Hadiah Top Komen dari blogger Cci | ccicutedollylicious.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Hadiah Top Komen dari blogger Cci | ccicutedollylicious.blogspot.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 2 April 2013

Hadiah Top Komen dari blogger Cci | ccicutedollylicious.blogspot.com

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Top Komen dari blogger Cci | ccicutedollylicious.blogspot.com
Seronok shida dapat Hadiah dari Blogger pakar doodle dan design ni, blogger cci siapa yang tak kenal kan? nama dia tak asing lagi dengan design dan doodle yang cute miut tu! serius! shida pun terpegun tengoknya. Walaupun shida boleh mendesign tapi shida design yang dah tersedia ada bukan handmade. Nak buat sendiri tangan belum lembut lagi, masih keras macam batu huhu. Apa-apa pun thanks banyak-banyak kak Cci atas penghargaan ini. Yang shida dapat ni Top Komen Februari :) Ohya baru tengok blog kak Cci, top komen March masih terselit shida radzuan, alhamdulillah :)



29 Jari Ohsem:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

kan comel.. dysha pun tersenarai jugak

Miss N™ said...

comel..tahniah shida.. :)

Unknown said...

comell..

Unknown said...

Tahniah :D

cci said...

eh..eh.. ade entry tuk akak.. ehehe.. ma ceh gak sudi n x jemu komen di blog akak.. walaupun akak da jrg BW ke blog shida.. rindu woo cam dedulu. ngee.. ^_^

Cik Nor said...

tahniah...

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololooo..comel sgt.

Sukma said...

kiut doodle tu...

phat said...

tahniah shida

laskar pelangi said...

waaaaaa..tahniah shida :)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum syida. taniah dear :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cutenya hadiah shida dpt..tahniah tau

Izza Sakura said...

Tahniah kak

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

cutenyer...bestnyer dia dapat hadiah...

Unknown said...

tahniah shida.. comey kak cci punya doodle!

Solehah Shamsuddin said...

comelnya hadiah dari CCI tu :)

Unknown said...

hehe..tahniah kak..Saya pun baru je dapat tadi. Saya punya jenis melentang..hihi.

cik lisa said...

wah taniah yer, hehe

mummyriena said...

cunn lah!.. :)

patriq said...

cantik bookmarks tu sida..doodle emo..huuuu..

Unknown said...

Tahniah kak shida ;D

Unknown said...

comelll! tahniah.. =)

Dayang Deno said...

tahniah kak shida! deno pun dpaat tapi belum sampai lagi... hihi^^

Aimacomel said...

alololo, cumilnya. geram tengok tau

jaakechik said...

tahniah shida!

Unknown said...

wah, untungnya dapat daripda blogger terkenal ini...

Mrs Velentine said...

cantik hadiah tue..cci blog kawai..hehe

Unknown said...

Wah dpt hadiah dari kak cci lagi yer. =D

Cik Fie said...

tahniah3 :)