Ole-ole Langkawi dari Cikgu Fizi | Buku Formula Rahsia dari CF | Dunia sebenar Shida Ole-ole Langkawi dari Cikgu Fizi | Buku Formula Rahsia dari CF

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 11 April 2013

Ole-ole Langkawi dari Cikgu Fizi | Buku Formula Rahsia dari CF

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Cikgu Fizi, shida menang dalam Top Referrel tak silap siap dapat box kecil yang sangat-sangat cute lagi. Thanks Cikgu :) jasa mu dikenang sampai bila-bila. Cikgu banyak juga bantu shida walau pun baru je kenal-kenal dengan cikgu Fizi ni. Apa-apa pun shida harap cikgu berjaya dalam apa jua urusan atau bidang yang cikgu tengah usahakan tu amin :)
Bagi adik-adik yang masih belajar atau cikgu-cikgu diluar sana yang inginkan buku panduan dari Cikgu Fizi boleh dapatkan Buku Formula Rahsia dari Cikgu Fizi yang diterbitkan sendiri oleh Cikgu Fizi. Jika berminat boleh hubungi terus Cikgu Fizi 011-15657522 atau email cikgufizi@gmail.com thanks :)



17 Jari Ohsem:

Farah Waheda Wahid said...

wah...congrats shida...Farah tumpang happy...

*dah wish ke si dia?

JaSSNaNi said...

nak kotak harta karun tu.. comelnyeeeee..

Sally Yatiey said...

Wahhh..Tahniah kak ^_^

azizah :) said...

cantiknya kotak tu... tahniah shida!

Cik Nur™ said...

tahniah shida.. :)

Hafizah Alsa said...

tahniah shida. untung ler

Diyana Hani said...

tahiah kak..wah...bestnya..dpt hadiah

deno said...

wah besttt!

deno said...

wah besttt!

shahdiana said...

best shida dapat hadiah buku formula..lepas ni makin berjaya la shida...good luck kak yana ucapkan ye...

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

IntaNBerliaN said...

box tu cantik! :-)

aisya said...

cantiknye box tu.. =)

Seneorita Baharin said...

chomel box 2! tahniah kak shida! ^___^

Mrs Velentine said...

cantiknya hadiah tahniah shida

Ez Bil said...

Comel hadiah yg akk dpt tu. Tahniah!! :))

Cik Fie said...

cikgu fizi terbaik :)