Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang | Dunia sebenar Shida Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Tuesday, 16 April 2013

Nuffnang dah reply ticket shida tentang status dan earning yang hilang

  Assalammualaikum, peace upon you.
"kalau dalam 24 jam masih tak ok lagi kena hantar lagi tiket! aduihh tension juga macam ni"

kalau sampai sebulan tak ok shida nak tamatkan kesetiaan ini :(


19 Jari Ohsem:

cik lisa said...

sabar kak, mesti ada jalan penyelesaiannyer , hehe

Miss N™ said...

sabar..
tggu sehari dua lagi..

Nur dulu mcmm ni gak...

Unknown said...

memang dugaan betul ni

Khalilah said...

Jangan putus asa ye... Harap semua ok :)

Unknown said...

dah lama ke shida? alahai..banyak tak?

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

sabar k...nanti mesti ok tu...

Sukma said...

Nuffnang reply memang cepat...sabar tunggu......

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk t cmne..

Cik Nor said...

moga shida dpt blk duit yg hilang tu..insyaAllah

Unknown said...

mesti banyak kan? kalau rezeki , mesti dapat balik punya :)

Unknown said...

Sabar ye kak shida ;)

Mrs Velentine said...

masalah dah selesai kan

Unknown said...

alala jangan la sampai tamatkan kesetiaan tu..banyak dah nuffnang tu berjasa..hee

Nur Nainis said...

hehe..tapi masih setia kan kak..Nasib baik cepat selesai.

Unknown said...

nasib baik dah settle kan.. =)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Nasib baik dapat diselesaikan dah..

jaakechik said...

mujur dah settle yer...

Unknown said...

Hihihi.. pulun hantar lagi kak if ada masalah lagi.. :))

Cik Fie said...

sabar ye kak :)