Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 29 April 2013

HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY

  Assalamualaikum, peace upon you.
Happy Birthday Husna Yang Ke 2 tahun

Gambar di atas tu diantara gambar-gambar yang paling cute shida rasa, tapi semuanya cute habiss sebenarnya nak buat semua tak cukup page so shida pilih 4 yang paling comel, clever, pretty dan sweet :) Happy Birthday Husna sayang :) Nanti cakap kat mama nak hadiah yang paling besaaarr sekali tau. Kak Yana tolong baca kan untuk husna tau wajib hehee! Bagi yang nak join Giveaway ini masih sempat klik banner! Pelbagai hadiah menanti (barangan baby & lain-lain) 30.4.2013 tamat!


14 comments:

  1. ANAK BUAH SHIDA KER NI...SELAMAT HARI LAHIR BUAT DIA..:)

    ReplyDelete
  2. comelnya baby ni!

    gudluck shida.

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen ye shida...gud luck!!

    ReplyDelete
  4. Comel!!! >_____< Semoga berjaya ye kak. ^___^

    ReplyDelete
  5. comel! happy birthday juga buat husna :)

    ReplyDelete
  6. comelnye.. hehe

    good luck ye.. =)

    ReplyDelete
  7. tima kasih kerana sudi support http://sofiyahasya.blogspot.com..tima kasih kerana join GA ini...good luck dear....

    ReplyDelete
  8. dari GA yang sama :)

    http://www.cikfie.com/2013/04/husna-2nd-bezday-giveaway.html

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.