Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 7 April 2013

Keputusan Penuh ABPBH 2012 | Anugerah Bintang Popular 2012 | Shaheizy Sam Bintang Paling Popular 2012

  Assalammualaikum, peace upon you.

Artis Baru Lelaki Popular : Aiman Hakim Ridza

Artis Baru Wanita Popular : Wawa Zainal

Artis Duo/Berkumpulan Popular : Black dan Malique

Penyanyi Lelaki Popular : Hafiz

Penyanyi Wanita Popular : Shila Hamzah

Pelakon TV Lelaki Popular : Aaron aziz

Pelakon TV Wanita Popular : Nabila Huda

Pelakon Filem Lelaki Popular : Shaheizy Sam

Pelakon Filem Wanita Popular : Yana Samsudin

Artis Komedi Lelaki Popular : Zizan Razak

Artis Komedi Wanita Popular : Didie Alias

Pengacara TV Lelaki Popular : Dato Aznil Hj Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular : Farah Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular : Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular : Farah Fauzana


Anugerah Bintang Paling Popular Bintang Harian 2012


24 comments:

  1. Hebat la SAM, rampas balik anugerah tu. almost 80K yg undi beliau. hebat hebat. tahniah utk beliau

    ReplyDelete
  2. kemenangan yg tak di jangkakan...
    tahniah sam...

    ReplyDelete
  3. dapat tengok sekerat je td..huhu..oh sam menang lg, kalah aaron aziz eyh..

    ReplyDelete
  4. tak xpect langsung sam.. ingatkn zizan

    ReplyDelete
  5. thniah...memang suspect sam menang..

    ReplyDelete
  6. terbaik la sam! dia menang pon xde org nak pertikaikan sebab dia mmg hebat!

    ReplyDelete
  7. tahniah sam dan tahniah jugak pemenang lain..

    p/s: tumpang kete Sam boleh? *bajet dia baca la komen ni?*

    ReplyDelete
  8. sam juga yg menang.. deno ingatkan zizang.. hehe

    ReplyDelete
  9. SAM memang layak sangat2 menang.. aida minat dia. euwww :P

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk pemenang... Suka sgt Sam menang..

    ReplyDelete
  11. sam menang tapi kereta kena curi..heheh..nasib baik jumpa balik

    ReplyDelete
  12. sam menang tapi kereta kena curi..heheh..nasib baik jumpa balik

    ReplyDelete
  13. tahniah buat yang menang tu :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.