Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 14 April 2013

Mereka Memang Sempoi dari Fanpage | 3 Blog Tambahan dalam Bloglist Shida

  Assalammualaikum, peace upon you.
terbaiklah mereka 3 diatas ni shida masukkan mereka dalam bloglist selamanya, 2 orang dah masuk dalam top komen bulanan shida, jika berterusan hingga hujung bulan ni dapatlah habuan. Sebagai tanda terima kasih dan penghargaan kerana sudi jengah blog shida tiap hari. Terima Kasih sangat-sangat, sayang ketat-ketat :)


dan mereka pula yang memang sempoi, semuanya dari fanpage



tahniah buat semua, jom blogwalking, mereka ni sempoi :)

30 comments:

  1. terima kasih shida..terharunya....:(

    ReplyDelete
  2. wa..tahniah2... :)
    lama tak blogwaking sini dan terjah blog kak shida, maaf atas kesibukan yang tak dapat di elak selama beberapa hari ini :)

    Insyallah AA akan cuba terjah sini mulai hari ini

    ReplyDelete
  3. wahhhh tahniah ya.. pada semua yang tersenarai di atas tu...

    ReplyDelete
  4. wahh...ada jugak link blo nick...ingat dah tak sempat semalam..uhu...tq akak..:)

    ReplyDelete
  5. ehh kita adalah ;) hehe Ty kak ! Jom Blogwalking :D

    ReplyDelete
  6. wink2.. agak pntas juga..huhu terima kasih shidah..:) nak terjah semua

    ReplyDelete
  7. wahh .. terima kasih kak shida ...

    ReplyDelete
  8. tahniah...
    semuanya sempoi2 belaka...

    ReplyDelete
  9. Wahh tahniah utk yg tersenarai, memang sempooiii ^_____^

    ReplyDelete
  10. aida sokmo terlepas nak join.. huk3. tahniah pada yang terpilih anda memang ohsem :) hehe.

    ReplyDelete
  11. hehe thanks kak shida. termasuk juga solehah :)

    ReplyDelete
  12. terima kasih berbanyak Shida...hujung minggu yang sibuk hari ini baru tgk kat blog Shida akak terpilih....jom blogwalking.....

    ReplyDelete
  13. tahniah! bertambah la kawan dlm bloglist shida :)

    ReplyDelete
  14. alahai..nieza terlambat...tak dapat masuk lam list T-T

    ReplyDelete
  15. tahniah buat mereka semua. bertuah mereka!

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.