Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 18 April 2013

CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang | Project Breeze Pop Pop

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, korang ingat lagi tak 2 hari lepas Nuffnang shida bermasalah? serius geram juga lah, status berubah dan earning BE dorang tarik. Mengamuk jugalah shida! shida terus hantar tiket dekat nuffnang dan tak sampai 24jam dorang dah reply. Selepas 24jam dorang dah betulkan semula siap tambah $$ dekat BE shida tu. Terima Kasih tak terhingga pada Nuffnang. CPUV atau BE ke 41 dari Nuffnang muncul selepas masalah tu selesai. Shida dapat BE dari iklan Project Breeze Pop Pop yang bertarikh 8 Apr 2013 tapi baru sekarang dapat. Sistem Nuffnang mungkin masih tergendala. Hope BE kali ni kekal lama macam BE Digi Internet IFA shida tu. Genap hari ni dah sebulan dia running. Thanks Nuffnang :) Nak belajar Nuffnang? klik sini!


24 comments:

  1. Tahniah. Mieya pon dapat BE yang sama.

    ReplyDelete
  2. untung nya shida..bg lah tips mcm mana nak dpat CPUV nie..huhu

    ReplyDelete
  3. wah... tahniah kak shida :)

    ReplyDelete
  4. bestnye,,, tahniahhhh...
    owh be.. sila la singgah di page saya juga... ;D

    ReplyDelete
  5. Tahniah..rajinnya diorg bg BE :)

    ReplyDelete
  6. tahniah Shida banyaknya BE...tq for tips yang diberikan....

    ReplyDelete
  7. saya pun dapat BE ni akak. Masih on going lagi. Weee!

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, rezeki kak Shida. Mesti masyukkk kan earning DiGi tue? Sebab dah sebulan running. :D

    ReplyDelete
  9. terbaikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :D

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki..ada hikmah kejadian semalam kan

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, rezeki lagi shida

    ReplyDelete
  12. Tahniah Shida.. Masyukkkk sungguh blog Shida..Alhamdulillah..murah sungguh rezeki Shida..

    ReplyDelete
  13. Assalammualikum...

    Tahniah kak shida kita moga sukses selalu dan dapat earning k...serta jgn lupa kekawan disini...good luck.

    mselim3

    pls: Alhamdulilah mselim3 dapat juga cpuv libresse & Breeze....

    ReplyDelete
  14. tahniah cik shida. jaa hari ni bru first time dapat CPUV tau shida, seriyes suka sngat!

    ReplyDelete
  15. Wah..tahniah kak shida..Semoga terus maju. ^__^

    ReplyDelete
  16. eee shidaa! tahniah yunk! happy sgt..

    ReplyDelete
  17. Tahniah akk!! Nasib cik nuffnang baik hati.. ^___^

    ReplyDelete
  18. banyaknya dorang bagi BE :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.