Punca Nuffnang shida bermasalah | Dunia sebenar Shida Punca Nuffnang shida bermasalah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 23 April 2013

Punca Nuffnang shida bermasalah

  Assalammualaikum, peace upon you.
Baru-baru ni shida ada kecoh sikit kan tentang Nuffnang shida bermsalah, now dia bermasalah lagi, masalah yang sama dia tukar status dan potong earning shida. So shida seperti biasa cepat-cepat hantar ticket, tadi pihak Nuffnang dah reply now jawapannya disebabkan blogshop shida! Yup shida ada buat blogshop sendiri-sendiri just untuk buat jual-jual barang esklusif shida dan buat servis printing. Cuma sebelum tu shida letak url lain then shida tambah dalam Nuffnang. Tiba-tiba dapat idea baru shida tukar url lain pula. Then shida delete yang sebelum ni tambah pula yang baru. So tempoh proses membuang blog lama lebih kurang 4 ke 5 hari baru clear that why lah shida punya Nuffnang sudah bertukar status disebabkan dorang tak boleh detect dalam tempoh shida dah delete url yang lama tu.

Now part status shida dah faham sekarang, cuma part dia potong earning shida masih belum selesai shida tak tahu pula apa punca sebenar. Ticket pun dah dihantar cuma tunggu dorang reply saja. Kalau nak ikut logik memang tak ada kena mengena pun sebab CPUV shida dari blog personal bukan blogshop shida. itu yang pening sikit tu. Esok dengan harapan dorang dah kembali semuanya seperti biasa. Earning tu dorang kacau sampai tinggal half saja! sedih shida tengok huhuhu :(


23 Jari Ohsem:

nini said...

sabar yer shida

ANa Ahmad said...

oh...begitu rupanya..sabar2 ye kak shida ;) jgn2 nangis2 hihi

eimah siti said...

hopefully akan kembali sprti sediakala =)

Arol Mubin said...

Sabar yeah, kak Shida. Insyallah, mesti dapat balik punya earning tue. Jangan risau! :)

Eca Dwinky Asha said...

tu pasal xgllkn tukar2 link kan?.hehehe..eca kt blogshop tu tak letak nuffnang..ne ada weeclicks,ingt nak letak weeclicks.tunggu barang baur naik.baru update kat situ :)

BUI JUNAIDI said...

SEMOGA SEMUA MASALAH TU AKAN CEPAT2 SELESAI..KALAU ADA REZEKI TAKKAN KEMANA SHIDA..BERSABARLAH YER..

Anisa Anuar said...

larh cengitu lak ek..xpe nnt okay la tu

Haruno Hana 하나 said...

sampai half? banyak tu Kak Shida :O insya-Allah, back to normal earning tu.. :) sabar ya kak

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. jangan sedih2 k. insyallah semua akan kembali pulih :)

Normi Nieza said...

moga smuanya ok shida..

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

heheh akibat terlebih kreatvie ni :D

Sally Yatiey said...

Sabar ye kak..

Cik Tia said...

sabar k .. kalau rezeki , mesti dapat balik punya ..

Mrs Velentine said...

harap2 cepatlah selesai

nuyui a.k.a miss YUI said...

risau plak rasanya.

azizah :) said...

sampai macam tu sekali?? nasib dah settle kan..

hazwan hairy said...

sabar la ea...nuffnang pasti sayang..hehe

baby comel said...

dah sayang ketat2 kan :)

aisya said...

smpai half dia potong? knpe la agaknye kan..

Nurul Aini said...

Wahhh..kalau sampai earning pun dia potong..itu kes berat..hoho.

Mimi Azirah said...

ooo...bru tau

Seneorita Baharin said...

semoga nuffnang akak shida dh xbrmasalah eyh...sabo je la kan...

Cik Fie said...

sabar ye kak shida :)