Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 16 April 2013

Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang

  Assalammualaikum, peace upon you.
"kalau dalam 24 jam masih tak ok lagi kena hantar lagi tiket! aduihh tension juga macam ni"

kalau sampai sebulan tak ok shida nak tamatkan kesetiaan ini :(


19 comments:

  1. sabar kak, mesti ada jalan penyelesaiannyer , hehe

    ReplyDelete
  2. sabar..
    tggu sehari dua lagi..

    Nur dulu mcmm ni gak...

    ReplyDelete
  3. Jangan putus asa ye... Harap semua ok :)

    ReplyDelete
  4. dah lama ke shida? alahai..banyak tak?

    ReplyDelete
  5. Nuffnang reply memang cepat...sabar tunggu......

    ReplyDelete
  6. moga shida dpt blk duit yg hilang tu..insyaAllah

    ReplyDelete
  7. mesti banyak kan? kalau rezeki , mesti dapat balik punya :)

    ReplyDelete
  8. alala jangan la sampai tamatkan kesetiaan tu..banyak dah nuffnang tu berjasa..hee

    ReplyDelete
  9. hehe..tapi masih setia kan kak..Nasib baik cepat selesai.

    ReplyDelete
  10. nasib baik dah settle kan.. =)

    ReplyDelete
  11. Nasib baik dapat diselesaikan dah..

    ReplyDelete
  12. Hihihi.. pulun hantar lagi kak if ada masalah lagi.. :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.