Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira | Dunia sebenar Shida Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 25 April 2013

Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira

  Assalamualaikum, peace upon you.
Macam tak sangka dapat pula hadiah menang dari GA Emas Putih thanks dear! dan thanks juga pada blogger Aisyah Humaira selaku sponsor untuk GA Emas Putih, dapat shawl serba Pink ni tersenyum shida sebab tengah fikir nak pakai waktu bila pula, lagi-lagi shida bukan si pemakai shawl, shida pakai tudung syria tapi tak ada masalah mana tahu nak berubah angin kan :) boleh mencuba sesuatu yang baru. Siap dapat Name Card lagi cantik :) Jom terjah Blogger Aisyah Humaira ni :)



27 Jari Ohsem:

deno said...

tahniah kak shida!!!

Ezad Skytech said...

wahh...tahniah shida...sgt2 best kalau menang sesuatu dari GA ni kan...:D

ANa Ahmad said...

waa...tahniah :) hehe AA tak dapat2 lagi ni hadiah dari emas putih huhu top komenter
:D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

boleh buat selndang sangkut kat bahu dear..

Aenn Athirah said...

Nice..chantek..btw, congrats akak..

Zaza said...

wah tahniah shida =)

Wanie Zunidan said...

Wahh ! cantik . Tahniah (:

Normi Nieza said...

tahniah shida..:)

hazwan hairy said...

tahniah..

Sukma Haron said...

tahniah....rezeki tu..

DIARI SEDETIK LEBIH FARISHA said...

tahniah :)

Mia Liana said...

waaaaah.. congrats shida..

::Aja:: said...

amoii...emas putih kot.....syioknye klo dpt hdiah cmtu.huhuhu..

eh.hai..aja br follow blog syida ni..:)

aisyah humaira' said...

tahniah :)

nabila biela said...

bestnye akak..tahniah=)

jaakechik said...

TAHNIAH CIK SHIDA!

Nurul Aini said...

Wahh..tahniah ye kak..cantik.

Mimi Azirah said...

tahniah shida

Mrs Velentine said...

cantik tahniah shida

Seneorita Baharin said...

tahniah akak shida! chantek shawl tu :D

Remy hazza said...

tahniah shida......

azizah :) said...

cantik shida..leh bergaya pasni..hehe tahniah!

Azhafizah Md Nor said...

Congrats shida :)

deno said...

tahniah kak shida! cantik la....^^

deno said...

tahniah kak shida! cantik la....^^

aisya said...

tahniah.. =)

Cik Fie said...

tahniah ye :)