kenapa conteng dinding sayang :) | Dunia sebenar Shida kenapa conteng dinding sayang :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 27 April 2013

kenapa conteng dinding sayang :)

  Assalamualaikum, peace upon you
Hairan shida selama duduk rumah tak pernah anak buah shida yang sorang ni buat perangai conteng dinding, hari ni pecah rekod dia conteng juga dinding. Semalam nak jadi cerita kami adik beradik dengan anak buah yang lain duduk ramai-ramai kat sofa kami gabungkan sofa 3 dengan sofa 2 duduk ramai-ramai dalam tu tengok tv cerita best semalam resident evil dengan cerita hantu. Elok anak buah shida yang sorang lagi ni nak duduk dah tak ada space..kesian pula dia siap kena bahan lagi hahaaa..adik-adik shida memang suka mengusik dorang. Dia pun merajuk see baru 5tahun dah pandai merajuk bagai, terasa la kot. Dia duduk dalam bilik shida sorang-sorang ralek selak-selak buku princess dia, dah lama tu tengok dia senyap je dan rupa-rupanya dia tertidur tengok dinding.. tu diaaaa dia dah conteng. Dia pandai pula conteng dinding side katil adik shida tidur hahaaa.. pagi tadi tanya dia tak mengaku hehee.. rasa nak tergelak tengok perangai dia. Habis tiga-tiga anak buah shida pandai conteng dinding pening dah kepala umi (nenek a.k.a mak shida) dorang heheee :)



20 Jari Ohsem:

Khalilah MNor said...

Comel je anak buah sampai tertido tengok hasil seni kat dinding... :)

Harith Iskandar said...

alaaa sikit jer tuuuu ehehehe :) blom buat matahari lg..awan lagi..orang2 lg :)

azizah :) said...

hehe budak2 mmg gitu shida.. pening la kepala nenek camni..hee

Mas Zull said...

assalamualaikum shida....budak2 mmg suka conteng2 mcm ni...;)

Azhafizah Md Nor said...

pasni kene sorok pelbagai alat tulis la kan..hehe..takpe,,leh cat semula kan :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Shida..biasa la budak2.Klu shida tgk umah adik k.atie....lg teruk!semua dinding dah kena conteng..kreatif betui..mama depa yg naik hangin.....hikhikhik

trah zain said...

sama la dgn adik saya tu shida,,haha

mujadafewa.my said...

tak sabar nak dapat a la tu,, :D

Sherlyanna angiela Martin said...

Haha.. Budak2 memang macam tu, tapi saya sedikit kagum sbb dia orang ni ada imaginasi sendiri..
Haha..
Kak Shida tak bagi mereka melukis di buku? Adik saya pun dulu menconteng. Sekarang bagi tempat utk dia lukis dah ok dah.. Hehe

Nurul Aini said...

hehehe..comel je..Pandai dia merajuk ye.

Ain Zulaikha said...

haaa nak kena babab ni conteng dinding... takpe.. masa ain kecik pun ain suka conteng2 dinding gak.. sampai la ni ain masih lagi menconteng hehehe

Normi Nieza said...

kreatif tu shida..:)

deno said...

alahai... anak buah dneo pun selalu buat art kat dinding...^^

Si Matatajam said...

Ha ha ha ni mesti nak tunjuk talent memasing ni..

Nory Zoulkefle said...

biasanya budak2 yang suka conteng dinding ni, seorang yang kreatif...hehehe

Sukma Haron said...

dia lepaskan perasaan nie...

aisya said...

hasil seni tu.. hehe

jaakechik said...

anak jaa si fikri ni, so far tak gheti lagi nak conteng dinding, tp sikit lagi x tahu laa... skrg dia suka conteng buku jer dulu....hehehehee...

dEdEQ dE wIshEs said...

HEHEHE .. ADE BAKAT .. NNTI BESAR JD DESIGNER . EH .. HAHA

Cik Fie said...

saya pon kecik2 suka sangat conteng dinding . hahaha :)