Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 4 April 2013

1st Giveaway By Emas Putih

  Assalammualaikum, peace upon you.

Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)
1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm

SYARAT-SYARAT
1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih
2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)
3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]
copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana

Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.
Like Fanpage Sponser


Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">

Follow G+ Sponser



HADIAH-HADIAH

Top Referral
1st Cash RM 30
2nd Topup RM10

Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.

 

28 comments:

  1. Oh mcm best je..hehe. nnt nk join la :)

    ReplyDelete
  2. ni shida jadi sponsor ke atau join GA ni..hehehe

    ReplyDelete
  3. ai.. dari segmen emas putih..
    done/already follow sini.. follow me back yea.. =)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Good luck akak shida! nak joinn jgk lah..hee

    ReplyDelete
  5. saya join juga..:)

    http://macammacamcite.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen cik shida... gud luck!

    ReplyDelete
  7. Salam shida.. best of luck k..diana pun join jugak :)

    ReplyDelete
  8. hai..sy pun join jugak...
    http://eryati.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  9. all thee best... dr segmen sama juga.

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama :)

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/04/segmen-blogwalking-24-jam-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  11. hye
    dr GA yg same ^^
    http://iema90.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  12. dri segmen yg sama...blogwalking sini http://muslimahsejati96.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  13. dari segmen yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.