HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY | Dunia sebenar Shida HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 April 2013

HUSNA 2ND BEZDAY GIVEAWAY

  Assalamualaikum, peace upon you.
Happy Birthday Husna Yang Ke 2 tahun

Gambar di atas tu diantara gambar-gambar yang paling cute shida rasa, tapi semuanya cute habiss sebenarnya nak buat semua tak cukup page so shida pilih 4 yang paling comel, clever, pretty dan sweet :) Happy Birthday Husna sayang :) Nanti cakap kat mama nak hadiah yang paling besaaarr sekali tau. Kak Yana tolong baca kan untuk husna tau wajib hehee! Bagi yang nak join Giveaway ini masih sempat klik banner! Pelbagai hadiah menanti (barangan baby & lain-lain) 30.4.2013 tamat!


14 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

Normi Nieza said...

gud luck shida..:)

Remy hazza said...

comel nyer.....

BUI JUNAIDI said...

ANAK BUAH SHIDA KER NI...SELAMAT HARI LAHIR BUAT DIA..:)

azizah :) said...

comelnya baby ni!

gudluck shida.

Sukma Haron said...

good luck Shida...

jaakechik said...

selamat bersegmen ye shida...gud luck!!

Nurul Aini said...

Comel!!! >_____< Semoga berjaya ye kak. ^___^

deno said...

comel! happy birthday juga buat husna :)

Che Rosliza Che Mat said...

good luck shida...

aisya said...

comelnye.. hehe

good luck ye.. =)

shahdiana said...

tima kasih kerana sudi support http://sofiyahasya.blogspot.com..tima kasih kerana join GA ini...good luck dear....

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK :)

Cik Fie said...

dari GA yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/04/husna-2nd-bezday-giveaway.html