Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 25 April 2013

Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira

  Assalamualaikum, peace upon you.
Macam tak sangka dapat pula hadiah menang dari GA Emas Putih thanks dear! dan thanks juga pada blogger Aisyah Humaira selaku sponsor untuk GA Emas Putih, dapat shawl serba Pink ni tersenyum shida sebab tengah fikir nak pakai waktu bila pula, lagi-lagi shida bukan si pemakai shawl, shida pakai tudung syria tapi tak ada masalah mana tahu nak berubah angin kan :) boleh mencuba sesuatu yang baru. Siap dapat Name Card lagi cantik :) Jom terjah Blogger Aisyah Humaira ni :)



27 comments:

  1. wahh...tahniah shida...sgt2 best kalau menang sesuatu dari GA ni kan...:D

    ReplyDelete
  2. waa...tahniah :) hehe AA tak dapat2 lagi ni hadiah dari emas putih huhu top komenter
    :D

    ReplyDelete
  3. boleh buat selndang sangkut kat bahu dear..

    ReplyDelete
  4. Nice..chantek..btw, congrats akak..

    ReplyDelete
  5. amoii...emas putih kot.....syioknye klo dpt hdiah cmtu.huhuhu..

    eh.hai..aja br follow blog syida ni..:)

    ReplyDelete
  6. Wahh..tahniah ye kak..cantik.

    ReplyDelete
  7. tahniah akak shida! chantek shawl tu :D

    ReplyDelete
  8. cantik shida..leh bergaya pasni..hehe tahniah!

    ReplyDelete
  9. tahniah kak shida! cantik la....^^

    ReplyDelete
  10. tahniah kak shida! cantik la....^^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.