri yg tu... haha.. alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum syida. rezeki wehhhh

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...ada gak nama akak... Tq Shida.. Akak dh email td..

    ReplyDelete
  10. tahniah untuk semua., ehhe :)

    ReplyDelete
  11. tahniah pada semua..
    tak perasan pun ada ni.. :(

    ReplyDelete
  12. akak terlepas segmen nie...sibuk sikit...
    akak tag shida untuk segmen blog Apit
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/04/segmen-gadis-blogger-dslr.html

    ReplyDelete
  13. syukur... terima kasih kak Shida.. tahniah semuanya..

    ReplyDelete
  14. tahniah buat mereka semua.. jaa xsempat nak join... sibuk bercuti di melaka heee!

    ReplyDelete
  15. ayut tak ckup bertuah...hihihi :p

    ReplyDelete
  16. Tahniah pada semua pemenang. ^__^

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada semua pemenang. ^__^

    ReplyDelete
  18. congratz utk 1000 post, shida ^^

    congratz jgak kpd semua yg bertuah ^^

    ReplyDelete
  19. Bestnya kak shida. Tak kedekud dengan pembaca blog =)

    ReplyDelete
  20. tahniah2 pada semua yg menang.. untung korang semua :)

    ReplyDelete
  21. tahniah kepada semua yg bertuah!!!!

    ReplyDelete
  22. tahniah kepada semua pemenang... ^_^

    ReplyDelete
  23. Tahniah buat semua.. terbaik!! hehe :)

    ReplyDelete
  24. hadiah shida da selamat sampai. thanks. ^_^

    ReplyDelete
  25. tahniah kepada yang bertuah tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.