Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 29 April 2013

parahh shida dah jadi GILA!! sebab jadi BLOGGER!! tak boleh jadi ni!!

  Assalamualaikum, peace upon you.
shida bukan gila kan FL tapi dia memang cantik :)
Sebenarnya nak shared beberapa sebab Blogger Jadi Gila, Gila apa? meh meh baca bawah ni :)
  1. Gila Ping - Asyikkkk ping je sana sini.
  2. Gila Trafik - Kejar trafik sana-sini, suruh orang jenguk blog.
  3. Gila Update - Setiap sejam ada entri baru.
  4. Gila Layout - Cukup sebulan atau seminggu tukar layout baru.
  5. Gila Widget - Blog penuh dengan widget dan gadget.
  6. Gila Kontest - Entri 90 peratus adalah benda ni je.
  7. Gila Giveaway - Sarat blog dengan pelbagai giveaway.
  8. Gila Blogwalking - Blog pun jadi bersawang dah.
  9. Gila Duit - Penuh iklan dalam blog.
  10. Gila Copy-Paste - Sikit-skit nak copy-paste ... erkk.
  11. Gila Komen - Merata-rata tinggalkan komen.
  12. Gila SEO - Buat entri penuh kata kunci nak tarik trafik dari enjin carian.
  13. Gila Follower - I follow U once, U follow me twice.
sumber : Bro Hasrul Hassan :)


41 comments:

  1. Rasanya solehah lebih tepat digelar gila SEO. Hehe sebab dah jarang update n bw skrg.

    ReplyDelete
  2. awww... saya mmg gila ..... hehe

    ReplyDelete
  3. omaaiiigaaddd! saya baru sedar yang saya ni gila. Gila giveaway. alamak, how to get rid of it?!! heheheh....

    ReplyDelete
  4. memang ping hihi nk juga la :)

    ReplyDelete
  5. owh saya sukakan FL dan sis sida juga :)

    rasanya kalau tak gila salah satu kat atas,tu bukan blogger ler namanya kot ngeee...

    ReplyDelete
  6. salam =)

    hehe ala xpe cik shida..kalo gile yg tu xpe.jgn gile2 yg 'errrr' hehe phm2 je la.. ;p

    ReplyDelete
  7. lisa gila seo, haha xD hat tu jelah .. yang lain semua tolak tepi ;p

    ReplyDelete
  8. betul tu shida..dan ada beberapa terkena btg hidung sendiri..hehehe :p

    ReplyDelete
  9. Jemput singgah ke blog saa .... hihikhik

    ReplyDelete
  10. haha..sy gler komen kot..:)

    ReplyDelete
  11. jangan gilakan laki org yea.. hehehe..

    p/s : jgn mrh, nanti cpt tua.

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. semua dah kecuali gila duit! kahakahkah barulah dinamakan blogger gila ;p

    ReplyDelete
  13. betul2 :D saya pon dah jadik camtu.. :D

    ReplyDelete
  14. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  15. hahaha.. semuanya gila.. :P

    ReplyDelete
  16. saya pun sama la.. lebih gila kadang, sampai jadi spammer :)

    ReplyDelete
  17. semua saya gila...macam mana nie...huhu

    ReplyDelete
  18. kalau macam tuu.. lissa pun gila laa jugak.. haha

    ReplyDelete
  19. tak cukup gila lagi kot.. hehe

    ReplyDelete
  20. wahhh....yang mana satu ek???jap2 nak pikir..hehe

    ReplyDelete
  21. hehehe semuanya gila..mmg parah la..

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum shida...memang dah x tahu nak ckp apa memang semuanya ada pada setiap blogger...;)

    ReplyDelete
  23. wahhh.. macam2 jenis gila. kak mia tak sure jatuh kat jenis yang mana satu... huhuhu

    ReplyDelete
  24. Gila komen pun xplah. Hehe. Memang suka komen kalo baca entry org. Walaupun org tu xpernh jejak blog kita. Tak kesah pun. Ahaks. Fatin memang cunneeesssssss

    ReplyDelete
  25. ADA X YG GILA TAK UPDATE BLOG..ngeeee

    ReplyDelete
  26. memang boleh gila camni kan..huhu..still under control :)

    ReplyDelete
  27. Nur pun gila guna kalu gini...kikikikiki

    ReplyDelete
  28. terasa la pulak. dah odw nk gila rupenya aenn ni. tp still bleh kawal..hehe XD

    ReplyDelete
  29. haha FD pun dah naik gila kot dlm blog ni

    ReplyDelete
  30. wahh entry kita sama laa... hihihi... jaa pun ada buat post pasal ni semalam.... copy dari hasrulhassan jugak.. :)

    ReplyDelete
  31. sama juga deno.. haha ~ tapi bila tak berapa sihat, blog pun tak berupdate mana.. huhu^^

    ReplyDelete
  32. dulu yanie parah gtu kak,..skg bye2 dah zmn gila ni ekekee..

    ReplyDelete
  33. DEQ BARU NAK JADIK GILA . HAHAHA

    ReplyDelete
  34. hahha..jngn jadi gila smpai masuk tanjung rambutan

    ReplyDelete
  35. saya pon dah gila jugak . HAHAHAHA :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.