Mini GA 2 | Dunia sebenar Shida Mini GA 2

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 22 April 2013

Mini GA 2

  Assalammualaikum, peace upon you.
First time join GA dari Kak Syiela, wahh sejak-sejak aktif dalam dunia bisness online dah semakin sibuk shida nampak akak sekarang, semoga berjaya tau kak dalam dunia bisness online ni. Teringin nak guna Bedak Arab tu! macam superb tu yang join GA akak, tapi menang tak menang belakang kira yang penting support! Good Luck semua peserta, kalau nak join boleh tekan banner atas yang cunn habiss tu! sempat lagi tarikh tutup 27 apr 2013 pakat join semua!!