Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 30 April 2013

Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March

  Assalamualaikum, peace upon you.
 
Teruja sangat-sangat dapat Hadiah lagi dari Blogger Dysha sahhir ni, baru-baru ni shida dapat button badge and now hadiah top komen march pula. Terima kasih sangat-sangat dysha untuk hadiah ini :) lebih 30 hadiah shida dapat selama 2++ tahun shida berbloging. Belum campur hadiah doodle, sijil dan lain-lain. Rasa bersyukur shida diciptakan menjadi seorang blogger. Bukan lah blogger semata-mata tapi blogger yang membawa banyak perkara-perkara penting kepada umum. Terima sekali lagi, jom terjah blog comel dysha yang juga seorang pakar doodle yang teramat comel!! geram shida!!



25 Jari Ohsem:

Aennathirah said...

Wahh..hebat kak shida..dah lebih 30..huhu..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

small matter dear, bak kata denaihati, hidup untuk memberi.. lagi bnyak kita beri lagi bnyak yg kita dapat.. itu dipanggil rezeki.. yang penting ikhlas kan dear.. tanda persahabatan.. dysha pun suka kumpul barang blogger bagi, buat kenangan :) terima kasih, dysha tak pakar tapi passion in doodle :)

Fatin Diana said...

tahniah kak Shida :D

kisah si dairy said...

seronok dapat hadiah dari blogger lain...

Unknown said...

tahniah shida..m3h dah dpt hadiah dr shida semalam..thanks yer..lum sempat updet lg.hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk..comel.

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Unknown said...

tahniah shida....

Unknown said...

cantik..tahniah shida :)

Unknown said...

ALHAMDULILLAH,ADA REZEKI LAGI NAMPAKNYA..:)

Unknown said...

untungnya shida.. tahniah yer :)

Sukma said...

bestnya Shida...tahniah....

jaakechik said...

tahniah shida!!

Zaza Iman said...

tahniah..seronok dapat hadiah ni =)

Unknown said...

Tahniah kak..murah sungguh rezeki akak. ^___^

Dayang Deno said...

tahniah kak shida!!!:)

Miss N™ said...

murah rezeki shida...

Unknown said...

seronoknyaaaa...kalau lah ada blogger nak bagi cik teha.. hehe..:)

Unknown said...

Tahniah kak ;D

mummyriena said...

tahniah shida :)

YANG UNIQUE™ said...

tahniah kak :)

Cikrosecute said...

comel hadiah tue...tahniah shida..

Unknown said...

tahniah.. =)

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE .. TAHNIAH AKAK .. UNTUNG :)

Cik Fie said...

tahniah kak :)