Thursday, 11 April 2013

Ole-ole Langkawi dari Cikgu Fizi | Buku Formula Rahsia dari CF

  Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah dari Cikgu Fizi, shida menang dalam Top Referrel tak silap siap dapat box kecil yang sangat-sangat cute lagi. Thanks Cikgu :) jasa mu dikenang sampai bila-bila. Cikgu banyak juga bantu shida walau pun baru je kenal-kenal dengan cikgu Fizi ni. Apa-apa pun shida harap cikgu berjaya dalam apa jua urusan atau bidang yang cikgu tengah usahakan tu amin :)
Bagi adik-adik yang masih belajar atau cikgu-cikgu diluar sana yang inginkan buku panduan dari Cikgu Fizi boleh dapatkan Buku Formula Rahsia dari Cikgu Fizi yang diterbitkan sendiri oleh Cikgu Fizi. Jika berminat boleh hubungi terus Cikgu Fizi 011-15657522 atau email cikgufizi@gmail.com thanks :)



17 comments:

  1. wah...congrats shida...Farah tumpang happy...

    *dah wish ke si dia?

    ReplyDelete
  2. nak kotak harta karun tu.. comelnyeeeee..

    ReplyDelete
  3. cantiknya kotak tu... tahniah shida!

    ReplyDelete
  4. tahiah kak..wah...bestnya..dpt hadiah

    ReplyDelete
  5. best shida dapat hadiah buku formula..lepas ni makin berjaya la shida...good luck kak yana ucapkan ye...

    ReplyDelete
  6. chomel box 2! tahniah kak shida! ^___^

    ReplyDelete
  7. Comel hadiah yg akk dpt tu. Tahniah!! :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.