Kesetiaan pengguna sentiasa diutamakan, terima kasih Nuffnang! love Nuffnang! | Dunia sebenar Shida Kesetiaan pengguna sentiasa diutamakan, terima kasih Nuffnang! love Nuffnang!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 16 April 2013

Kesetiaan pengguna sentiasa diutamakan, terima kasih Nuffnang! love Nuffnang!

  Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, Nuffnang sudah pun kembalikan status sebenar dan earning BE yang telah hilang tu, siap tambahan RM1++ lagi. Bersyukur sangat-sangat kesetiaan ini masih dihargai. Kemungkinan ada kesilapan bahagian teknikal yang sering berlaku sekali sekala tu dorang nak upgrade apa-apa dalam akaun nuffnang tersebut. Semalam sebaik saja shida tengok nuffnang shida bermasalah, terus shida hantar ticket bertanya kepada mereka. tak sampai 24 jam juga dorang dah balas ticket tersebut. Seperti yang dijanjikan dalam tempoh 24 jam juga mereka berusaha untuk selesaikan masalah yang shida hadapi. Tadi pagi sebelum pergi driving class shida semak akaun masih sama. Balik dari driving class tadi alhamdulillah semua go back to normal. Terima kasih Nuffnang sekali lagi dengan perasaan yang gembira terus update survey dengan harapan nak CPUV lagi hehee :p Cara nak update survey dan hantar ticket boleh rujuk sini :)


22 Jari Ohsem:

nuyui a.k.a miss YUI said...

akhrnya..

Sally Yatiey said...

Alhamdulillah dapat balik earning tu kak ;)

LdyNisa said...

nuffnang memang selalu camtu,kadang-kadang tak betul. kita ni kenalah rajin hantar ticket. :D

Normi Nieza said...

alhamdulilah..dah blh cashout..:)

Sukma Haron said...

nasib baik back to normal...

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

murah rezeki ;)

Mrs Velentine said...

alhamdulillah dapat juga yea

Solehah Shamsuddin said...

hehe BE solehah non hado, org yg klik terlalu ramai.nth spela ske bg earning pada solehah tu...

AinNawwar said...

alhamdulillah.

Haruno Hana 하나 said...

alhamdulillah :) setialah pada yg satu.. hehe :D dah lama tak main Churpie ngan Says :/

Innanie | Ariffin said...

tambah sayang nuffnang pada dia!! :) tahniah !! dan syukur

azizah :) said...

Alhamdulilah nasib baik nuffnang reply dgn cepatnya...

Bee Haa said...

yeay,, mesti hapy jek shida kan.. behaa x reti pon nuffnang2 ni..huhu

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

sib baik dapt balik

Nurul Aini said...

baru beberapa hari lepas, saya terbaca pasal ni juga..memang nuffnang ada problem kot. Nasib baik..Alhamdulillah. ^___^

ANa Ahmad said...

suka nuffnang.... :)

aisya said...

alhamdulillah.. rezeki..

hehe

Cik Nur™ said...

alhamdulillah....
selesai jugak.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Alhamdulillah..nasiblah dapat balik..

jaakechik said...

jaa nya enaring dah cukup RM50 insya ALLAH HUJUNG BULAN NI NAK CASH OUT KOT...HEHEHE,,

Ez Bil said...

Alhamdulillah incik nuffnang dh settle kn masalah akk erk. ^____^

Cik Fie said...

suka sangat nuffnag ni :)