Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 23 April 2013

Punca Nuffnang shida bermasalah

  Assalammualaikum, peace upon you.
Baru-baru ni shida ada kecoh sikit kan tentang Nuffnang shida bermsalah, now dia bermasalah lagi, masalah yang sama dia tukar status dan potong earning shida. So shida seperti biasa cepat-cepat hantar ticket, tadi pihak Nuffnang dah reply now jawapannya disebabkan blogshop shida! Yup shida ada buat blogshop sendiri-sendiri just untuk buat jual-jual barang esklusif shida dan buat servis printing. Cuma sebelum tu shida letak url lain then shida tambah dalam Nuffnang. Tiba-tiba dapat idea baru shida tukar url lain pula. Then shida delete yang sebelum ni tambah pula yang baru. So tempoh proses membuang blog lama lebih kurang 4 ke 5 hari baru clear that why lah shida punya Nuffnang sudah bertukar status disebabkan dorang tak boleh detect dalam tempoh shida dah delete url yang lama tu.

Now part status shida dah faham sekarang, cuma part dia potong earning shida masih belum selesai shida tak tahu pula apa punca sebenar. Ticket pun dah dihantar cuma tunggu dorang reply saja. Kalau nak ikut logik memang tak ada kena mengena pun sebab CPUV shida dari blog personal bukan blogshop shida. itu yang pening sikit tu. Esok dengan harapan dorang dah kembali semuanya seperti biasa. Earning tu dorang kacau sampai tinggal half saja! sedih shida tengok huhuhu :(


23 comments:

  1. oh...begitu rupanya..sabar2 ye kak shida ;) jgn2 nangis2 hihi

    ReplyDelete
  2. hopefully akan kembali sprti sediakala =)

    ReplyDelete
  3. Sabar yeah, kak Shida. Insyallah, mesti dapat balik punya earning tue. Jangan risau! :)

    ReplyDelete
  4. tu pasal xgllkn tukar2 link kan?.hehehe..eca kt blogshop tu tak letak nuffnang..ne ada weeclicks,ingt nak letak weeclicks.tunggu barang baur naik.baru update kat situ :)

    ReplyDelete
  5. SEMOGA SEMUA MASALAH TU AKAN CEPAT2 SELESAI..KALAU ADA REZEKI TAKKAN KEMANA SHIDA..BERSABARLAH YER..

    ReplyDelete
  6. larh cengitu lak ek..xpe nnt okay la tu

    ReplyDelete
  7. sampai half? banyak tu Kak Shida :O insya-Allah, back to normal earning tu.. :) sabar ya kak

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum shida. jangan sedih2 k. insyallah semua akan kembali pulih :)

    ReplyDelete
  9. heheh akibat terlebih kreatvie ni :D

    ReplyDelete
  10. sabar k .. kalau rezeki , mesti dapat balik punya ..

    ReplyDelete
  11. sampai macam tu sekali?? nasib dah settle kan..

    ReplyDelete
  12. sabar la ea...nuffnang pasti sayang..hehe

    ReplyDelete
  13. smpai half dia potong? knpe la agaknye kan..

    ReplyDelete
  14. Wahhh..kalau sampai earning pun dia potong..itu kes berat..hoho.

    ReplyDelete
  15. semoga nuffnang akak shida dh xbrmasalah eyh...sabo je la kan...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.