Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 28 April 2013

Doodle cute dari Blogger Fizgraphic.com

  Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih sangat-sangat buat apit atau fizgraphic.com sebab beri shida free doodle comel ni siap letak warna fav. lagi, itu lagi shida terharu hehee.. Actually doodle untuk segmen, disebabkan shida tak sempat nak join sebab terlalu pantas segemn tu tutup shida apa lagi! merajuklah! ececeh, tak lah bukan merajuk! mengada sangat haihh~! shida cuma cakap "alaa tak sempat lagi nak join! almaklumlah kita ni sibuk selalu buka blog time tengah malam je!" tahu-tahu esoknya apit PM dan bagi doodle superb cute ni kat shida, dah la shida memang suka doodle ni comel kan? tapi terima kasih juga kat adik manis tu sebab tolong mengadu dekat apit kalau tak apit tak bagi kot hahaaa :p

shida siap-siap buat watermark sebelum upload sebab nanti kalau muncul dekat google image dorang tak boleh  jadi kucing jahat, ini doodle shida tau ^_^


32 comments:

  1. sama2 shida. :-) u are my friend. dulu kini selamanya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apit dah mcm lagu bola shida rasee hahaaa :p

      Delete
  2. hahahaha:) sapa la adik manis tu :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzu..tah la xkenai adik manis tu lalalaa ^_~

      Delete
  3. comel :) hehe.. Hana pun tak sempat join hari tu

    ReplyDelete
  4. cccooomeeelll~!

    ReplyDelete
  5. comel kan..ye lah,nasib ade adik adik manis tu kan.. :)

    ReplyDelete
  6. Alaa..fiza xkn xkenal adik manis yg tu kan..alaaa yg gitu2 tu heheee :p

    ReplyDelete
  7. Gila comel . Untung la kak shida .

    ReplyDelete
  8. wahh...cantiknya...suka...

    ReplyDelete
  9. salam..smelah akk..kita buat watermark jugak..hahha.. :)

    ReplyDelete
  10. comey2! apit mmg pandai lukis2 nI^^

    ReplyDelete
  11. Cantiknya dudellll...bertuah Shida tau ^_^

    ReplyDelete
  12. wahhhh cantiknya.... tahniah ya shida...

    ReplyDelete
  13. memang cute... aak2 ada macam shida tak? hehehe

    ReplyDelete
  14. cantik sangat shida! jijah pon suka..

    ReplyDelete
  15. comel, hehe acececeh untunglerrrr

    ReplyDelete
  16. COMEYNYE :) UHUK . APITT .. NAKK DOODLE JUGAK :p

    ReplyDelete
  17. comel la doodle dari abang apit :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.