Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 9 April 2013

Hadiah superb pink! dari Blogger Azhafizah.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
thanks fiza love u lah!!
lepas ni bolehlah online dalam gelap tanpa masalah heheee ^_^
Terima Kasih tak terhingga buat blogger Azhafizah.com sebab beri shida hadiah superb pink ni! minggu lepas lagi shida dapat hadiah dari blogger fiza ni. Hadiah sempena Fans of the week dekat Fanpage Azhafizah.com, tak sangka pula boleh tercalon dan menjadi fans of the week kan. Fiza kata "enjoy the gift" fiza memang enjoy habis tau! shida memang dah lama nak beli lampu meja dari sehari hari nak beli sampai lah fiza yang hadiahkan. Memang terkejut, alhamdulillah rezeki shida. Thanks sangat-sangat fiza! bagi kawan-kawan yang belum kenal dengan blogger azhafizah seorang pakar vector yang superb! mehh terjah blog fiza www.azhafizah.com. Thanks again fiza :)


47 comments:

  1. wah, comelnya gift ni...bkenan tgk..hehe

    ReplyDelete
  2. so sweet.. lamp stand pink..

    ReplyDelete
  3. alahaiii , comelnyeee , geram kejap -_-

    ReplyDelete
  4. untungla..syirah pakai lampu kalimantan jer..hahaha

    ReplyDelete
  5. wah... cantiknyanya.. jeles ok..

    ReplyDelete
  6. wah cantik!! tahniah kak shida!!!

    ReplyDelete
  7. omeynya kak..pink tu...nak ugak!!

    ReplyDelete
  8. cantiknya... tahniah ya shida..

    ReplyDelete
  9. wah pink..jelesnya hhehe..done samsung pink dear :)

    ReplyDelete
  10. argh..yui lak geram sbb tgk pink...waa...

    tahniah yunk..

    ReplyDelete
  11. jeles ok! hahaha serius cantik giler pink!

    ReplyDelete
  12. Comelnyaaaaaaaa! ;) Tahniah kak ^_^

    ReplyDelete
  13. Wahh...tahniah2...pinjam sat...hehe :)

    ReplyDelete
  14. wahhh...pink kaler tu...sgt2 bertuah..:D

    ReplyDelete
  15. comel macam fiza jgak kan..hihi

    ReplyDelete
  16. comeeeeeiiiiii nyaa ~ nak jugak~

    ReplyDelete
  17. comel macam fizaa jugak,..hehe

    ReplyDelete
  18. Asalkan pink, mmg omeiii! hehe

    ReplyDelete
  19. wasalam.. auww sangat2 comel cute gitu.. semangat sikit nak online dikala malam eh? hehe.. Tahniah shida.. :)

    ReplyDelete
  20. WOW..UNTUNG LA SHIDA..
    CANTIK BETUL HADIAH DIA,TULISAN DEKAT KAD PUN CANTIK..

    ReplyDelete
  21. wahhh chantekkkk sgt3!! :D kaler pink gitu, ^_____^

    ReplyDelete
  22. wahhh chantekkkk sgt3!! :D kaler pink gitu, ^_____^

    ReplyDelete
  23. best la kaler pink. suka suka :) tahniah shida

    ReplyDelete
  24. cantik jerh tulisan dia..mmg pinky heheee..

    ReplyDelete
  25. comelnye hadiah ni....serba pink...^^

    ReplyDelete
  26. Comel sgt hadiah tu dear..Bertuah Shida ^_^

    ReplyDelete
  27. Pink sgt.. comel2.. akk suka biru kn?? Boleh la mula berjinak2 dgn warna pink!! :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.