Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist | Dunia sebenar Shida Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 11 April 2013

Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist

  Assalammualaikum, peace upon you.
Untuk segmen ini dijemput sendiri oleh penganjur yang comel ni :) kak shida dengan segera join dan support blogger nabila ni, rasanya nabila baru bertukar domain ya? tahniah! ok. Segala syarat-syarat kak shida dah buat. So salam perkenalan dari kak shida ya :) korang nak join boleh klik banner! simple gila segmen ni just like sponsors je! kan senang macam tu hehee :D



28 Jari Ohsem:

Cik Nur™ said...

semoga berjaya shida...

Zaza said...

wah..ada lg segmen =)

jaakechik said...

selamat bersegmen cik shida... gud luck!

LiLy @ MaMaQiStInA said...

good luck Shida....^^

aisya said...

good luck =)

Si Matatajam said...

Best of luck Shida

azizah :) said...

gudluck shida :)

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

good luck shida...

nabila biela said...

Tq join kak..terharuu..hehe

Seneorita Baharin said...

Good luck kak Shida! ^__________^

Seneorita Baharin said...

Good luck kak Shida! ^__________^

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

Myra Aliah said...

dari segmen yang sama jemput singgah
http://myraliahstory.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-di-bloglist.html

eCha said...

gud luck.. :D

Cik Nur™ said...

selamat bersegmen shida

deno said...

good luck akak!^^

zafiRah said...

dri segmen same ;)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

jmput Like on9 shop sy

http://www.facebook.com/pages/Labyrinth/104914873039271

butterfly said...

done follow...datang dari segmen sama
http://cahayasirius.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

iu-hazirah said...

dr GA yang sama
good luck

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen shida

IntaNBerliaN said...

selamat bersegmen shida

nida zin said...

singgah sini....gudluck :)

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html

Budak Kampung said...

Assalam YOP/YONG
BK dari kampung sme
penat kayuh speda nk ke sini

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/04/saya-nak-menang-hadiah-dan-dibloglist.html

Ieyzartd Syahieyr said...

semoga berjaya....

Cik Atoniah Bandarus said...

awesome
dari segmen yg sma
http://dakbluer.blogspot.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html
good luck

Mrs Velentine said...

good luck shida

Ez Bil said...

Good luck akk!! :))

Cik Fie said...

dari segmen yang sama :)

http://www.cikfie.com/2013/04/segmen-saya-nak-menang-hadiah-dan.html