Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira | Dunia sebenar Shida Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 25 April 2013

Hadiah dari GA Emas Putih | Thanks Blogger Aisyah Humaira

  Assalamualaikum, peace upon you.
Macam tak sangka dapat pula hadiah menang dari GA Emas Putih thanks dear! dan thanks juga pada blogger Aisyah Humaira selaku sponsor untuk GA Emas Putih, dapat shawl serba Pink ni tersenyum shida sebab tengah fikir nak pakai waktu bila pula, lagi-lagi shida bukan si pemakai shawl, shida pakai tudung syria tapi tak ada masalah mana tahu nak berubah angin kan :) boleh mencuba sesuatu yang baru. Siap dapat Name Card lagi cantik :) Jom terjah Blogger Aisyah Humaira ni :)



27 Jari Ohsem:

Dayang Deno said...

tahniah kak shida!!!

Ezad Skytech said...

wahh...tahniah shida...sgt2 best kalau menang sesuatu dari GA ni kan...:D

Unknown said...

waa...tahniah :) hehe AA tak dapat2 lagi ni hadiah dari emas putih huhu top komenter
:D

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

boleh buat selndang sangkut kat bahu dear..

Aennathirah said...

Nice..chantek..btw, congrats akak..

Zaza Iman said...

wah tahniah shida =)

Syazwani Zunidan said...

Wahh ! cantik . Tahniah (:

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

hazwan hairy said...

tahniah..

Sukma said...

tahniah....rezeki tu..

diari farisha said...

tahniah :)

Mia Liana said...

waaaaah.. congrats shida..

::Aja:: said...

amoii...emas putih kot.....syioknye klo dpt hdiah cmtu.huhuhu..

eh.hai..aja br follow blog syida ni..:)

aisyah humaira' said...

tahniah :)

nabila biela said...

bestnye akak..tahniah=)

jaakechik said...

TAHNIAH CIK SHIDA!

Nur Nainis said...

Wahh..tahniah ye kak..cantik.

Mimie said...

tahniah shida

Mrs Velentine said...

cantik tahniah shida

Unknown said...

tahniah akak shida! chantek shawl tu :D

Unknown said...

tahniah shida......

Unknown said...

cantik shida..leh bergaya pasni..hehe tahniah!

Azhafizah MN said...

Congrats shida :)

Dayang Deno said...

tahniah kak shida! cantik la....^^

Dayang Deno said...

tahniah kak shida! cantik la....^^

Unknown said...

tahniah.. =)

Cik Fie said...

tahniah ye :)