Tuesday, 30 April 2013

Hadiah dari Blogger Dysha Sahhir | Top Komen March

  Assalamualaikum, peace upon you.
 
Teruja sangat-sangat dapat Hadiah lagi dari Blogger Dysha sahhir ni, baru-baru ni shida dapat button badge and now hadiah top komen march pula. Terima kasih sangat-sangat dysha untuk hadiah ini :) lebih 30 hadiah shida dapat selama 2++ tahun shida berbloging. Belum campur hadiah doodle, sijil dan lain-lain. Rasa bersyukur shida diciptakan menjadi seorang blogger. Bukan lah blogger semata-mata tapi blogger yang membawa banyak perkara-perkara penting kepada umum. Terima sekali lagi, jom terjah blog comel dysha yang juga seorang pakar doodle yang teramat comel!! geram shida!!



25 comments:

  1. Wahh..hebat kak shida..dah lebih 30..huhu..

    ReplyDelete
  2. small matter dear, bak kata denaihati, hidup untuk memberi.. lagi bnyak kita beri lagi bnyak yg kita dapat.. itu dipanggil rezeki.. yang penting ikhlas kan dear.. tanda persahabatan.. dysha pun suka kumpul barang blogger bagi, buat kenangan :) terima kasih, dysha tak pakar tapi passion in doodle :)

    ReplyDelete
  3. seronok dapat hadiah dari blogger lain...

    ReplyDelete
  4. tahniah shida..m3h dah dpt hadiah dr shida semalam..thanks yer..lum sempat updet lg.hee

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULILLAH,ADA REZEKI LAGI NAMPAKNYA..:)

    ReplyDelete
  6. untungnya shida.. tahniah yer :)

    ReplyDelete
  7. bestnya Shida...tahniah....

    ReplyDelete
  8. tahniah..seronok dapat hadiah ni =)

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak..murah sungguh rezeki akak. ^___^

    ReplyDelete
  10. seronoknyaaaa...kalau lah ada blogger nak bagi cik teha.. hehe..:)

    ReplyDelete
  11. comel hadiah tue...tahniah shida..

    ReplyDelete
  12. COMELNYE .. TAHNIAH AKAK .. UNTUNG :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.