Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 26 April 2013

Santai Jumaat : Lelaki Kena Sabar Kata Ustaz Don Daniyal

  Assalamualaikum, peace upon you.
petikan dari twitter Ustaz Don Daniyal, betul ke para wanita? :)


24 comments:

  1. trsangat betul,, it is what i always do :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum syida, nice sharing. hehe. kena show dekat hubby ni. hihihi :)

    ReplyDelete
  3. mgkin btol mgkin tidak//ikut prngai org tu plak.

    ReplyDelete
  4. Salam.

    Ada betulnya kot shida. Sebab pompuan kan salu beremosi, kdg2 nangis pun tak bersebab, tiba2 je sedih. Sma mcm marah, tiba2 ase mud tak baik, tmbh dgn ad yg buat prangai skit, mula la mulut ni kan,hehe

    ReplyDelete
  5. BETUL..SBB PEREMPUAN SLLNYA MARAH KAT MULUT JER,HATI TIDAK..HEHE

    ReplyDelete
  6. hihihi <<<mampu tergelak

    ReplyDelete
  7. setuju sangat...macam akak kalau dah marah semua keluar...tapi sebenarnya tak sampai hati pun..

    ReplyDelete
  8. remy setuju........ layan jer....

    ReplyDelete
  9. betul tu..LELAKI KENA SABAR :)

    ReplyDelete
  10. sabar ye wahai lelaki . hehe :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.