Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 2 April 2013

Hadiah Top Komen dari blogger Cci | ccicutedollylicious.blogspot.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Top Komen dari blogger Cci | ccicutedollylicious.blogspot.com
Seronok shida dapat Hadiah dari Blogger pakar doodle dan design ni, blogger cci siapa yang tak kenal kan? nama dia tak asing lagi dengan design dan doodle yang cute miut tu! serius! shida pun terpegun tengoknya. Walaupun shida boleh mendesign tapi shida design yang dah tersedia ada bukan handmade. Nak buat sendiri tangan belum lembut lagi, masih keras macam batu huhu. Apa-apa pun thanks banyak-banyak kak Cci atas penghargaan ini. Yang shida dapat ni Top Komen Februari :) Ohya baru tengok blog kak Cci, top komen March masih terselit shida radzuan, alhamdulillah :)



29 comments:

  1. eh..eh.. ade entry tuk akak.. ehehe.. ma ceh gak sudi n x jemu komen di blog akak.. walaupun akak da jrg BW ke blog shida.. rindu woo cam dedulu. ngee.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum syida. taniah dear :)

    ReplyDelete
  3. cutenya hadiah shida dpt..tahniah tau

    ReplyDelete
  4. tahniah shida.. comey kak cci punya doodle!

    ReplyDelete
  5. hehe..tahniah kak..Saya pun baru je dapat tadi. Saya punya jenis melentang..hihi.

    ReplyDelete
  6. cantik bookmarks tu sida..doodle emo..huuuu..

    ReplyDelete
  7. tahniah kak shida! deno pun dpaat tapi belum sampai lagi... hihi^^

    ReplyDelete
  8. alololo, cumilnya. geram tengok tau

    ReplyDelete
  9. wah, untungnya dapat daripda blogger terkenal ini...

    ReplyDelete
  10. cantik hadiah tue..cci blog kawai..hehe

    ReplyDelete
  11. Wah dpt hadiah dari kak cci lagi yer. =D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.