CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang | Project Breeze Pop Pop | Dunia sebenar Shida CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang | Project Breeze Pop Pop

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 18 April 2013

CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang | Project Breeze Pop Pop

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, korang ingat lagi tak 2 hari lepas Nuffnang shida bermasalah? serius geram juga lah, status berubah dan earning BE dorang tarik. Mengamuk jugalah shida! shida terus hantar tiket dekat nuffnang dan tak sampai 24jam dorang dah reply. Selepas 24jam dorang dah betulkan semula siap tambah $$ dekat BE shida tu. Terima Kasih tak terhingga pada Nuffnang. CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang muncul selepas masalah tu selesai. Shida dapat BE dari iklan Project Breeze Pop Pop yang bertarikh 8 Apr 2013 tapi baru sekarang dapat. Sistem Nuffnang mungkin masih tergendala. Hope BE kali ni kekal lama macam BE Digi Internet IFA shida tu. Genap hari ni dah sebulan dia running. Thanks Nuffnang :) Nak belajar Nuffnang? klik sini!


24 Jari Ohsem:

ecadwinkyasha said...

tahniah BE tambah :)

Unknown said...

Tahniah. Mieya pon dapat BE yang sama.

Cik Nor said...

untung nya shida..bg lah tips mcm mana nak dpat CPUV nie..huhu

Unknown said...

wah... tahniah kak shida :)

JaSSNaNi said...

bestnye,,, tahniahhhh...
owh be.. sila la singgah di page saya juga... ;D

Unknown said...

Tahniah..rajinnya diorg bg BE :)

Unknown said...

Tahniah kak ;D

Sukma said...

tahniah Shida banyaknya BE...tq for tips yang diberikan....

Nabeel Fikree said...

saya pun dapat BE ni akak. Masih on going lagi. Weee!

AM said...

Alhamdulillah, rezeki kak Shida. Mesti masyukkk kan earning DiGi tue? Sebab dah sebulan running. :D

Unknown said...

tahniah kak shida.. =)

Mek Onie said...

terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

Miss N™ said...

rezeki... :)

cci said...

bestnya.. ^_^

Mrs Velentine said...

alhamdulillah rezeki..ada hikmah kejadian semalam kan

Aimacomel said...

Alhamdulillah, rezeki lagi shida

Si Matatajam said...

Tahniah Shida.. Masyukkkk sungguh blog Shida..Alhamdulillah..murah sungguh rezeki Shida..

mselim3 said...

Assalammualikum...

Tahniah kak shida kita moga sukses selalu dan dapat earning k...serta jgn lupa kekawan disini...good luck.

mselim3

pls: Alhamdulilah mselim3 dapat juga cpuv libresse & Breeze....

jaakechik said...

tahniah cik shida. jaa hari ni bru first time dapat CPUV tau shida, seriyes suka sngat!

Nur Nainis said...

Wah..tahniah kak shida..Semoga terus maju. ^__^

Unknown said...

eee shidaa! tahniah yunk! happy sgt..

Unknown said...

Tahniah akk!! Nasib cik nuffnang baik hati.. ^___^

Dayang Deno said...

tahniah kak shida!!!!

Cik Fie said...

banyaknya dorang bagi BE :)