parahh shida dah jadi GILA!! sebab jadi BLOGGER!! tak boleh jadi ni!! | Dunia sebenar Shida parahh shida dah jadi GILA!! sebab jadi BLOGGER!! tak boleh jadi ni!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 29 April 2013

parahh shida dah jadi GILA!! sebab jadi BLOGGER!! tak boleh jadi ni!!

  Assalamualaikum, peace upon you.
shida bukan gila kan FL tapi dia memang cantik :)
Sebenarnya nak shared beberapa sebab Blogger Jadi Gila, Gila apa? meh meh baca bawah ni :)
  1. Gila Ping - Asyikkkk ping je sana sini.
  2. Gila Trafik - Kejar trafik sana-sini, suruh orang jenguk blog.
  3. Gila Update - Setiap sejam ada entri baru.
  4. Gila Layout - Cukup sebulan atau seminggu tukar layout baru.
  5. Gila Widget - Blog penuh dengan widget dan gadget.
  6. Gila Kontest - Entri 90 peratus adalah benda ni je.
  7. Gila Giveaway - Sarat blog dengan pelbagai giveaway.
  8. Gila Blogwalking - Blog pun jadi bersawang dah.
  9. Gila Duit - Penuh iklan dalam blog.
  10. Gila Copy-Paste - Sikit-skit nak copy-paste ... erkk.
  11. Gila Komen - Merata-rata tinggalkan komen.
  12. Gila SEO - Buat entri penuh kata kunci nak tarik trafik dari enjin carian.
  13. Gila Follower - I follow U once, U follow me twice.
sumber : Bro Hasrul Hassan :)


41 Jari Ohsem:

Solehah Shamsuddin said...

Rasanya solehah lebih tepat digelar gila SEO. Hehe sebab dah jarang update n bw skrg.

eimah siti said...

cik siti pun sama..hahhaa

sha dhira said...

awww... saya mmg gila ..... hehe

Asffa said...

omaaiiigaaddd! saya baru sedar yang saya ni gila. Gila giveaway. alamak, how to get rid of it?!! heheheh....

ANa Ahmad said...

memang ping hihi nk juga la :)

||aLeaSaRa|| said...

owh saya sukakan FL dan sis sida juga :)

rasanya kalau tak gila salah satu kat atas,tu bukan blogger ler namanya kot ngeee...

Cik Yaya said...

salam =)

hehe ala xpe cik shida..kalo gile yg tu xpe.jgn gile2 yg 'errrr' hehe phm2 je la.. ;p

sa mic said...

lisa gila seo, haha xD hat tu jelah .. yang lain semua tolak tepi ;p

Diana Azis said...

betul tu shida..dan ada beberapa terkena btg hidung sendiri..hehehe :p

iza_sna said...

Jemput singgah ke blog saa .... hihikhik

Emas Putih said...

biasa la ni.. haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,ingt apa td..

Normi Nieza said...

haha..sy gler komen kot..:)

aQu Mad said...

hehehe..

Carlos Santiago said...

jangan gilakan laki org yea.. hehehe..

p/s : jgn mrh, nanti cpt tua.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. semua dah kecuali gila duit! kahakahkah barulah dinamakan blogger gila ;p

Mohamad Khairil said...

betul2 :D saya pon dah jadik camtu.. :D

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

cci said...

hahaha.. semuanya gila.. :P

Susan Lolo Bua said...

saya pun sama la.. lebih gila kadang, sampai jadi spammer :)

Sukma Haron said...

semua saya gila...macam mana nie...huhu

Lissa LaLissa said...

kalau macam tuu.. lissa pun gila laa jugak.. haha

aisya said...

tak cukup gila lagi kot.. hehe

Nory Zoulkefle said...

wahhh....yang mana satu ek???jap2 nak pikir..hehe

azizah :) said...

hehehe semuanya gila..mmg parah la..

Mas Zull said...

assalamualaikum shida...memang dah x tahu nak ckp apa memang semuanya ada pada setiap blogger...;)

Mia Liana said...

wahhh.. macam2 jenis gila. kak mia tak sure jatuh kat jenis yang mana satu... huhuhu

NinaAz said...

Gila komen pun xplah. Hehe. Memang suka komen kalo baca entry org. Walaupun org tu xpernh jejak blog kita. Tak kesah pun. Ahaks. Fatin memang cunneeesssssss

BUI JUNAIDI said...

ADA X YG GILA TAK UPDATE BLOG..ngeeee

Azhafizah Md Nor said...

memang boleh gila camni kan..huhu..still under control :)

Cik Nur™ said...

Nur pun gila guna kalu gini...kikikikiki

Aenn Athirah said...

terasa la pulak. dah odw nk gila rupenya aenn ni. tp still bleh kawal..hehe XD

Dianaa said...

haha FD pun dah naik gila kot dlm blog ni

jaakechik said...

wahh entry kita sama laa... hihihi... jaa pun ada buat post pasal ni semalam.... copy dari hasrulhassan jugak.. :)

Nurul Aini said...

hehehe..semua naik gila ye.

deno said...

sama juga deno.. haha ~ tapi bila tak berapa sihat, blog pun tak berupdate mana.. huhu^^

Fatihah Nazri said...

keep it up !

yanie j said...

dulu yanie parah gtu kak,..skg bye2 dah zmn gila ni ekekee..

dEdEQ dE wIshEs said...

DEQ BARU NAK JADIK GILA . HAHAHA

Nadia Johari said...

hahha..jngn jadi gila smpai masuk tanjung rambutan

Cik Fie said...

saya pon dah gila jugak . HAHAHAHA :)