Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 30 April 2013

Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March

  Assalamualaikum, peace upon you.
 
Teruja sangat-sangat dapat Hadiah lagi dari Blogger Dysha sahhir ni, baru-baru ni shida dapat button badge and now hadiah top komen march pula. Terima kasih sangat-sangat dysha untuk hadiah ini :) lebih 30 hadiah shida dapat selama 2++ tahun shida berbloging. Belum campur hadiah doodle, sijil dan lain-lain. Rasa bersyukur shida diciptakan menjadi seorang blogger. Bukan lah blogger semata-mata tapi blogger yang membawa banyak perkara-perkara penting kepada umum. Terima sekali lagi, jom terjah blog comel dysha yang juga seorang pakar doodle yang teramat comel!! geram shida!!



25 Jari Ohsem:

Aenn Athirah said...

Wahh..hebat kak shida..dah lebih 30..huhu..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

small matter dear, bak kata denaihati, hidup untuk memberi.. lagi bnyak kita beri lagi bnyak yg kita dapat.. itu dipanggil rezeki.. yang penting ikhlas kan dear.. tanda persahabatan.. dysha pun suka kumpul barang blogger bagi, buat kenangan :) terima kasih, dysha tak pakar tapi passion in doodle :)

Dianaa said...

tahniah kak Shida :D

Siti Rohaida Yusof said...

seronok dapat hadiah dari blogger lain...

fairus mohamad noor said...

tahniah shida..m3h dah dpt hadiah dr shida semalam..thanks yer..lum sempat updet lg.hee

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk..comel.

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

Remy hazza said...

tahniah shida....

Diana Azis said...

cantik..tahniah shida :)

BUI JUNAIDI said...

ALHAMDULILLAH,ADA REZEKI LAGI NAMPAKNYA..:)

azizah :) said...

untungnya shida.. tahniah yer :)

Sukma Haron said...

bestnya Shida...tahniah....

jaakechik said...

tahniah shida!!

Zaza said...

tahniah..seronok dapat hadiah ni =)

Nurul Aini said...

Tahniah kak..murah sungguh rezeki akak. ^___^

deno said...

tahniah kak shida!!!:)

Cik Nur™ said...

murah rezeki shida...

Fatihah Nazri said...

seronoknyaaaa...kalau lah ada blogger nak bagi cik teha.. hehe..:)

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;D

mummyriena said...

tahniah shida :)

yanie j said...

tahniah kak :)

Che Rosliza Che Mat said...

comel hadiah tue...tahniah shida..

aisya said...

tahniah.. =)

dEdEQ dE wIshEs said...

COMELNYE .. TAHNIAH AKAK .. UNTUNG :)

Cik Fie said...

tahniah kak :)