Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 14 April 2013

Semakan Pemilih dan Lokasi Mengundi Untuk PRU 13 | Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR)

  Assalammualaikum, peace upon you.

Cara nak semak lokasi mengundi anda : SPR SEMAK

Untuk tahun 2013 ini adalah tahun pertama shida mengundi, rasa berdebar-debar macam nak ambil exam pula, shida sendiri pun tak tahu kenapa, entah apa akan berlaku selepas 5 Mei 2013 nanti. Tadi shida dah pun semak dan sudah pun tahu tempat shida mengundi dan di saluran mana. Tak lah risau nanti bila sampai-sampai tempat mengundi tercengang tak tahu nak buat apa kan, nasib tempat mengundi juga tak jauh. Undian kita adalah rahsia, semuanya terletak ditangan kita sendiri untuk memilih dan mengundi. Fikir sebaik-baiknya dan undilah kepada yang benar-benar layak mendapat undian. Saya memilih mengundi, anda bagaimana??


16 comments:

  1. onie pun first time ngundi ni,hehe.....saya pun pilih undi :)

    ReplyDelete
  2. Selamat mengundi kak shida! ;)

    ReplyDelete
  3. samalah first time.. nak mengundi gak.. tapi tak dapat balik rasanya..huhu

    ReplyDelete
  4. shida mengudi di mana..?
    entah2 tempat kita sama...
    larut tin... :)

    ReplyDelete
  5. hanya beberapa bulan lagi nak cukup umur dan tidak dapat mengundi lagi tahun ini...
    huhuhu

    ReplyDelete
  6. hanya beberapa bulan lagi nak cukup umur dan tidak dapat mengundi lagi tahun ini...
    huhuhu

    ReplyDelete
  7. Selamat mengundi kak shida! ^__^

    ReplyDelete
  8. rasa mcm tak sempat je nk mengundi tahun ni.. =(

    ReplyDelete
  9. selamat mengundi tak sabar rasanya...

    ReplyDelete
  10. akak pun baru pertama kali nak mengundi

    ReplyDelete
  11. akak pun baru pertama kali nak mengundi

    ReplyDelete
  12. Ok, masih belum layak untuk mengundi.. :))

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.