Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 14 April 2013

Hadiah Bookmark dari Weeehu! Giveaway PGGP & Daku Amat a.k.a Blogger Ayie Abas

  Assalammualaikum, peace upon you.
Terima Kasih tak terhingga buat Blogger Ayie kerana merandom tepat kena blog shida wahhh^^ seronok kot bila menang GiveAway or Segmen dari Blogger. Dapat hadiah lagi itu dah jadi dua ronok soo happy :) Blog shida ni bukan selalu nak menang mana-mana aktiviti blog yang dianjurkan oleh blogger. Kalau terkena tu alhamdullah terima kasih kepada rezeki yang datang. Jom berkenalan dengan Blogger Ayie Abas & Daku Amat Menyintai Mu.


18 comments:

  1. memang seronok bila dapat hadiah kan... masih menanti beberapa barang daripada beberapa blogger.. hehe

    ReplyDelete
  2. wh tahniah kak shida! chantekkk :D

    ReplyDelete
  3. aida pun dah selamat dapat sarung bantal dari ayie.. hehe. cuma tak up entry je nie. Tahniah shida.

    ReplyDelete
  4. sure best punya kalau dapat GA dari kengkawan blogger lain....tahniah SHIDA....

    ReplyDelete
  5. tahniah shida.. jijah lom dapat lagi.. jauh kot nak ke sabah ni..hee

    ReplyDelete
  6. tahniah lagi... wahh murah sungguh rezeki shida yer!

    ReplyDelete
  7. Rezeki akk tu.. Tahniah akk!! ^___^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.