Hadiah Bookmark dari Weeehu! Giveaway PGGP & Daku Amat a.k.a Blogger Ayie Abas | Dunia sebenar Shida Hadiah Bookmark dari Weeehu! Giveaway PGGP & Daku Amat a.k.a Blogger Ayie Abas

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 14 April 2013

Hadiah Bookmark dari Weeehu! Giveaway PGGP & Daku Amat a.k.a Blogger Ayie Abas

  Assalammualaikum, peace upon you.
Terima Kasih tak terhingga buat Blogger Ayie kerana merandom tepat kena blog shida wahhh^^ seronok kot bila menang GiveAway or Segmen dari Blogger. Dapat hadiah lagi itu dah jadi dua ronok soo happy :) Blog shida ni bukan selalu nak menang mana-mana aktiviti blog yang dianjurkan oleh blogger. Kalau terkena tu alhamdullah terima kasih kepada rezeki yang datang. Jom berkenalan dengan Blogger Ayie Abas & Daku Amat Menyintai Mu.


18 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

tahniah shida.. :)

Normi Nieza said...

tahniah...

cci said...

tahiah.. ^_^

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida.. :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Ieyzartd Syahieyr said...

memang seronok bila dapat hadiah kan... masih menanti beberapa barang daripada beberapa blogger.. hehe

Seneorita Baharin said...

wh tahniah kak shida! chantekkk :D

Diari Si Froggie said...

aida pun dah selamat dapat sarung bantal dari ayie.. hehe. cuma tak up entry je nie. Tahniah shida.

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel..thniah dear.

Sukma Haron said...

sure best punya kalau dapat GA dari kengkawan blogger lain....tahniah SHIDA....

aisya said...

tahniah tahniah.. hehe

Mrs Velentine said...

Tahniah shida

azizah :) said...

tahniah shida.. jijah lom dapat lagi.. jauh kot nak ke sabah ni..hee

IntaNBerliaN said...

tahniah shida :-)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comelnye..Tahniah Shida..^^

jaakechik said...

tahniah lagi... wahh murah sungguh rezeki shida yer!

Ez Bil said...

Rezeki akk tu.. Tahniah akk!! ^___^

Cik Fie said...

tahniah sebab menang :)