Doodle cute dari Blogger Fizgraphic.com | Dunia sebenar Shida Doodle cute dari Blogger Fizgraphic.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 28 April 2013

Doodle cute dari Blogger Fizgraphic.com

  Assalamualaikum, peace upon you.
Terima kasih sangat-sangat buat apit atau fizgraphic.com sebab beri shida free doodle comel ni siap letak warna fav. lagi, itu lagi shida terharu hehee.. Actually doodle untuk segmen, disebabkan shida tak sempat nak join sebab terlalu pantas segemn tu tutup shida apa lagi! merajuklah! ececeh, tak lah bukan merajuk! mengada sangat haihh~! shida cuma cakap "alaa tak sempat lagi nak join! almaklumlah kita ni sibuk selalu buka blog time tengah malam je!" tahu-tahu esoknya apit PM dan bagi doodle superb cute ni kat shida, dah la shida memang suka doodle ni comel kan? tapi terima kasih juga kat adik manis tu sebab tolong mengadu dekat apit kalau tak apit tak bagi kot hahaaa :p

shida siap-siap buat watermark sebelum upload sebab nanti kalau muncul dekat google image dorang tak boleh  jadi kucing jahat, ini doodle shida tau ^_^


32 Jari Ohsem:

Aina Zura said...

cantik sangat :D

Hafizzi Aziz said...

sama2 shida. :-) u are my friend. dulu kini selamanya.

Emas Putih said...

hahahaha:) sapa la adik manis tu :P

Haruno Hana 하나 said...

comel :) hehe.. Hana pun tak sempat join hari tu

Normi Nieza said...

cantik....:)

Bee Haa said...

comel sangat...

Lissa LaLissa said...

cccooomeeelll~!

Azhafizah Md Nor said...

comel kan..ye lah,nasib ade adik adik manis tu kan.. :)

Shida Radzuan said...

Alaa..fiza xkn xkenal adik manis yg tu kan..alaaa yg gitu2 tu heheee :p

Shida Radzuan said...

Fiza maniss kan budak tu :p

Shida Radzuan said...

Apit dah mcm lagu bola shida rasee hahaaa :p

Shida Radzuan said...

Uzu..tah la xkenai adik manis tu lalalaa ^_~

Yayaa Azami said...

Gila comel . Untung la kak shida .

Sukma Haron said...

wahh...cantiknya...suka...

Nurul Aini said...

Comel..tahniah kak. ^__^

hazdnul shafina said...

salam..smelah akk..kita buat watermark jugak..hahha.. :)

deno said...

comey2! apit mmg pandai lukis2 nI^^

Si Matatajam said...

Cantiknya dudellll...bertuah Shida tau ^_^

Mia Liana said...

wahhhh cantiknya.... tahniah ya shida...

yang baik Ishak said...

memang cute... aak2 ada macam shida tak? hehehe

Nory Zoulkefle said...

comeyyynyer....

azizah :) said...

cantik sangat shida! jijah pon suka..

Zaza said...

ciutnya kartun ni =)

Cik Yaya said...

cntiknyer..jelezz..huuuu

sa mic said...

comel, hehe acececeh untunglerrrr

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..comelnya..

aisya said...

comellllnye.. hehehe

BUI JUNAIDI said...

WOW,MMG CANTIK LA..:)

Cik Nur™ said...

comel.. :)

yanie j said...

cutes!!

dEdEQ dE wIshEs said...

COMEYNYE :) UHUK . APITT .. NAKK DOODLE JUGAK :p

Cik Fie said...

comel la doodle dari abang apit :)