Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 13 April 2013

Kingston Lee | Anak pertama Lee Chong Wei dan Wong Mew Choo

  Assalamualaikum, peace upon you.
Nama : Kingston Lee
Hospital : Gleneagle, KL
Berat Bayi : 3.5 kg
Masa Lahir : 2.30 petang
Tarikh Lahir : 12 april 2013


17 comments:

  1. tahnia pada dia..sihat nampak baby kan.

    ReplyDelete
  2. Baby tu mukanya merah.mesti nt besar putih macam LCW dan WMC

    ReplyDelete
  3. baru rasa dia kawen kan.. tgk2 dah beranak dah.. tahniah datuk

    ReplyDelete
  4. cutenya baby..
    he looks alike...

    ReplyDelete
  5. Tahniah..
    mesti ramai yg berharap Kingston ni dah besar nanti hebat mcm ayah dia kan..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dato'. Lepas ni kene lebih gigih dlm mendapatkan piala!!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.