Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 16 April 2013

Kesetiaan pengguna sentiasa diutamakan, terima kasih Nuffnang! love Nuffnang!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, Nuffnang sudah pun kembalikan status sebenar dan earning BE yang telah hilang tu, siap tambahan RM1++ lagi. Bersyukur sangat-sangat kesetiaan ini masih dihargai. Kemungkinan ada kesilapan bahagian teknikal yang sering berlaku sekali sekala tu dorang nak upgrade apa-apa dalam akaun nuffnang tersebut. Semalam sebaik saja shida tengok nuffnang shida bermasalah, terus shida hantar ticket bertanya kepada mereka. tak sampai 24 jam juga dorang dah balas ticket tersebut. Seperti yang dijanjikan dalam tempoh 24 jam juga mereka berusaha untuk selesaikan masalah yang shida hadapi. Tadi pagi sebelum pergi driving class shida semak akaun masih sama. Balik dari driving class tadi alhamdulillah semua go back to normal. Terima kasih Nuffnang sekali lagi dengan perasaan yang gembira terus update survey dengan harapan nak CPUV lagi hehee :p Cara nak update survey dan hantar ticket boleh rujuk sini :)


22 comments:

  1. Alhamdulillah dapat balik earning tu kak ;)

    ReplyDelete
  2. nuffnang memang selalu camtu,kadang-kadang tak betul. kita ni kenalah rajin hantar ticket. :D

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah..dah blh cashout..:)

    ReplyDelete
  4. nasib baik back to normal...

    ReplyDelete
  5. hehe BE solehah non hado, org yg klik terlalu ramai.nth spela ske bg earning pada solehah tu...

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah :) setialah pada yg satu.. hehe :D dah lama tak main Churpie ngan Says :/

    ReplyDelete
  7. tambah sayang nuffnang pada dia!! :) tahniah !! dan syukur

    ReplyDelete
  8. Alhamdulilah nasib baik nuffnang reply dgn cepatnya...

    ReplyDelete
  9. yeay,, mesti hapy jek shida kan.. behaa x reti pon nuffnang2 ni..huhu

    ReplyDelete
  10. baru beberapa hari lepas, saya terbaca pasal ni juga..memang nuffnang ada problem kot. Nasib baik..Alhamdulillah. ^___^

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. rezeki..

    hehe

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah....
    selesai jugak.. :)

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah..nasiblah dapat balik..

    ReplyDelete
  14. jaa nya enaring dah cukup RM50 insya ALLAH HUJUNG BULAN NI NAK CASH OUT KOT...HEHEHE,,

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah incik nuffnang dh settle kn masalah akk erk. ^____^

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.