Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang | Dunia sebenar Shida Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 16 April 2013

Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang

  Assalammualaikum, peace upon you.
"kalau dalam 24 jam masih tak ok lagi kena hantar lagi tiket! aduihh tension juga macam ni"

kalau sampai sebulan tak ok shida nak tamatkan kesetiaan ini :(


19 Jari Ohsem:

sa mic said...

sabar kak, mesti ada jalan penyelesaiannyer , hehe

Cik Nur™ said...

sabar..
tggu sehari dua lagi..

Nur dulu mcmm ni gak...

ANa Ahmad said...

memang dugaan betul ni

Khalilah said...

Jangan putus asa ye... Harap semua ok :)

Nieyxzha Hassan said...

dah lama ke shida? alahai..banyak tak?

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

sabar k...nanti mesti ok tu...

Sukma Haron said...

Nuffnang reply memang cepat...sabar tunggu......

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk t cmne..

Normi Nieza said...

moga shida dpt blk duit yg hilang tu..insyaAllah

Cik Tia said...

mesti banyak kan? kalau rezeki , mesti dapat balik punya :)

Sally Yatiey said...

Sabar ye kak shida ;)

Mrs Velentine said...

masalah dah selesai kan

azizah :) said...

alala jangan la sampai tamatkan kesetiaan tu..banyak dah nuffnang tu berjasa..hee

Nurul Aini said...

hehe..tapi masih setia kan kak..Nasib baik cepat selesai.

aisya said...

nasib baik dah settle kan.. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nasib baik dapat diselesaikan dah..

jaakechik said...

mujur dah settle yer...

Ez Bil said...

Hihihi.. pulun hantar lagi kak if ada masalah lagi.. :))

Cik Fie said...

sabar ye kak :)