Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 10 April 2013

Gambar Dato Siti Nurhaliza ketika ambil Lesen Kenderaan

  Assalammualaikum, peace upon you.
confirm lulus ni ^_^


33 comments:

  1. hihihih . lawak laa pulak tgk -_-

    ReplyDelete
  2. slm pagi sis!wah tq share foto ni suka n syg sgt kt siti ^^

    ReplyDelete
  3. Alaaa, comelnya datuk siti :)

    ReplyDelete
  4. hahak..comel je siti pakai topi tu..haha

    ReplyDelete
  5. haha bila punye gambar ni kak? mcm dah lama je :)

    ReplyDelete
  6. nampak comel lote je gitu...

    ReplyDelete
  7. cumelnya siti time nie huhuhu....

    ReplyDelete
  8. kecil molek dulu... :) skrg dah gah dia.. :) mmg suka tengok dato CT.. cantekkkk..

    ReplyDelete
  9. lawoo kak siti kite ni kan.. :))

    ReplyDelete
  10. Tomeii. hehe. Gambar tahun bile ni? :D

    ReplyDelete
  11. masa baru2 jd retis ni.. ehehe...

    ReplyDelete
  12. haha! comei je mukenyer zaman mude remaje :P

    ReplyDelete
  13. comel datuk siti masa muda...hee

    ReplyDelete
  14. suka tgk ct dlu2..siap buat album lg gambar2 dia..hehe

    ReplyDelete
  15. pernah tgk gambar ni dulu.. time dato ct muda2 dulu.. hehe

    ReplyDelete
  16. Cutenya Tok Ti... Pegawai JPJ tu tumpang glemer la kan..hi hi

    ReplyDelete
  17. UNTUNG LA POLIS TU DPT TENGOK DATUK SITI DEKAT2..

    ReplyDelete
  18. comey pon ada,
    kelakar pon ada...
    masa muda lain,
    masa dah dewasa lain...
    semua orang lain2..
    ehehee

    ReplyDelete
  19. Masih disimpan gambar lama tu.. :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.